Keşke her şey yine öyle olsa.
Eşim bana evdeki interneti kapatalım diyor.
Ben de dedim ki tamam kapatalım ama sen iş yerinde de pc başındasın ( eşim yazılımcı)
Oradan da oynarsın ya da gidip iddia bayisine elden para yatırırsın ,
Nerden bileceğim ki ben dedim. Çözüm interneti kapatmak değil ki kişinin kendi zihninde kendini kontrol edip
oynamaması dedim.
Haklısın , kendimi kurtarmak için elimden geleni yapacağım diyor,
Ama benim ne umudum var ne de gücüm var.
Yoruldum artık.
işte bunlar tecrübelerimizi oluşturuyor..bizi olgunlaştırıyor...anne babalarımızın görüp bizim göremediğimiz olaylar bunların birikiminden oluyor. hayat bir şekilde herkesde çark ediyor karbeyaz.. yorgunsun ama önünde uzun bir yol var... çaba lazım.. güç lazım.. reset atman lazım kendine ve hayata..olmayacak bir şey yok hayatta istedikten sonra. arınmak için çok dua etmeli eşin bence. paralara el koyarsan bir şekilde devamı gelir bence..
canim maasi hesabina yatmiyor mu? orayi artik kontrol etmeyi ihmal etme bana kalirsa...
ayrica tum masraflarida ona yik, senin hesabindan gidecegine onunkinden gitsin...
affedeceksen gene affedersin evliligine devam edersin, ama bu attigi kazigi asla unutamazsin. eger devam etmeyi dusunuyorsan bu sekilde herseyi kontrol et icin rahat eder en azindan.
Aminn canım.Bundan 2 ay önce,yani benim olanlardan haberim yokken eşim bana dedi ki
Bak bütün yük senin sırtında ve sen çok sinir stres yapıyorsun ,
enerjini evimize ,çocuğumuza harca ,her şeyi benim kontrolüme bırak
Ben bu evin erkeğiyim, sen isteyeceksin ben getireceğim , istemek senin almak benim görevim dedi.
Tamam dedim.
Aradan daha 3 gün geçmeden benim ek hesabımdan 1100 kendi hesabına aktarıldığını
Kredi kartından da 4.5 milyar çekildiğini gördüm.
Telefon açtım sordum nereye kullandın dedim merak etme her şey kontrol altında geri yatacak o paralar dedi.
Aradan 2 ay geçti ve ben 4 gün önce hesaplarını incelerken o paralarında şans oyunları sitelerine yattığını gördüm((
Şimdi bundan 2 ay önce bana yukarıda yazdıklarımı söyleyen adam karşıma geçip her şeyi sen üstlen ,
benim hesaplar maaslar senin kontrolünde olsun 1 kez oynarsam sil at beni diyor.
İnsan ne yapar nasıl davranır bilmiyorum ki dağıldım resmen((
eşin öyle diosa bir şans ver bütün hesaplara el koy cnm pes etme cnm
Ama o dedikleri ben daha olayları öğrenmeden söylenmiş laflar
Meğer o zamanlarda bütün paralar kumara gidiyormus.
çocugun için bir şans ver yine devam ederse allah yardımcın olsun cnm dua et rabbime üzüldüm inanki
Amin..Ama ben şu yaşımda o kadar çok yaşadım ki
bir yaşamadığım bu kalmıştı o da oldu.
Allah'ıma yalvarmaktan başka elimden bir şey gelmiyor.
Bir ara eşim de sürekli bir kaşınma ve göğüs ağrısı çıkmıstı. Bunun sebebi de oradaki kayıpların yaptığı stresmiş.
Eski konuma baktın mı bilmiyorum ama
bütün olanlardan sonra çocuğum için, eşim için mücadele ediyordum
hayatta kalmak istiyordum.
Biz eşimle o kadar çok şey paylaştık ki nasıl bunları yapmış diye hayıflanıyorum kendi kendime.
Eşim 15 yıldır benim hayatımda ama ben 15 yıldır sadece bencil vicdansız bir adamla birlikteymişim diyorum.
Hayatımı hep yalnız yaşamışım , yalnız kazanmısım , yalnız kaybetmişim ben.
Eşim oraya 6 yıl boyunca sadece para yatırmamış şerefini, haysiyetini, kişiliğini, eşini ve çocuğunu da yatırmıs ve kaybetmiş.
Bundan sonra da düzeleceğinden hiç umudum yok((
off canım ya dünyada dermansız dert yoktur..evet dediğin kriterleri hiçe saymış oynarken ama sen ona çok güven vermişsin.. nasıl olsa karbeyaz üstlenmiş herşeyi... herşeyden önemlisi çocuk canım ben de anneyim..ileride bu olaylardan etkilenmemiş olması için senin güçlü olman lazım..lik önce reel rakamlarla konuşun al karşına eşini kağıda kaleme yazın. yazın birlikte görün çözüm planları a b c diye bakın.karar verdiyse o illletten kurtulmaya yolun yarısındasın ammmaaa eğer borçlardan dolayı sıkıştıysa ve işin raconu kumar borcu namus borcu denilen bir arenadaysa iyi tartmak lazım. inanmalısın yola başlamadan önce.gerekirse aile büyüklerinden yardım alın.
Eşim mail yollamıs arkadaşlar kimseye anlatma diyor
Mesajı aynen aşağıda.Ne yapacağım şimdi ?
Sorun benim sorunum ve senin desteğinle bu sorunun üztesinden gelicem. Sıkıntı çok büyük evet yaşadıklarımız az uz şeyler değil. Ama umutsuz vaka olmak kendimi öyle düşünmek istemiyorum. Benim yanımda,ailemizin yanında olmak,destek vermek istediğini görebiliyorum. Bana sorarsan anlatma kimseye. Milletin yüzüne bakacak yüzüm olsun benim de. Bu işi çözeceğim bana.kendime güveniyorum. Kafamdan çıkardım artık. Kaybettiklerimi çalışarak yerine koyacağım. Senin güvenini de inşallah yapacağım doğru şeylerle tekrar kazanacağım. Umutsuz vaka değilim sadece,kendi içimden bu derdi dışarıya çıkardım. Belki de buna ihtiyacım vardı. Düzelecek hiç merak etme. Ben orda çok şey kaybettim. Ama seni ve kızımı elimden almasına hiçbirşeyin bunu yapmasına izin vermeyeceğim.
Yine de anlatmak istiyorsan bizimkilere sen bilirsin. Bun da belki de haklısın. Ama anlatmasan beni daha çok gayretlendirirsin bilmeni isterim. Bu ikimizin sırrı olarak kalsın ve eğer bir daha böyle birşeyi yaşatırsam o zaman çeker giderim hayatından. Ama lütfen senden bir rica;Bunu bana ilerde koz olarak kullanma. Bu benim hatamdı. Oldu bitti.Kestirip atmak kolay değil ama geçmişi değiştiremem. başımdan geçti.
Sen de biliyorsun. Senin bilmen herşeyden daha önemli benim için. Yıllarca öğreneceksin diye içimi birşeyler kemirdi zaten. Sana karşı yeterince utanç sahibiyim zaten
Anlatabilirsin X'im karar senin.
arkadasim kusura bakmada esin bayaaaagi rolcu :))
nasil oyun yapiyor sana görüyormusun?? Resmen duygu sömürüsü
yok bu benim hatamdi yok düzelecek bitti gitti
sanki 10 gündür kumar oynuyormus gibi,
6 yil ya kocaman 6 yil !!!!
6 yildir yapmadigi borc, yedirmedik rizik birakmamis.
bide duygu sömürüsü yapiyor aileme anlatma, yinede sen bilirsin, ama anlatmassan beni gayretlendirirsin fasa fiso
arkadasim sen hala ne duruyorsun ?
Sen bu adamla basa cikamassin tek basina,
oda kendiyle tek basina basa cikamaz,
madem kimsenin duymasini istemiyordu, daha önce akli basina gelseydi kusura bakmasin,
ara telefonla ailelerini cagir, ne duruyorsunki sen daha ??
Ayrica tedaviyi kabul etmez ne demek ??
Valla kusura bakmasinda, hastalikliysa ve bunu kabul ettiyse,
seni ve kizini kaybetmek istemiyorsa
mecbur kabul edecek
sen hala cok yüz veriyorsun buna, böyle düzelmez benden söylemesi
Burayı tam anlamadım. Ama eşimin bana dediği şu ..
Kredilerin taksit günü gelince mesela kredinin taksiti 2 bin lira ama benim elimde bin lira var.
O bin lirayı kuponlara yatırdım 2 bin yapmak umuduyla , olmadı kaybettim elimdekinden de oldum diyor.
Şu an zaten kaybedilen paralar kaybedilmiş, ama şans oyuna yatırmak için krediler çekilmiş, ek hesaplar boşaltılmıs ,kredi kartlarının limitlerinde nakit paralar çekilmiş.
kumarla borc odendigi nerde gorulmus???
orada demek istediğim şu: yani bana yardım et pişmanım filan demiş ya.. zorda kaldığı için borçlardan kurtulmak adına diyorsa olmaz ama niyeti gerçekten kurtulmaksa el vermek lazım diyorum..zor olsa da...
Akıl mantık işi değiş işte, kendi üstüne başına almayan adam
gitmiş acımadan yatırmıs her şeyimizi(
K. validem bir dönem kızıma baktı benim.
K. peder pazara giderdi, bir gün ayakkabısının su aldığını konusuyorlar kendi aralarında.
Ben duydum bunu.
Eşimi çağırdım yanıma babana ayakkabı alalım ,adamcağızın ayakkabısı su alıyormus dedim
Tamam alalım dedi eşim.
K pedere, k. valideye hadi gidelim dedim . Baktım kabul etmiyolar.
Eşimi yanıma çağırdım internetten sayfalar açtım gel bak burdan baban nasıl bir tarz giyer sen bilirsin sen seç ben hediye alacağım ona dedim.
Eşim seçti bir kaç tane babasını çağırdı, babası olmaz , idare ederim falan diyor.
Ben dinlemedim aldım , K.validemi yanıma çağırdım anne gel sen de seç bir tane dedim,
O da benim ayakkabım var da botum yok dedi, ona da bir tane bot almıştı o zamanlar.
Şimdi düşünüyorum da kendi anne babasına, hatta kendi çocuğuna bakan anne babaya bile
para harcamaktan aciz bir adam milyarları gözü kırpmadan yatırmıs ve kaybetmiş((((
peki aradinmi aileleri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?