arkadaşlar evlilik yıldönümüme çok az kaldı ilk olduğu için heyecanlıyımve ne alacağımı bilmiyorum.doğum gününde gömlek,sevgililer gününde cüzdan almıştım ama daha özel bişeyler yapmak istiyorum.eşim 37 yaşında lütfen bana fikir verin saat parfüm gibi şeylerden hoşlanmaz.erkeğe bişey almak çok zor ya fikirlerinizi bekliyorum
benim de bir aydan az kaldı ben de ne yapacağım bilmiyorum.aslında birşey yapmak istemiyorum. ilk yıldönümümüz olduğu için o bana süpriz yapsın hediye alsın yemeğe götürsün benim hiç haberim olmasın bana çiçek alsın güzel şeyler söylesin istiyorum:26: ben neden bişi yapmak istemiyorum neden onun yapmasını istiyorum bilmiyorum hatta yapmassa çok üzülcemişim gibi bir his var içimde saçma ama istiyom işte
Bende daha bugün erkek arkadaşıma yıldönümü hediyesi aldım.
Resimle ilgilendiği için almayı çok istediği bir fırça vardı.
Onu aldım.
Yanında sempatiklik olsun diye küçük bir palet ve küçük resim defteri aldım.
Bunlar ana hediyeler.
Onunla eylülde görüşeceğim için o zamana kadar küçük küçük hediyecikler almayı düşünüyorum.
Benim koca kafalı yarim çok sever böyle şeyleri.
Size fikir vermek isterdim ama bende günlerdir bunu düşünüyorum aklıma hiç bir şey gelmiyo klasik şeylerde almak istemiyorum :18:
İlk buluşmada ne alınır kızlar bana da fikir verin
kızlar sonunda buldum ben.. uzun zamandır bende ne hediye alıcam eşime diye düşünürken buradanda fikir alayım dedim ama gördüğüm kadarıyla herkezin kafası karışık... ben bi masaj pakati almayı düşünüyorum.. içinde 6 tane masaj olan istediği zaman istediği masajı kullanabileceği bi paket.. şehiriçi otelleri yada masaj salonlarını araştırbilirsiniz bunun için..
Kol düğmesi takıyorsa kendi adının baş harfleri olan bir kol düğmesi çok şık ve özenli bir hediye olabilir. Ona uygun da bir gömlek alırsınız.
Hediyeniz hazır