Yaaa :)) beni tanımasaydı niye gülsun siritsin ki ?Kesin odur
Yolda sizi hiç tanımayan biri olsa bakıp Güler mi bunu merak ediyorumTanımadığımız etmediğimiz adamı nerden bilelim o mudur değil midir.
Ayrıca o olsa ne,olmasa ne. Bitmiş gitmiş eskide kalmış bir insan. Amaç ne yani anlamadım. Dert ne?
Niye gülsün beni tanımayan ona takıldı kafamBuradakiler nereden bilsin o mu değil mi? Belki sadece benzeyen biri, siz de bakınca gülümsemiştir.
Paylaşmak istedim çünkü bu benim içimi yaralayan parçalayan bir dert ti yani size de dert begendiremiyoruz :))Allah baska dert vermesin.Simdi biz o dur deyince ne olacak?Konu acacak yer ariyorsunuz.
Ne bileyim işte gözü bozulmuş falan yoksa ne yapayım bitti gitti çok şükür ummadık zamanda karşımda görünce şaşırdım ağlamalarım gözyaşlarım acılarım geldi aklımaSiz bile tanımamışsınız biz nerden bilelim ya hu :)
Boşverin. Unutun gitsin. Şükredin geride kalmış kötü günler.Ne bileyim işte gözü bozulmuş falan yoksa ne yapayım bitti gitti çok şükür ummadık zamanda karşımda görünce şaşırdım ağlamalarım gözyaşlarım acılarım geldi aklıma((
Walla unuttum tanıyamadım bile daha düşünün :))Boşverin. Unutun gitsin. Şükredin geride kalmış kötü günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?