Yıllar sonra mesaj atan arkadaş

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Yıllarca görüşmediğiniz bir arkadaşınız birden bire size mesaj atsa ne düşünürsünüz? Ve ilk mesajlaşmanızda size evlilik düşünüp düşünmediğinizi sorsa…

bacım sen mesaj atıp açık açık senden hoşlanıyorum demediğin sürece için içini yiyecek, önceki konundan hatırlıyorum seni. zaten çıkmış normalde hayatından, yerinde olsam en azından sansımı denerim

sana eski konunda bir sürü şey söylendi zaten, devam niteliğinde yeni konu açmak yasak. eski konudan devam etmen gerekir.

Mune

Arkadasim kızsa cöpcatanlik yapmaya calisiyor diye düşünürdüm. Ki olabilir bence. Erkekse cevap dahi atmam.

Afedersiniz yeniyim bilmiyordum.

Yıllarca görüşmediğiniz bir arkadaşınız birden bire size mesaj atsa ne düşünürsünüz? Ve ilk mesajlaşmanızda size evlilik düşünüp düşünmediğinizi sorsa…
"Hale de iyi kızdı bekarsa şunu bir yoklayayım belki aramızda bir şey olur " diye düşünerek mesaj atmıştır

Karşındaki insanla açık açık konuşmazsan, ömrünün sonuna kadar içinde bir acaba kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…