-Mihrimah Hasbunallahi ve nimel vekil Kayıtlı Üye 6 Aralık 2013 2.088 14.532 408 31 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi -Mihrimah #101 omergry .!.: O olsa ne olur ki? Bu kadar düşünmek yersiz.. Genişletmek için tıkla... Birseylerı anlamak için ya da dert saymak için illa aynısını mi yaşamak lazım sizce ?
omergry .!.: O olsa ne olur ki? Bu kadar düşünmek yersiz.. Genişletmek için tıkla... Birseylerı anlamak için ya da dert saymak için illa aynısını mi yaşamak lazım sizce ?
esergry Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2017 13.303 28.202 598 41 1 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi -Mihrimah #102 Never lose your hope .!.: Birseylerı anlamak için ya da dert saymak için illa aynısını mi yaşamak lazım sizce ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Empati yeteneğim var çok şükür. Ama 5 yıl boyunca bunu aşamamak da normal değil..
Never lose your hope .!.: Birseylerı anlamak için ya da dert saymak için illa aynısını mi yaşamak lazım sizce ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Empati yeteneğim var çok şükür. Ama 5 yıl boyunca bunu aşamamak da normal değil..
-Mihrimah Hasbunallahi ve nimel vekil Kayıtlı Üye 6 Aralık 2013 2.088 14.532 408 2 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi -Mihrimah #103 omergry .!.: Hayır. Empati yeteneğim var çok şükür. Ama 5 yıl boyunca bunu aşamamak da normal değil.. Genişletmek için tıkla... Karşı taraf yüzünden derin acılar yaşadığım için ve eşimin desteği olmadığı değil 5 yil maalesef 50 yılda geçse zor atlatırım gibi görünüyor maalesef
omergry .!.: Hayır. Empati yeteneğim var çok şükür. Ama 5 yıl boyunca bunu aşamamak da normal değil.. Genişletmek için tıkla... Karşı taraf yüzünden derin acılar yaşadığım için ve eşimin desteği olmadığı değil 5 yil maalesef 50 yılda geçse zor atlatırım gibi görünüyor maalesef
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.813 798 2 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi -Mihrimah #104 Never lose your hope .!.: Karşı taraf yüzünden derin acılar yaşadığım için ve eşimin desteği olmadığı değil 5 yil maalesef 50 yılda geçse zor atlatırım gibi görünüyor maalesef Genişletmek için tıkla... Naptiki bu kdr?
Never lose your hope .!.: Karşı taraf yüzünden derin acılar yaşadığım için ve eşimin desteği olmadığı değil 5 yil maalesef 50 yılda geçse zor atlatırım gibi görünüyor maalesef Genişletmek için tıkla... Naptiki bu kdr?
-Mihrimah Hasbunallahi ve nimel vekil Kayıtlı Üye 6 Aralık 2013 2.088 14.532 408 2 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi -Mihrimah #105 tontriko .!.: Naptiki bu kdr? Genişletmek için tıkla... Canım iftira yalan evlenince de eşimiyi bana karşı kışkırtmaya çalışmaları
tontriko .!.: Naptiki bu kdr? Genişletmek için tıkla... Canım iftira yalan evlenince de eşimiyi bana karşı kışkırtmaya çalışmaları
-Mihrimah Hasbunallahi ve nimel vekil Kayıtlı Üye 6 Aralık 2013 2.088 14.532 408 2 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi -Mihrimah #106 tontriko .!.: Naptiki bu kdr? Genişletmek için tıkla... Ayrıca fiziki goruntum ve dini inancımla dalga geçmesi ailemi küçümsemeleri kendileri çok mükemmel mis gibi .fiziki olarak özgüvenimi kaybettim resmen
tontriko .!.: Naptiki bu kdr? Genişletmek için tıkla... Ayrıca fiziki goruntum ve dini inancımla dalga geçmesi ailemi küçümsemeleri kendileri çok mükemmel mis gibi .fiziki olarak özgüvenimi kaybettim resmen