• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldönümü Sürpriziii

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
Herkese merhaba , 2 hafta sonra sevgilimle bir seneyi arkamızda bırakacağız . Ona unutulmaz bir gün yaşatmak istiyorum.
Bu nedenle çok özel ve farklı bir sürpriz arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
Şimdiden teşekkürler

Böyle şeylere ne gerek var bırak o düşünüp birşeyler yapsın...
Bi öpücük ver yeter:)

1 yıl içerisinde çekmiş olduğunuz tüm fotoğrafları günlük haline getir ve anılarınızı 1 kaç saatliğine hatırlayın..tatlı anılar yüzünüzü gülümsetir ve heyecanlandırır
:)
bide 1 yılın yaşanmışlığına ait pasta kesin :)
ayy senin yerine ben heyecanlandım

1 yıl içerisinde çekmiş olduğunuz tüm fotoğrafları günlük haline getir ve anılarınızı 1 kaç saatliğine hatırlayın..tatlı anılar yüzünüzü gülümsetir ve heyecanlandırır
:)
bide 1 yılın yaşanmışlığına ait pasta kesin :)
ayy senin yerine ben heyecanlandım

pasta güzel fikir kalp şeklinde kırmızı frambuazlı falan bişi süper olur :) günlük aslında güzel fikir notlarlada güzel olabilir :)

pasta güzel fikir kalp şeklinde kırmızı frambuazlı falan bişi süper olur :) günlük aslında güzel fikir notlarlada güzel olabilir :)

aslında ayarlayabilirsen eğer güzel bi şarkı eşliğindede yapabilirsin..pasta kestiğin bi yerde
arkadaşım öle yapmıştı çok güzel olmuştu :)
başka bi arkadaşımda karın üstünde küçük altlıklı mumlukları dizmiş onlar geldiğindede yakmış az biraz oturduktan sonrada 2 kelimeyi söleyip(seni seviorum) oradan ayrılmışlardı.tüm gün elini bırakmmıştı :)

Back
X