- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.816
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynımın eşimin varlığından haberi bile yok, değil ki bana hassasiyet göstersin..Elti olayı kafamı fena bozdu şuanda. Kaynınız da size aynı hassasiyette davranıyor mu?
Gelirse kapıyı açmamayı düşünüyorum.. 2 gün nerde kaldıysa orda kalsın.. Tlfonu kapalı mı beni engellemiş mi bilmiyorum artık..Şu an o kadar soğudum ki acil bi durum olsa ulaşamayacağım yani çocukla ilgili..Hemen varsa çocuğunuda alev o evden git
Aklıma kötü şeyler gelmeye başladı. Tövbeler olsun..Kaynımın eşimin varlığından haberi bile yok, değil ki bana hassasiyet göstersin..
Emin olun buradaki hiç kimse benim eşim kadar annesine,ailesine düşkün değildir.
Annesi hapşırsa anında hastahaneye götürecek kadar hassas.
Hangi birinden bahsedeyim ki..
Evet annesine düşkün,fazlasıyla..
Kardeşlerine de düşkün fazlasıyla. Bende ne yaptım artık bende bu ailedenim. Madem eşimi seviyorum.Onu dünyaya getiren insanı da ailesini de sevmeliyim dedim.Ve benimsedim..Onlar da beni benimsediler.
Üstelik batıdan doğuya gelin oldum. Aradaki kültür farkından hiç bahsetmeyeyim isterseniz.
Yok canım öyle bi şey değil eminim şüphem olsa bi dk durmam.. Akrabalar, aileden olsun yeter kırk yılda bir gördüğüne bile acayip değer verir benim pervane olmamı isterAklıma kötü şeyler gelmeye başladı. Tövbeler olsun..
O pervaneliği size göstermiyorsa başta kurduğum tüm cümleleri geri alıyorum.Yok canım öyle bi şey değil eminim şüphem olsa bi dk durmam.. Akrabalar, aileden olsun yeter kırk yılda bir gördüğüne bile acayip değer verir benim pervane olmamı ister
Sizin ailenizle arasi iyi degil ve sizin kendi ailesiyle iyi olmasini istiyo bu ne sacmalik.iki tarafla da iyi olalim dese hadi neyse.siz demedinizmi sende benm ailemle iyi degilsin nasil bunu istiyosun benden diyeKızlar daha önce eşimin ailesi ile ilgili konu açmıştım.. Özet geçmek gerekirse kendi tapıyor ve benim de tapmamı istiyor.. Aile dediğim kardeşler, elti, halası falan.. Ve aram iyi değil eltimle akraba oldukları için ona iyiler beni dışladılar eltimin yaptığı kötülükleri saymıyorum bile.. Velhasıl ben yine babasına gidiyorum, gördüğümde kardeşlerini falan soruyorum ama bu adam benim yakamı bırakmıyor... Çok iyi olalım istiyor.. Ne onlar beni seviyor ne ben onları bu mümkün değil, kaldı Kı kendisinin de benim ailemle arası iyi değil ben bunu evime taşımam ama bizim evde her gün onun ailesiyle iyi olmam gerektiğinin muhabbeti döner.. Geçen gün yine bu konudan dolayı tartıştık ve dünden beri teli kapalı dün gece eve de gelmedi, belki bugün de gelmeyecek.. Hayır ne yapmak istiyorsa yapsın da bu ne demek oluyor, Adam gibi gel ayrılalım de o zaman..
Bırak ne hali varsa gorsun.. benim esim icinde ailesi cok onemlidir. Hep gidilsin gelinsin ama yapilanlar unutulmuyor ben seni anliyorum. Icinden geldigi gibi davran derim ben.Kızlar daha önce eşimin ailesi ile ilgili konu açmıştım.. Özet geçmek gerekirse kendi tapıyor ve benim de tapmamı istiyor.. Aile dediğim kardeşler, elti, halası falan.. Ve aram iyi değil eltimle akraba oldukları için ona iyiler beni dışladılar eltimin yaptığı kötülükleri saymıyorum bile.. Velhasıl ben yine babasına gidiyorum, gördüğümde kardeşlerini falan soruyorum ama bu adam benim yakamı bırakmıyor... Çok iyi olalım istiyor.. Ne onlar beni seviyor ne ben onları bu mümkün değil, kaldı Kı kendisinin de benim ailemle arası iyi değil ben bunu evime taşımam ama bizim evde her gün onun ailesiyle iyi olmam gerektiğinin muhabbeti döner.. Geçen gün yine bu konudan dolayı tartıştık ve dünden beri teli kapalı dün gece eve de gelmedi, belki bugün de gelmeyecek.. Hayır ne yapmak istiyorsa yapsın da bu ne demek oluyor, Adam gibi gel ayrılalım de o zaman..