Yıllar sonra dönen adam, bi şeyler yaptım ama pişman olmaktan korkuyorum?

Nerden biliyorsunuz terkedeceğini konuştunuz mu bi bilginiz mi var bilmediğiniz bi insan hakkında hayret bisey
Hiç sevilmemişsiniz sanırım ne bu zehir
Sorunlarınız var belli. 4 yıl önce terketmiş adamı savunan kadın için diyecek söz yok. Aynı şeyleri yaşadıysan affettiysen zaten sen de terkedileceksin tekrar. Erkek milleti sekerim hadi byss🤣 Sen çok sevilmissin ne mutlu🤣

Iyiisiniz??? Adam terketmiş adam. Kadının sevdiği belli sana yazık umarım anladin🤣
Ben çok acıyorum sizin tarzınızdaki insanlara ve çok merak ediyorum eşlerinizi sevgililerinizi eminim siz onlardan şikayet edebilecek kadar bile sevgi görmüyorsunuz o yüzden bu hırcınlıgınız

sebep ne olursa olsun sonunda dönmüş demek okadar boş da değilmiş kimse sevmediği istemediği birine 4 yıl sonra dönmez mağarada mı yasıyor bu adam 4 yıl öncekine dönsün ne düşündüğünü ne biliyorsunuz konuştunuz mu?
Baksanıza, karşıda 1 mesaja gelinlik bakacak hale gelen bir kızcağız var. Ben de erkek olsam gezer tozar, sonra böyle saf bir kız bulur evlenirim.

Sorunlarınız var belli. 4 yıl önce terketmiş adamı savunan kadın için diyecek söz yok. Aynı şeyleri yaşadıysan affettiysen zaten sen de terkedileceksin tekrar. Erkek milleti sekerim hadi byss🤣 Sen çok sevilmissin ne mutlu🤣
Evet çok sevdim ve sevildim ama kavga da ettik küstük de çok büyük uçurumlardan da döndük yanlışlarımız da oldu kimse kimseye prens prenses muamelesi yapmadı

Baksanıza, karşıda 1 mesaja gelinlik bakacak hale gelen bir kızcağız var. Ben de erkek olsam gezer tozar, sonra böyle saf bir kız bulur evlenirim.
Merak etmeyin kimse saf bulayım evlenirim diye düşünmez sanırım siz öyle basit bi düşünceyle evlendiniz ya da evleneceksiniz

Evet çok sevdim ve sevildim ama kavga da ettik küstük de çok büyük uçurumlardan da döndük yanlışlarımız da oldu kimse kimseye prens prenses muamelesi yapmadı
Bunların yaşanmadığı, ayrılık fikrinin hiç geçmediği, kavganın gürültünün yılda bir yapıldığı ilişkiler var, mesele kendinizi neye layık gördüğünüz.

Bunların yaşanmadığı, ayrılık fikrinin hiç geçmediği, kavganın gürültünün yılda bir yapıldığı ilişkiler var, mesele kendinizi neye layık gördüğünüz.
1-2 aylık ilişkilerde zaten ayrılık konuşulmaz uzun vadelide konuşulur çokça da kavga edilir önemli olan herseye rağmen sevmekten vazgeçmemek

Kızlar merhaba, arkadaşım adına yazıyorum fikirlerinizi istiyor beraberiz.
4 sene önce 1 sene sevgili olduğu adam onu hiçbir gerekçe sunmadan terk edip gitmişti.
aradan 4 sene geçti ve bugün özğr dileyerek geri dönmek istiyor.
Ben sana güvenmiyorum diyince de “ güvenini kazanmama izin ver” dedi. O da
Bu saatten sonra böyle bi şey çok zor olur, boşver demiş.
Ve bu mesajdan sonra herhangi bi şey yok görüldü atılmış.
Kız da gerçekten çok sevmişti şu an ileriyi düşünüp bir daha terk edilmeyeyim diye hayır dedi ama içinden dr çok pişman keşke olsak diyor
Sizce napmalı ? Veya sizin düşüncenize göre tekrar yazar mu döner mi napar ?
Adam arkadaşınızı yoklamış, burada gerçek pişmanlıktan bahsedilemez. Arkadaşınızın verilmiş sadakası varmış.

1-2 aylık ilişkilerde zaten ayrılık konuşulmaz uzun vadelide konuşulur çokça da kavga edilir önemli olan herseye rağmen sevmekten vazgeçmemek
2 aylık ilişki. En çok ilgi görülecek, pohpohlanacak, aşk zehirlenmesi geçirilecek zamanda kavgadan göz gözü görmüyorsa oturun da bi düşünün.

Marsta misiniz siz valla merak ettim
Ben değil de siz sanırım filmlerde yasıyorsunuz
Bağırdı mı hımmm terket
İlgisiz mi hımmm başkası var
Terk mi etti hımmmm sevmemis
Sebep nedir düşünmeden hep at gözlüğüyle bakılan yorumlar
Hayat tecrübesi zayıf kadınlarla dolu

Kızlar merhaba, arkadaşım adına yazıyorum fikirlerinizi istiyor beraberiz.
4 sene önce 1 sene sevgili olduğu adam onu hiçbir gerekçe sunmadan terk edip gitmişti.
aradan 4 sene geçti ve bugün özğr dileyerek geri dönmek istiyor.
Ben sana güvenmiyorum diyince de “ güvenini kazanmama izin ver” dedi. O da
Bu saatten sonra böyle bi şey çok zor olur, boşver demiş.
Ve bu mesajdan sonra herhangi bi şey yok görüldü atılmış.
Kız da gerçekten çok sevmişti şu an ileriyi düşünüp bir daha terk edilmeyeyim diye hayır dedi ama içinden dr çok pişman keşke olsak diyor
Sizce napmalı ? Veya sizin düşüncenize göre tekrar yazar mu döner mi napar ?
Birincisi arkadaşınız az yiyip kendisine bir hesap açsın. Çok nahoş oluyor başkasının ağzından konu dinlemek bu bizlere saygısızlık. Biz nasıl okuyup cevap yazıyorsak o da bir zahmet zaman ayırıp üye olsun

İkincisi o adamdan bir cacık olacak olsa 4 yıl önce terketmezdi. Yoklukta kıza sarmış. Covid malum. Birazcık gururu varsa adama dönmesin. Hoş dönse de o adam başka birini bulunca yine terkeder

Back
X