Yıldönümü ve İntikamım

çocuğu grup seks partisinde basmış gibi tepki vermişsin kusura bakma:) o da başka partide seni basmış gibi s.. git demiş, onun da savunulacak tarafı yok.

Ama ben kadın başıma ne doğum günü ne yil dönümü tutamıyorum aklımda, bazı insanların tarih hafızası kötüdür. Sizin ilişkinizde de bunları hatırlamaya itekleyen taraf sensin işte. Aşk denge işi değil miydi? İte kaka öğrenecekti belki ne diye Bu kadar ortalığı ayağa kaldırdın ki? Ama bu vesileyle öğrenmesi gereken daha önemli bir şey olduğunu görmus oldun, küfür. Yil dönümü tarihlerini ezberletmekten önce ona bir el al bence

Ilişkideki düşünce yapınız 15 16 bence :))
23 yaşındayım ama sizden daha olgunum muhtemelen

Yorumlarınıza denk geliyorum sitede sırf egonuzu tatmin etmek için insanların konusuna kırıcı yorumlar yapıyorsunuz. Sadece olgun ve mükemmel olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bu bile yeterli olgunlukta olmadığınızın kanıtı. Lütfen benim konumu es geçin.

yaptigin sey hic hos degil hatta igrenc ötesi

bana böyle bisey yapilsa o kisiyle kesinlikle ciddi bi yola cikmazdim ve hemen ayrilirdim.
her kücük seyde bana böyle yaparsan büyük bi olayda solugu baskasinin yataginda alirsin diyip bitirirdim...

s.. git demis, ayrilip tamamen iletisimi koparmaliydin bence.
kendini düsürmüssün yaptigin hareketle, durusunu bozmussun.

Sizde haklısınız. Ama işte unuttuktan sonra pişmanlık belirtisi gösterseydi yapmazdım belkide.

Unuttuktan sonra da hiçbir pişmanlık belirtisi göstermedi bitiriyor musun daha dönüşü olmaz vs hatta madem ayrılacaksın, kurtuluşunun ilk gününü s.. git arkadaşlarınla kutla bile dedi.

Yıldönümü unutmak gibi kolaylıkla gönül alınabilecek bir şey için tehdit eden, ayrılır ayrılmaz küfrü basan, bana gram saygısı olmayan adamla bir daha hiçbir işim olamaz. Uğurlar olsun, benden uzak olsun derim.

Yildonumumuzu bende unutmuştum. Eşim kutladı. Unuttugum icin özür dilemedim bunu beklemedi konusu dahi gecmedi ve kavga gurultu olmadi. Hediyemi verdi, disari ciktik ve güzel vakit gecirdik. Hepsi bu gayet mutlu evimize geldik.
Bidahaki yildonumumuzu unutmamaya calisacağım oldu bitti.
Yani koparttığınız kıyamet yersiz. Erkek arkadasinizda daha cocuk, ettigi laflar cok terbiyesizce.
Sizin intikam diye yaptiginiza yorum bile yapmicam. Böyle yaparsanız fazla surmez bu ilişki. Özel günler önemli olabilir ama insanlik hali unutulabiliyor. Özel günü, eziyet günü yapmayın.

Mükemmel olduğumu düşünmüyorum kırıcı yorumlar yaptığımı da sanmıyorum.Çocukça davranmışsınız bi de buna intikam diyorsunuz.Bakın bakalım konunun yorumlarına aksini düşünen var mı?
Çocuk gibi mızmızlanacaksanız konu açmayın ayrıca.

Daha ilk seneyi unutan adamdan fazla birşey bekleme derim birde o s.. git lafindan sonra az bile yapmışsin ben olsam barışmazdım zaten hem suçlu hem güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…