• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra görünce taniyamamak..

Ben seni anladım.tam.niye kötü yorum yapalim diyecektim ki yorumlari okuyunca ne kadar kötü oldugumuzu fark ettim.
Için burkulmuş belli.insaAllah rabbim karsina şükür edecegin birini cikarir

O olsa ne olacak ki yani kaç yıl geçmiş köprünün altından ne sular akmış. Hem belkide sadece benzeyen biridir ona baktığını görünce tebessüm etmiştir bu da olabilir

Ben seni anladım.tam.niye kötü yorum yapalim diyecektim ki yorumlari okuyunca ne kadar kötü oldugumuzu fark ettim.
Için burkulmuş belli.insaAllah rabbim karsina şükür edecegin birini cikarir

Ne demişler ki kötü yorum?
Sanki taşladılar, ne de severiz abartmayı.

Ne demişler ki kötü yorum?
Sanki taşladılar, ne de severiz abartmayı.
Abartı demiyelimde kanayan yara diyelim.her gördümü zamaninda cok benzettigim oldu.simdi arkadaş omu diyince kendi hislerimi hatirladim.inanin bazen can dense hakaret sayiyordum.belki bu yuzden dir yorumlar batti bana.hassas bi konu benim icin

Selam kızlar dünden beri kafama takılan bir şey var ben 5 yil once söz attım. Evliliğin kıyısından döndüm dün eve giderken yolda sözlümu gördüm fakat tanıyamadım yani onun olup olmadığından emin değilim. Gözünde gözlük vardı kilo almıştı. Ama bana bakarken gülünce dikkate ettim ve o diye düşünüyorum ama emin değilim sizce o mu dur .benn hiç bir şey hissetmedim nefret den başka hiç aklımda olmadığı halde karşıma çıktı evlerimiz de uzak şoktayım hala o mu değil mi diye :KK43:lütfen kötü yorum yazmayın...
Bence tanıyamadıysan kesin odur
O olmasa tanırdın

Tanimadigimiz, gormediyimiz insanin o olup olmadigini nerden bilelim? )))
Fal baka bilen varsa baksin soylesin. Ben anlamam )))

Back
X