yıldım artık !!!

ama benimki eğitilmiyor yaaaaaa.........
Zayıf noktası da mı yok adamın.Benimki belli.Hiç çaktırmadan yaptırdım,mecburdum çünkü.Sen yapmazsan ben de yapmam deyip kavga çıkartmadım.Sevimsiz olmadım.Başım ağrıyor,çok temizlik yaptım yorgunum vs diye diye,çorapları çöpe ata ata yola geldi.

çoraplarını çöpe atma olayını bende yapıcam sanırım..zayıf noktası beşiktaş ve ailesi..sen kız bağır ya susar hiç cevap vermez yada daha çok bağırır...çokta eyvallahı yok yani..

çoraplarını çöpe atma olayını bende yapıcam sanırım..zayıf noktası beşiktaş ve ailesi..sen kız bağır ya susar hiç cevap vermez yada daha çok bağırır...çokta eyvallahı yok yani..
Beşiktaş mı ,benimkinin de öyle,her maça gitmesine en başta ben destek olurum,akşama yoksun dimi maç var ben yemeği az yapıyorum vs gibi .Ya da evde izleyecekse patates kızartıyorum içeceğin yanında iyi gider gibi .. Aslında ben onun her işini kolaylaştırıyormuşum bak,o da anlamış ve karşılık vermiş.

bu konuda bende kendi hakkımı yiyemem...formaları şortu maç keyfini dibini kadar yaşar..dışarda izlemesini sever..hatta beni bile maça götürdü 2 sefer ondan çok tezahürat ettim..marşları ezberledim...

Aynı aynı hiç değişik bişey yok bizim evde kokan çorapları yatak odasında durur hiç rahatsız olmaz hadi ben evdeyim,çalışanlar nolcak Nasıl yetişecek bu kadınlar düşünen yok

Ben 1 söylüyorum, 2 söylüyorum, sonra 'iyi madem, ben yapıyım, sen uzan' diye söylendigim vakit, koşarak işleri yapmaya gidiyor.
Alıştırıyoruz tabii öncesinde, al canım, ye gülüm diye diye... Sonra niye böyle oldu, bizde suç !!!

Bi arkadaşımın annesinin yöntemi tüm ortalıkta olan kıyafetleri 4. kattan aşağı atmış o günden sonra dağınıklık yok tabi Sizde bu siyah çöp poşetleri olur ya ortalıkta ne var ne yok icine doldurun kıyafetini çöpünü aradığında da deyin o poşetin içinde ortalıktaydı çöp poşetine doldurdum bundan sonra böyle deyin. Abur cubur atıklarıyla çorap mantosu yanyana gelince vazgeçer.

Gunaydin canim
Ya bosver yapma, ya da yaparken soylenme
Kendi akil sagligin icin

Anne evinde nasıl alışmışlarsa öyle gidiyo.
Düzelmezler canım benim başımda da var öyle bitane..

Kadının "görevi" değil bunlar, ne zaman anlayacaklar acaba, özellikle kadın da çalışıyorsa. Çalışmasa da yine her şeyi kadın da yapsa en azından ekstra dağıtmasınlar.
Yeni nesile öğretmek lazım.

Ben sabahtan yatagı toplayamadıysam, işten dönünce yatagı kapatırım ilk iş,
iççamasırları, corap, pijamasına kadar, akşam ne giycekse, yatagın üzerine koyarım delirmiş olmalıyım
çorap koymazsam, giymez, o derece tembel

seninkide baya kötüymüş..çekmeceler belli al giy dimi...
benim kocamın dağınıklık içinde düzeni varmış :) öyle diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…