Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba , 2 hafta sonra sevgilimle bir seneyi arkamızda bırakacağız . Ona unutulmaz bir gün yaşatmak istiyorum.
Bu nedenle çok özel ve farklı bir sürpriz arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
Şimdiden teşekkürler
1 yıl içerisinde çekmiş olduğunuz tüm fotoğrafları günlük haline getir ve anılarınızı 1 kaç saatliğine hatırlayın..tatlı anılar yüzünüzü gülümsetir ve heyecanlandırır
:)
bide 1 yılın yaşanmışlığına ait pasta kesin :)
ayy senin yerine ben heyecanlandım
1 yıl içerisinde çekmiş olduğunuz tüm fotoğrafları günlük haline getir ve anılarınızı 1 kaç saatliğine hatırlayın..tatlı anılar yüzünüzü gülümsetir ve heyecanlandırır
:)
bide 1 yılın yaşanmışlığına ait pasta kesin :)
ayy senin yerine ben heyecanlandım
aslında ayarlayabilirsen eğer güzel bi şarkı eşliğindede yapabilirsin..pasta kestiğin bi yerde
arkadaşım öle yapmıştı çok güzel olmuştu :)
başka bi arkadaşımda karın üstünde küçük altlıklı mumlukları dizmiş onlar geldiğindede yakmış az biraz oturduktan sonrada 2 kelimeyi söleyip(seni seviorum) oradan ayrılmışlardı.tüm gün elini bırakmmıştı :)