yıldım artık !!!

İlle yapcam diyorsun yani
Soyleneceksen yapma kiz yazik canina, birak pislik gotursun

ya yapmadığım zamanlar oldu hiç rahatsız olmadı bitanecik kocam...ozamanda kızıyorum..arada tamam yatak odası benim der kıyafetlerini dolaba tıkar yatağı yarım yamalak toplar oldu bitti işte..

Bu arada oglusunun dustugu hallerden sonra kayinvalidem diger iki ogluna bayagi is yaptırmaya basladi. (Esimi ariyor napiyorsun, supurge aciyorum. Napiyorsun yemek yapiyorum. )
Temizlik de yapiyorlar, yemek de, utu de.
En azindan 2 tane evlenecek genc kiz kurtuldu.

Aman Allah'ım
Tabi benim evim de muhteşem düzenli değil ama kendi kıyafetini bile kaldırmazsa dellenirim sanırım :)

ya yapmadığım zamanlar oldu hiç rahatsız olmadı bitanecik kocam...ozamanda kızıyorum..arada tamam yatak odası benim der kıyafetlerini dolaba tıkar yatağı yarım yamalak toplar oldu bitti işte..
Adam daginik seviyor demek ki ya evlilik iste, iki farkli insanin bir evde yasamaya calismasi dan ibaret, bu tarz sorunlar olur ya alismak lazim ya da oturup deveyi gutmek lazim benim esim de bazen cok daginik olur bazen de benden daha duzenlj olur, donemine gore degisiyor

sanırım evdesin..çalışmıyorsun yani...çalışınca gerçekten böyle olmuyor..2 gün iznim var ondada gezip tozayım arkadaşlarla gidiş yapayım diyorsun..bana birisinin gelmesi için önceden haber vermesi lazım ki evi toplayayım..yani çok nadirdir işten eve geldiğimde ev toplu olsun...

ahahaha :)benim konu sandım daha yeni bunla alakalı bir konu açtım bak istersen :)

bende arada benden düzenli olsun isterim işte iserimde isterim
ben gerçekten temizlik hastası değilim amacım işten geldiğimde tüm odaların dağınık olmaması..

Yardimci bir bayan alsan eve? Olma mi? Esine soyle senn pisliginle basa cikamiyorum haftada bir biri gelcek parasini da sen vercen de bakalim ne diyecek

Allahimmm masallah ne sansliymisim ben :) benim esim isten gelir hemen gomlegini coraplarini kirli sepetine atar pant u asar. Yiyip ictiklerini ben yattiysam goturur mutfaga birakir..benden sonra uyandiysa yatagi toplar falan :)

ohh misss

bizimki çok yer içer ,sodası,kolası,meşrubatı derken hepsi için ayrı bardak bulaştırır donrada tezgaha o bardaklarla adını yazar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…