yıllar sonra.. helpp :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 46M6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eskiye bu kadar takılı kalmisiniz
Düğüne gitseniz bir şey der siz bir şey hissedersiniz bunu da ömrünüzun sonuna kadar takarsınız

Hem bu zaman da düğüne falanda gidilmez

COVIT19 vaka sayısı olmuş 21 bin

Kovidden güzel bahane mi var ya? İnsan öZ kuzeninin düğününe gitmiyor.
"Hayırlı olsun, çok sevindim adına" de, hatta eğer içinden gelirse al bir ev hediyesi (ev hediyesi dediysem ikili fincan falan) annesine bırak geçerken 'kusura bakma, kovid yüzünden katılamayacagim' de. Olsun bitsin.
işte bunlarla gelin bana :) tesekkür ederim. ne yalan söyleyeyim herkes covidi bahane görüyor.

Eskiye bu kadar takılı kalmisiniz
Düğüne gitseniz bir şey der siz bir şey hissedersiniz bunu da ömrünüzun sonuna kadar takarsınız

Hem bu zaman da düğüne falanda gidilmez

Covit19 vaka sayısı olmuş 21 bin
düğün tarihi vermedim?

Bence gitmeyin sizde biseyi bahane ederek gelemediginizi belirtip mesaj ile tebrik edin olsun bitsin. Bundan sonrasi zaten tekrar kullerinden arkadaslik dogmaz.. Hayatinizda olmasada olur biri icin piskinligi vs kafaya takmayin..

Belki iyi niyetle belki piskinlikle ne icin oldugu onemli degil sizin daha once caninizi skmis bi mevzu olmus sizde gitmezsiniz o kadar gelip gecer

Bence gitmeyin sizde biseyi bahane ederek gelemediginizi belirtip mesaj ile tebrik edin olsun bitsin. Bundan sonrasi zaten tekrar kullerinden arkadaslik dogmaz.. Hayatinizda olmasada olur biri icin piskinligi vs kafaya takmayin..

Belki iyi niyetle belki piskinlikle ne icin oldugu onemli degil sizin daha once caninizi skmis bi mevzu olmus sizde gitmezsiniz o kadar gelip gecer
haklısınız.

yüzyüze görürsek edeceğini düşünüyorum. annemlere çok yakın oturuyorlar.
Kac yıldır görüşmüyormussunuz niye bu kadar dert ettiniz ki konu acacak kadar ben olsam gitmem eski olayları taktida gelmedi diye hiç düşünmem siz hala öfkelisiniz sanırım arkadaşınıza ?

İnsanlar değişmiyor pek haberin olsun,cok nadir yani
ona göre ver kararını arkadaşlık mevzusunda

İnsanlar değişmiyor pek haberin olsun,cok nadir yani
ona göre ver kararını arkadaşlık mevzusunda
bu yaşımda anca öğrendim, çok doğru dedin arkadaşım
7 sinde neyse 70 nde de o dur, asla değimez kimse :)

Bazı anneler düğün öncesi sırf insanlar gelsin de takı taksın diye 40 kat yabancı bile çağırıyorlar öyle birşeyde olabilir. Hiç gitmeyin. İşiniz vardı ,müsait değilsiniz ,o kadar.

Bazı anneler düğün öncesi sırf insanlar gelsin de takı taksın diye 40 kat yabancı bile çağırıyorlar öyle birşeyde olabilir. Hiç gitmeyin. İşiniz vardı ,müsait değilsiniz ,o kadar.
annesinin bu durumdan haberi var mı bilmiyorum o kadar zaman oldu.

gitmezsem hala o olayı mı bahane etti diye düşünmesini istemiyorum. ben zaten oraya takılmıyorum bir havaiilik yaptı. yüzü kızaracak olan o. sadece pişşkinlikler canımı sıkıyor.
Ben olsam bu kadar zamandır konuşmuyorsam gitmem.biten arkadaslıklar gecmiste kalır.sırf kınasında dügününde çok arkadas olsun diye onlarla arayı düzeltip sonra yine eski haline dönen sacma insanlar biliyorum.Yani bir dügün bahanesiyle eski günlere mi dönmek istiyor diye düsünmeyin

beni bir siz anlarsınız o zaman vallahi yazmanız iyi oldu :)
benim bir sorunumu konuşmak için yazmış. ben ona asla öylebir şey demedim o ara test kitabım üni hayallerim varken..
yani evet 18 yaş ne çok büyük ne de çok küçük bir yaş.

en azından temel etik kavramların idrak edilebileceği bir yaş.

sizin hoşlandığınızı bilmesine rağmen o çocukla konuşması hoş olmamış ancak şöyle düşünün,çocuk zaten o kızdan hoşlanıyormuş,o yazmış ilk galiba değil mi?

hani size sorsaydı,''46M, bana yazdı o çocuk , bende de durumlar böyle,ne dersin, gönül koyar mısın eğer konuşursam?'' daha hoş olurmuş tabi ki,haklısınız.

bence gönlünüzden çoktan düşmüş birisi için bu kadar düşünmeyin,bakın hayatınızda varlığı da yokluğu da aynı şey,hatta varlığı sizi şimdiden strese sokmuş. demek ki içinizde bir şeyleri aşabilmiş değilsiniz.

ha ben olsam ben de kırılırdım çünkü niyet önemli eylemlerde, arkadaşınız bile isteye yapmış,en azından bazı nezaket kurallarını uygulamadan yapmış, ancak kaç sene geçmiş içimde tutmazdım herhalde.

çünkü o arkadaşın yokluğu benim için anlam ifade etmiyor olurdu sonuçta.

dediğim gibi,size bizzat ulaşırsa,sizi davet ederse gidebilirsiniz geçmiş günlerin hatrına.

ancak dolaylı yoldan davet ederse gitmeyin bence de.

bir de bu dünyada kardeş kardeşe yanlış yapıyor, arkadaşın arkadaşa yaptığı yanlış nedir ki bunun yanında? yani insan çiğ süt emmiş malesef.

bu tarz olayları çokça yaşayacaksınız,hepsine içinizde bir yer ayırırsanız mutsuz,kırılgan,kin güden bir insan olursunuz... en önemlisi de çooook yorulursunuz... değmez...

size tavsiyem bırakın gitsin... gerçekten... :)

konu her ne olursa olsun birinin size yaptığı her kötülüğe takılmıyor musunuz siz? köprünün altından çok su aktı evet ama karşımızda 5 yaşında maymun iiştahhlı bir genç kız yoktu 18 yasında yapılmayacak seylerde var.
E gitmeyin o zaman, asla bir daha da konusmayin ne yapayim yani:) hem soruyorsunuz ne yapmaliyim siZce diye , fikrimi yazinca da neredeyse terslemissiniz.

Kizma ama kiz kotu bir sey yapmamis ki. Kalkip cocukla iliski yasamamis. Seninle ilgili konusmak icin yazmis. Belki de aranizi yapmaya calisacakti 🤔
Fevri davranmis olabilir misin zamaninda?
Gerci ne olursa olsun ikinizin de cahillik zamanlari, 18 yas cocukmussunuz. Olabilecek seyler bunlar.

Bence barismak, samimi olmak istemiyorsan seni kendisi arayip davet etmedigi surece gitme. Hatta arasa da gitme..Virusten iyi bahane mi var 😁. Arayip davet ederse yukarida bir arkadasin yazdigi gibi kapidan ugrar hayirli olsun dersin. Aramazsa da annen kapidan ugrar. Oldu bitti gitti 😅

Kizma ama kiz kotu bir sey yapmamis ki. Kalkip cocukla iliski yasamamis. Seninle ilgili konusmak icin yazmis. Belki de aranizi yapmaya calisacakti 🤔
Fevri davranmis olabilir misin zamaninda?
Gerci ne olursa olsun ikinizin de cahillik zamanlari, 18 yas cocukmussunuz. Olabilecek seyler bunlar.

Bence barismak, samimi olmak istemiyorsan seni kendisi arayip davet etmedigi surece gitme. Hatta arasa da gitme..Virusten iyi bahane mi var 😁. Arayip davet ederse yukarida bir arkadasin yazdigi gibi kapidan ugrar hayirli olsun dersin. Aramazsa da annen kapidan ugrar. Oldu bitti gitti 😅
ben kızı burda yermemek için olayın devamnı yazmadım. geçmişimize saygı gösterdim aileler tanısıyor diye.
ayrıca illaki ilşki mi yasamak gerekiyor ? arakadaşlıkta da sadakat diye bir şey yok mu? şöyle diyeyim o zaman en yakın arkadaşınız sizin hakkında siz istemediğiniz halde kocanızla kouşmak istiyor siz ne düşünürdünüz :)
bugun bunu yapan yarın benim malıma da zarar veriir iş hayatıma da ben hep böyle baktım olaya. kızmadım yahu niye kızayım bilmediğiniz çok detay var. amacım yaptıklarını dökmek değil zaten :)
bben gitmiyorsam annem neden gitsin ki :D

yani evet 18 yaş ne çok büyük ne de çok küçük bir yaş.

en azından temel etik kavramların idrak edilebileceği bir yaş.

sizin hoşlandığınızı bilmesine rağmen o çocukla konuşması hoş olmamış ancak şöyle düşünün,çocuk zaten o kızdan hoşlanıyormuş,o yazmış ilk galiba değil mi?

hani size sorsaydı,''46M, bana yazdı o çocuk , bende de durumlar böyle,ne dersin, gönül koyar mısın eğer konuşursam?'' daha hoş olurmuş tabi ki,haklısınız.

bence gönlünüzden çoktan düşmüş birisi için bu kadar düşünmeyin,bakın hayatınızda varlığı da yokluğu da aynı şey,hatta varlığı sizi şimdiden strese sokmuş. demek ki içinizde bir şeyleri aşabilmiş değilsiniz.

ha ben olsam ben de kırılırdım çünkü niyet önemli eylemlerde, arkadaşınız bile isteye yapmış,en azından bazı nezaket kurallarını uygulamadan yapmış, ancak kaç sene geçmiş içimde tutmazdım herhalde.

çünkü o arkadaşın yokluğu benim için anlam ifade etmiyor olurdu sonuçta.

dediğim gibi,size bizzat ulaşırsa,sizi davet ederse gidebilirsiniz geçmiş günlerin hatrına.

ancak dolaylı yoldan davet ederse gitmeyin bence de.

bir de bu dünyada kardeş kardeşe yanlış yapıyor, arkadaşın arkadaşa yaptığı yanlış nedir ki bunun yanında? yani insan çiğ süt emmiş malesef.

bu tarz olayları çokça yaşayacaksınız,hepsine içinizde bir yer ayırırsanız mutsuz,kırılgan,kin güden bir insan olursunuz... en önemlisi de çooook yorulursunuz... değmez...

size tavsiyem bırakın gitsin... gerçekten... :)
içimde bir şeyleri aşamamış değilim. yıllar sonra o çocukta geri dödü arkadaşımda konuşmak istedi ama ben ikiisini de sildim intikam almak isteseydim çok fırstı vardı. kinim nefretim yok yanlış yapan onlar ben değilim utanacak olan onlar. sadece ben insanların aynı yemek yediiği kaba....
neyse siz anladınız :D saf arkadaşlık duygumun hatralarımın örselenmesine biraz kırığım.
gitmemek doğru olur annemde ben gitmeyince gitmez zaten.

Back
X