Yıllar sonra nedir bu tavır anlamıyorum...

Sizinle mesafeli olabilir, görüşmek istemiyor da olabilir.
Ama nezaketen aramanıza dönüp, ''annene ulaşacaktım, meraklandım'' deseydi sizde annenize verirdiniz zaten telefonu diye düşünüyorum.
Ama bu duruma nasıl gelindi, iletişimler nasıl, onu bilmiyorum.
Ah seninde dilinin kemiği yok ki morsever, burada bile tutamıyorsun kendini :)
Boşver, bir daha 20 kere arar, dönmezsin.
Görmüş oldun.

Bence de sen kadına mesafe koy, onun yaptığı gibi.
Zaten mesafeliyiz 8 senedir evli ona attığım mesaj sayısı onu geçmez arama ya 1 ya 2 valla bana mesafe koyanlar benim hiç işim olmaz hiçbirşekilde yüzgöz olmamış en ufak bir tartışma bile yaşamışken tavır buysa güle güle yani.

İnanın ona dediğim hiçbirşey yok çünkü ben hep düşünürdüm birgün bende nasip olursa evleneceğim bu hareket yapılsa üzülürüm bu denilirse kırılırım bizim en ufak bir tartışmamız bile olmamıştır olsa gerçekten yazarım tüm samimiyetimle anlatıyorum herşeyi.

Boşverin ederi ve değeri kadar.
Siz de mesafelisiniz zaten daha da mesafeli olun.
Hatalı tabi ki açabilirdi en azından düşmanınız değil ya
Boş yere kendinizi yıpratmaya değmez

Boşverin ederi ve değeri kadar.
Siz de mesafelisiniz zaten daha da mesafeli olun.
Hatalı tabi ki açabilirdi en azından düşmanınız değil ya
Boş yere kendinizi yıpratmaya değmez
Direk numarasını sildim görümcelikten direk çıkış yaptım pardon kardeşlikten hani aileyiz ya biz

Aslında çok iyi niyetlisin bence var ya... Temiz kalbin var.
Bir tek o kemiksiz dilin :)
Bazı insanlar bazı noktalarda katı ve fazla net durabiliyor. Eğer bu şekildeyse aldığı duvar çok gereksiz. Bir cümle söyleyip kapamak zor değil, yüz yüze bakıyorsunuz, bir şekilde bir araya geliyorsunuz. Ne gerek var ki... Ben onun yerinde olsam aramış olmanı fırsat bilirdim, sırf 2 kelime de olsa konuşup yol kat etmek için.

Telefonu hiç açmayacağı aklıma bile gelmedi resmen şok oldum gerçekten üzülüyorum çünkü yıllardır hiçbirşey kondurmadım ben ona birşeye kızsam abimden bildim gerçekten çok üzücü.

Karşılıklı mesafeliymişsiniz zaten , hadi aranız iyi olsa açmasa o zaman anlarım ama 8 senede kaç defa görüşmüşsünüz ki ?
Dert arama kendine morseven , eşin neden mesafeli yengeye karşı ?

Karşılıklı mesafeliymişsiniz zaten , hadi aranız iyi olsa açmasa o zaman anlarım ama 8 senede kaç defa görüşmüşsünüz ki ?
Dert arama kendine morseven , eşin neden mesafeli yengeye karşı ?
Yani bayramda seyranda görüşürdük aynı evdeyken farklı odada oturmuyorduk telefonda pek konuşmazdık ama abim yokken hep odada tek otururdu mesela böyle ayrıntılar var.
Eşimin bu görüşü sadece yengeme değil akrabalarda olan bütün bayanlara karşı bende bunu destekliyorum benim için sorun yok yengeme göre yanlış olabilir ama bu yengemle benim aramdaki bir problem değil

Ayrıca bu dilin kemiği abimler annem ve eşime karşı sadece yok yani en yakınlarım.

Onu kötü anlamda söylemedim zaten, yanlış anlama :)
Yok anlamam.Aslında çok yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum burada gerçekten.Çok kırılgan her söze alınan biride değilim ama gerçekten üzüldüm neyse herkes kendi kalbinin ekmeğini yiyor sonuçta.

Gozlerim sizi ariyordu nezamandir.Anlamadığım siz arayinca mesgule verip tekrar aramis.Aramadi demişsinizya ben mi kaçırdım orayi tam anlayamadim

Burada insanlarla yüz yüze konuşmuyoruz, ifade edişimizin, yazım şeklimizin, kurduğumuz cümlelerin aslında söylenmek istemediği gibi anlaşıldığı durumlar olabiliyor.
Bir arkadaşım bir foruma üyeydi, hayvanlarla alakalı, orada buna sürekli tartışmaya meyilli sözler söylüyorlarmış. üzülüyordu, neden dedim, şımarıkça konuşmasından, sokak ağzı tavrından gem vuruyorlarmış. O zaman anladım, kendisi şivesi gereği ''be'' kelimesini çok kullanır. ''Geliyorum beee'' gibi. Burada esasen geliyorum işte demek ister, ama yöre durumu. Tabi bunu mesajda yazdığı zaman, farklı izlenim oluyor. Senin durum da o hesap... Üzülme o yüzden emi?

Burada yanlış anlaşıldığıma üzülmüyorum yerden yere vuranları hep gözardı ettim zaten onlar sağ ben selamet sonuçta buradaki insanlar beni tanımıyor bir bağım yok aslında bana dokunan yengemin önceki sözleri oldu bu telefon olayıda onu destekledi ama belkide açacak yüzü yoktur buda bir ihtimal.

Gozlerim sizi ariyordu nezamandir.Anlamadığım siz arayinca mesgule verip tekrar aramis.Aramadi demişsinizya ben mi kaçırdım orayi tam anlayamadim
Beni değil annemi aradı ve beni hiç sormadı selam bile söylemedi yani kısaca hiç oralı olmadı.

Bence takılmanız gereken konu eşinizin tavrı??
Mahremle görüşmemek neola ki ?

Bence takılmanız gereken konu eşinizin tavrı??
Mahremle görüşmemek neola ki ?
Eşimin yengemle görüşmesini bende uygun bulmuyorum doğrusu bencede bu çünkü bu davranış annem ve ben dışında sülalemdeki her kadına aynı görüş farklılığı tamamen saygı duymayı bilseydi keşke ne olurdu onu yok saysa biz gocunmazdık.

Eğer arkandan konuştuysa, bunu öğrendiğini biliyorsa, sana söylediği sözler kötüyse, ve kendisi yapı olarak lafının arkasında duramıyorsa, yüzüne bakamıyor olması da ihtimal. Doğal olarak telefonu açamamıştır, ya da aramandan 'annemi neden arıyorsun?' tarzında bir yaklaşım da düşünmüş olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…