Afedersiniz yeniyim bilmiyordum.sana eski konunda bir sürü şey söylendi zaten, devam niteliğinde yeni konu açmak yasak. eski konudan devam etmen gerekir.
Bir kadın niye sürekli arkadaş olarak görülür?
Kızlar merhabalar. Benim 15 yıllık bir arkadaşım var. Ben ondan onu ilk gördüğüm günden beri aslında hoşlanıyordum. Arkadaşlarımız da bizi çok yakıştırıyordu. Ama ben onun gözünde sürekli bir arkadaş olarak kaldım. Çok iyi de anlaşırdık. Bence o da beni severdi, sürekli yardım ederdi. Uzun uzun...www.kadinlarkulubu.com
Mune
"Hale de iyi kızdı bekarsa şunu bir yoklayayım belki aramızda bir şey olur " diye düşünerek mesaj atmıştırYıllarca görüşmediğiniz bir arkadaşınız birden bire size mesaj atsa ne düşünürsünüz? Ve ilk mesajlaşmanızda size evlilik düşünüp düşünmediğinizi sorsa…
Ya niye kızıyorsunuz anlamıyorum.Ne düşünürüm bilmem ama sizin akıllanmayacağınız aşikar.
Kizmiyor,olumlu ve yapıcı bir biçimde gönderme yapıyor.Ya niye kızıyorsunuz anlamıyorum.
Afedersiniz yazdığıma pişman oldum. Herkes birden üzerime saldırdı. Silinebiliyorsa silmek istiyorum konuyu.Dün verilen cevaplar tatmin etmedi mi?
Ne diyor bu aptal derimYıllarca görüşmediğiniz bir arkadaşınız birden bire size mesaj atsa ne düşünürsünüz? Ve ilk mesajlaşmanızda size evlilik düşünüp düşünmediğinizi sorsa…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?