Yıldönümü Fikirleri

red.arrow

☼ rainbow ♬ ♪ ♩ ♬
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
200
45
53
Kızlar 1.yıldönümümüze çok az kaldı. Hediyeydi, sürprizlerdi tükettim çoğunu aklıma birşey gelmiyor :26: Dilerseniz yaptıklarımı yazayım, hem fikir arayan arkadaşlara yardımcı olur.

Ayakkabı, saat, çerçeve, takım atkısı, sihirli kupa, kazak, kısa kollu penye, gömlek aldım..
Bileklik yaptım.
İçi çikolata ve küçük notlar dolu kutu hazırladım..
Biblo bir kurbaga aldım..
En İyi Sevgili Oscar'ı aldım..
Kalpli yastık diktim (annemin katkıları ile) bir ona bir bana..
Anı defteri aldım, birlikte yazıyoruz mümkün olduğunca..
Anahtarlık aldım..
1 tane daha anahtarlık aldım ( şirinler temalı )..
Mektup yazdım,O da bana yazdı.. (tekrar yazabilirim)
Şiir yazdım.. (tekrar yazabilirim)
Vosvos T1 (hippie van) kumbara aldım..

Yazarken bayılacaktım, yuh dedim kendime

Aklımda olan fikirlerden biri de fotoğraflarımızdan bir defter oluşturup, çekildiği anla ilgili notlar düşmek, aralara guzel sozler, şiirler yazmak.. Evde kutlama imkanımız yok ona göre de birşeyler düşünüyorum anlayacagınız.
Doyumsuz ınsanoglu işte hala fikir arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Hepinizi çook öptüm

Son düzenleme:

Maşallah canım ne çok şey yapmışsın bir yıl olmadann Allah bozmasınn diyerek başlamak istiyorum :)) hangi takımlı sevgilin dediğin gibi fotograflı bir defter hazırlayabilirsin birde takımına göre ona takımının logosunu tuvala yapabilirsin benim arkadaşım yaptı çok güzel oldu sevgili çok beğendi :))

Maşaallahh canımm iyi fikirmiş aslında tuval fikri.garibim uzun zamandır maçta izleyemiyor moral olur kaptım ben bunu yazıyorum listeme teşekkür ederimm

Maşaallahh canımm iyi fikirmiş aslında tuval fikri.garibim uzun zamandır maçta izleyemiyor moral olur kaptım ben bunu yazıyorum listeme teşekkür ederimm

Rice ederim ne demek :) aklıma gelirse söylerim genelde orjinal fikirleri arkadaşlarım benden alır ama sen herşeyi yapmışsın bişey bırakmamışsın canım benim :)))

Yıldönümü fikri değil ama çok yakın bir arkadaşıma doğum gününde mantar panoya ikimizin fotoğraflarını asmıştım baya büyüktü ama :) Sende böyle birşey yapabilirsin:)

Yıldönümü fikri değil ama çok yakın bir arkadaşıma doğum gününde mantar panoya ikimizin fotoğraflarını asmıştım baya büyüktü ama :) Sende böyle birşey yapabilirsin:)

hımm mantar pano yazdım kenara teşekkurler canım

bence de tüketmişiniz baya..
iy şımarmıyo eşiniz ne güzel..
bu arada anı defteri olayını beğendim..

Son düzenleme:
Alınmadık bir şey bırakmamışsınız :) bi video hazırlayabilirsiniz ilk tanıştığınızda hissettiklerinizi, ona karşı hissettiklerinizi samimiyetle anlatan. saat almışsınız ama yine alıp bu sefer iç kısmına yazı yazdırabilirsiniz. Kol düğmesi kullanıyor mu erkek arkadaşınız ? baş harflerinizin yazdığı bi kol düğmesi alabilirsiniz.Şuan aklıma bu kadar geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…