- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni anladım.tam.niye kötü yorum yapalim diyecektim ki yorumlari okuyunca ne kadar kötü oldugumuzu fark ettim.
Için burkulmuş belli.insaAllah rabbim karsina şükür edecegin birini cikarir
Abartı demiyelimde kanayan yara diyelim.her gördümü zamaninda cok benzettigim oldu.simdi arkadaş omu diyince kendi hislerimi hatirladim.inanin bazen can dense hakaret sayiyordum.belki bu yuzden dir yorumlar batti bana.hassas bi konu benim icinNe demişler ki kötü yorum?
Sanki taşladılar, ne de severiz abartmayı.
Ayrica yorumlari okursaniz dalga bilr gecilmisNe demişler ki kötü yorum?
Sanki taşladılar, ne de severiz abartmayı.
Bence tanıyamadıysan kesin odurSelam kızlar dünden beri kafama takılan bir şey var ben 5 yil once söz attım. Evliliğin kıyısından döndüm dün eve giderken yolda sözlümu gördüm fakat tanıyamadım yani onun olup olmadığından emin değilim. Gözünde gözlük vardı kilo almıştı. Ama bana bakarken gülünce dikkate ettim ve o diye düşünüyorum ama emin değilim sizce o mu dur .benn hiç bir şey hissetmedim nefret den başka hiç aklımda olmadığı halde karşıma çıktı evlerimiz de uzak şoktayım hala o mu değil mi diyelütfen kötü yorum yazmayın...
Bunlat hep bosluktan..Niye gülsün beni tanımayan ona takıldı kafam