- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
arkadaşlar bundan yaklaşık on beş yıl önce yıldızımın düşük olduğunu söylemişlerdi.haritama bakıp.bugünlerde yine o dönemdeki gibiyim.var mı bilginiz bu konuda yıldız nasıl yükseltilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bu konularin beni oldurecekarkadaşlar bundan yaklaşık on beş yıl önce yıldızımın düşük olduğunu söylemişlerdi.haritama bakıp.bugünlerde yine o dönemdeki gibiyim.var mı bilginiz bu konuda yıldız nasıl yükseltilir?
15 yil oncesinde nasil oldiguni hatrlamanda guzel ben dun yedigimi unitumarkadaşlar bundan yaklaşık on beş yıl önce yıldızımın düşük olduğunu söylemişlerdi.haritama bakıp.bugünlerde yine o dönemdeki gibiyim.var mı bilginiz bu konuda yıldız nasıl yükseltilir?
Ondan banada lazim![]()
![]()
Yıldız nakli yapılabilecekmiş, astrologlar açıkladı, çok yakında bu teknolojiye geçiş yapılabilecekmiş ama geliştirme aşamasındalarmış. Biraz daha bekleyin, o kadar sene beklemişsiniz madem![]()
Bende istiyomOndan banada lazim![]()
Aman bacım, şunlara cidden inanan mı varOndan banada lazim![]()
Dalga geçmeyinbenim bi kere başıma gelmişti yıldızım çok düşük çıkmıştı yıldız ilacı verdi doktor 1 yıl kullandım yıldızım yükseldi sonra doktor bana dediki yıldızın çok yükselmiş yeter bırak ilacı dedi şimdi düşmüo![]()
arkadaşlar bundan yaklaşık on beş yıl önce yıldızımın düşük olduğunu söylemişlerdi.haritama bakıp.bugünlerde yine o dönemdeki gibiyim.var mı bilginiz bu konuda yıldız nasıl yükseltilir?
Tesekkur ederim7defa ayetelkürsi okumak kişiyi koruyup kollarmış, bence bu şekilde bol bol okuyabilirsin.
tabi koruyup kollayan yüce allah... sen vesileni işliyorsun...