• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllar sonra konu açıyorum bosanıyorum

Gilmors

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
4.384
337
648
Evet iyisiyle kotusuyle 8 yılllik evliligim çok yakında anlaşmalı şekilde bitiyor mal paylaşımını yaptık çocukların velayeti bende kendi ayaklarimin ustundeyim ama içimde tarifsiz bir boşluk var ben onu çok sahiplenmisim ne fedakarlular yapmisim
seviyormuyum Hayır
soğudum ama bazen gel gitler oluyor bu sefer ciddi ciddi sona geldik
Bana birazcık destek olabilecek ustesinden gelmis hem cinslerim lazım

hayırlısı olsun hakkınızda
böyle şeyler hissetmeniz normal boşanma aşamasındasınız
Zaten kendiniz diyorsunuz soğudum diye
Güçlü olun gerekirse yardım alın çocuklarınız ve sizi güzel bir hayat bekliyor inşallah :)

Canım allah yüreğine soğukluk versin. Çok iyi anlıyorum seni. Bende boşanma sürecindeyim çünkü. Çok Araftayım bişey düşünemez hale geldim. Sadece kendi emeklerime üzülüyorum. Allah sana güç versin. Herşey geçecek belki hemen değil ama bir sabah uyandığında alev alev yanan kalbin buz tutacak. Rabbim bu durumda olan herkese ve bana güç versin inşallah :dua:

Babama üzülmek istemiyorum ama üzülüyorum baba dediğimde bana " insan kedisi köpeği ölünce bile üzülüuo ağlıyo çok normal. Alışkanlıkları brakmak acıtır. İnsan yastığını terliğini bile kolay değiştiremiyo" demişti. Ben rahatlamıştım. Bilemiyorum size iyi gelir mi ama elimden geldiğince destek olmak istedim. Allah yardımcınız olsun

Hayırlı olsun canım ne yaşadın bilmiyorum ama devam etseydin hiçbir sorunun çözülmezdi yaşadığın kötü ne varsa hepsi devam ederdi eğer ki adamda bir çaba yoksa. eminim elinden geleni yapmışsındır artık yoluna bak, bidaha da çocuğun dışında kimse için bu kadar fedakarlık yapma..insnaoğlu bunu haketmiyo

Canım allah yüreğine soğukluk versin. Çok iyi anlıyorum seni. Bende boşanma sürecindeyim çünkü. Çok Araftayım bişey düşünemez hale geldim. Sadece kendi emeklerime üzülüyorum. Allah sana güç versin. Herşey geçecek belki hemen değil ama bir sabah uyandığında alev alev yanan kalbin buz tutacak. Rabbim bu durumda olan herkese ve bana güç versin inşallah :dua:
Aynı aşamadan geçmiş biri olarak Amin! Zor ama sevmiyorsan bi yönden sanslısın, cocuklarında var ve sende kalcaklar kimseye muhtac deilsin, vok şükür bi cok insandan iyi durumdasın

Aynı aşamadan geçmiş biri olarak Amin! Zor ama sevmiyorsan bi yönden sanslısın, cocuklarında var ve sende kalcaklar kimseye muhtac deilsin, vok şükür bi cok insandan iyi durumdasın

Benim çocuğum yok canım henüz 1 yıllık evliydik biz. Çok çok şükür ediyorum halime. Daha kötü durumda olanlar var.

Benim çocuğum yok canım henüz 1 yıllık evliydik biz. Çok çok şükür ediyorum halime. Daha kötü durumda olanlar var.
Mavi yorumunu begendim alıntı yaptım:) sanki seninle konusmustuk daha önce hatırlıyorum. Benimde cocugum yok üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum ama bikdiğim bir tek şey var verdiğimiz bu emekler boşa gitmicek Allah büyükk

Merhaba

Benimde 6 yıllık evliligim bi kaç ay sonra anlaşmalı olarak bitecek. Velayet bende mal paylasimi yapıldı. Tıpkı sizin gibi durumum. .

Kirginmiyim hem de cook tarifsiz bir kırgınlık var içimde. Evli çift görmek istemiyorum. Hatta burda konu açan evli arkadaslarimi bile kiskaniyorum. Okuyorum konuyu ah diyorum keşke bende bu sebepten tartissaydim da boşanma olmasaydı. . Acı çok sabır az.. sorgulamak haddinden fazla 3 aydır yalnız uyuyorum mesela. Yatağın bi tarafı hep boş aklıma geliyor uyumadan önce 10 dakika muhabbet ederdik sonra iyi geceler der el ele tutusup uyurduk her gece.

Ama çok düşünmüyorum. Acimi yaşıyorum çünkü acıya dur demek olmuyor. Atlatabiliriz umarım. . Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım.

Mavi yorumunu begendim alıntı yaptım:) sanki seninle konusmustuk daha önce hatırlıyorum. Benimde cocugum yok üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum ama bikdiğim bir tek şey var verdiğimiz bu emekler boşa gitmicek Allah büyükk

Aynen bende üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Bizim boşanmamız anlaşmalı olucaktı ama beyefendi vazgeçti duruşmaya gelmedi şimdi çekişmeli davaya hazırlanıyoruz. Bir an önce biter diye dua ediyorum :)

Aynen bende üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Bizim boşanmamız anlaşmalı olucaktı ama beyefendi vazgeçti duruşmaya gelmedi şimdi çekişmeli davaya hazırlanıyoruz. Bir an önce biter diye dua ediyorum :)
Bende 8 aylıktı ayrıldım 4 aydır davam sürüyo :(

Bende 8 aylıktı ayrıldım 4 aydır davam sürüyo :KK43:

Bizim 1 yıl sürdü ama toplasan 5 ay bir arada kaldık hep ayrıl barış oldu e bende insanım sabrım bir yere kadar devam etti benimle sonra sabrımda terk etti beni. Bir an önce sonuçlanır umarım.

Bizim 1 yıl sürdü ama toplasan 5 ay bir arada kaldık hep ayrıl barış oldu e bende insanım sabrım bir yere kadar devam etti benimle sonra sabrımda terk etti beni. Bir an önce sonuçlanır umarım.
Hepimizinki umarım. Teşekkür ederim

Çoook fazla çaba gösterdim ama olmadı anlasamadik
Bu surecte insan yanlız saniyor kendini meğer ne çokuz
evet çevremde birbirini sevmediği halde cnm cicim diyen çiftler görünce
aslında ben kendi halimi cesaretli görüyorum
Eger kizlar el ele verirsek asariz gibi geliyor bana beni anlayacak insanlar lazım ne sebep varki diye eleştirecek dost görünümlü ler değil

Back
X