• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldız düşüklüğü

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
arkadaşlar bundan yaklaşık on beş yıl önce yıldızımın düşük olduğunu söylemişlerdi.haritama bakıp.bugünlerde yine o dönemdeki gibiyim.var mı bilginiz bu konuda yıldız nasıl yükseltilir?

arkadaşlar bundan yaklaşık on beş yıl önce yıldızımın düşük olduğunu söylemişlerdi.haritama bakıp.bugünlerde yine o dönemdeki gibiyim.var mı bilginiz bu konuda yıldız nasıl yükseltilir?
15 yil oncesinde nasil oldiguni hatrlamanda guzel ben dun yedigimi unitum

Ayh bütün dertler bundan kaynaklıdır işte şanssızım ya hu dalga geçmeyin valla ciddiyim.yıldızım düşük benim

Ondan banada lazim :KK45:
Aman bacım, şunlara cidden inanan mı var :D Cidden mi yani?
Eğlencelik şeyler bunlar, annemle kahve içerken falan okuruz arada. Biraz da çıkarımda falan bulunuruz hayatımız hakkında ama 1 saate kalmaz unuturuz yani.
Yok yıldız düşüklüğüymüş, yok yükselenmiş, venüs gerilemesiydi, kanlı aydı bilmem neydi bunlara göre mi yaşayacaksın hayatını:KK53: Yazı tura at yüzde 50 şansın olur hiç değilse. :KK51:

Ama citten benimde var kizlar yildiz dusuklugu k.v okuyo surekli sonra kndme geliyom :KK73:

işte ben bu yüzden faldır yıldızdır sevmiyorum. insan ister istemez etkisinde kalıyor.
15 yıl geçmiş ama unutamıyorsun. unutamazsın.

benim de bir arkadaş el falıma bakmıştı online :KK24:

50 yaşlarımda erken ve tek ölecekmişim. çok büyük bir aşkla evlenecekmişim. ama geçmişten dolayı onu üzüp ayrılacakmışım falan filan... hala unutmam. ister istemez etkileniyor insan.. halbuki kaderimiz değişebilir. çok da takılmama lazım.

Back
X