bian mesajı ben attım sandım bu konuda eşimle birebir uyumlularKomik degil mi ama ya.
Bi bana mi eglenceli geliyor bu tarz daginikliklar? D
Benimkinde aksamlari eve girer girmez montunu asmak yerine askinin onunde yere atar, elini yuzunu yikamak icin banyoya girerken kazagini banyo kapisina atar. Ordan cikar yatak odasi kapisinda pantolonunu cikarir. Coraplarini rast gele firlatir. Sonra onlari toplatmak icin oklava falan gostermem gerekiyor.
Ben egleniyorum ya, sen de eglenmene bak.
adamı zayıf noktasından yakalamışsınBoşayamaz,en başta bana kadın değil misin yapacan diyodu.Sonra anladı ki benim hem başım ağrıyor hem iş yapmaktan çok yorgun oluyorum ,akşamları dönüp uyuyorum ,mecbur kaldıbilmem anlatabildim mi
e evlilik bir nevi ortaklık ,ne ka ekmek o ka köfteadamı zayıf noktasından yakalamışsın
hemcinslerimden öğreneceğim çok şey vare evlilik bir nevi ortaklık ,ne ka ekmek o ka köfte
ben bunu yapmaya kalksam tutaroda benim makyaj malz vs vs atarBen salonda gördüğüm her çorabı itina ile çöpe atarım dedim,inanmadı.attım inandı.Şimdi hepsi kirli sepetinde.Ortalıkta lavabo içine koyulmamış tabakları kırarım dedim inanmadı,kırdım inandı,şimdi hepsi lavabo içinde,hasta isem de itina ile yıkıyor.Portmantoya kirli gömlek asmış,yıkamam dedim,iki ay kirli kalıp o gömleği giymek isteyince inandı.
Ortada mı bırakıyon sen deben bunu yapmaya kalksam tutaroda benim makyaj malz vs vs atar
yokk benim eşimde ılımlıdır allah var şimdi sabrının sınırlarını zorlamadıkça error vermez ama kıllığına yapar diyim makyaj malz genelde makyaj aynasının üstünde dizilidirOrtada mı bırakıyon sen de
Tertipli olmak yerine saldırgan olmayı tercih ediyorsa onun insanlığına kalmış.Haklısın aslında ben yaptırdım tamam da adam var adam var.Hepsi anlamayabilir.hem o biraz ılımlı bu konuda hem ben biraz cazgırım.
Evli değilim ama.babam maşallah ayni tarifteki gibiAllah sabir versin siz yıne kocaniz diye bagirip cagiriyosunuzdur ben babama az bise desem yasli adam kalbi kiriliyor mecbur içimde patliyo her sey
Ben etraf dağınıksa umursamam
Eşin kadar değilim ama rahatım bi çok kişiye göre, kadınlar aşırı titiz olur genelde. Bizde o iş tam tersi
Ama çöpümü atarım o konuda hassasımama laptop yamuk durmuş kabloları fırlamış filan umrumda olmaz aman bu pozisyon daha rahatsa hep böyle kullanırım madem düzeltmeye gerek yok derim
Boşayamaz,en başta bana kadın değil misin yapacan diyodu.Sonra anladı ki benim hem başım ağrıyor hem iş yapmaktan çok yorgun oluyorum ,akşamları dönüp uyuyorum ,mecbur kaldıbilmem anlatabildim mi
evet düzenli temiz olayım derken de manyağa bağlıyorum böyle olunca. akşam temizlik bitmiş yemek yenmiş netten bir dizi açmış izliyoruz ben halının üstünde leke gördüm ve koştur koştur gidip bez alıp geldimkendimden korktum yaptığımı farkedince. içtiğimiz çayın boş bardağı rahatsız etti , şunu bir makineye atıp da geleyim diye içim içimi yedi. bazı zamanlarsa mutfakta temiz tabak bulamayıp misafir tabaklarından devam ediyorum
ortam yok benim. ya koyverip gidicem , ya da herşeyi o an yapıcam..
Erkeğin titizi miii,amann sakın diyim .vırt zırt ora kirli bura dağınık diye başının etini yer,erkeğin az pisleteni ve temizlikte yardımcı olanı makbul.canım ona göre evlenceğin adaamı seç işte...temiz titiz olsun :)
ben bunları aştım artıkk
çok da tınmıyorum
eskiden de tınmazdımmm
ama ütülediğim gömlekleri askıdan düşürüp dolabın içinde tıkılı görünce ütüyü bıraktım
artık hiçbir şey ütülemiyorum
kirliye atılmayan çamaşırları yıkamıyorum
ama ortalık dağınık
bizim çocuk da var her yer oyuncak vs vs
ama mesela yatak falan toplamam ben
bana göre gereksiz
sabah yataktan kalkar pijamalar olduğu gibi yatak üstüne atılı giyinir çıkarız akşam da yatarken giyer çeker üstümüze yorganı oldu bitti
ben asker gibi disiplinli bir ev istemiyorum valla
ya da şimdi kahvaltı sofrası masada duruyor ben burada yazıyorum ne olacak ki
o masa bir daha lazım olunca koyar tabakları üst üste koyarım tezgaha
akşama da bir makine bulaşık yapar yıkarım oldu bitti
hayat kısa her şey dört dörtlük olmasın ki yaşayacak zaman da kalsın
Erkeğin titizi miii,amann sakın diyim .vırt zırt ora kirli bura dağınık diye başının etini yer,erkeğin az pisleteni ve temizlikte yardımcı olanı makbul.bal10cukk yakma kendini titiz bi adam bulup
Yok işte,kendin eğitiyonvar mı öylesi acabaaa
Ben de ütülemiyorum.İhtiyaç halinde yapıyor kendisi.inan dört dörtlük istemiyorum zaten ben çok titiz bir insan değilim...oturcak yer olsun evde..bir odaya girdik mi bardaklar çöpler donlar olmasın etrafta...ütü konusunda bende ütülemiyorum..
Zor olmalı haklısın canım ama değişmiyorsa 6 sene olmuş sonuçta takma kafana derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?