- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hayır benim telefonumu açmaması gerçi oda bir sebep siz olsanız telaşlanmaz mısınız?Tam olarak problem yengenizin ciddi bir durum olmadan 10-15 kez mi araması?
Annemlede mesafeli ve annem arayan kişiyi arayabilen biri değil yapamıyor zaten tlside bitmişti o sebepten ben aradım.Benimle arasına mesafe koymasına hiçbir sebep yok çünkü o davranışı ben yapmadım.Anlamadım defalarca aradığı anneniz değil mi?
Siz zaten mesafeliyseniz böyle davranması zaten normal değilim?
Sevmediğim bir insan için telaşlanmam heralde.Hayır benim telefonumu açmaması gerçi oda bir sebep siz olsanız telaşlanmaz mısınız?
Ben ona bile söylemedim eşimin onunla görüşmeyeceğini ve dediğim gibi münakaşaya girmeden evden çıkıp gittim arkadan iyi sallamış bana buna rağmen ben aradım.Annemden dua istemesi annemede samimi gelmiyor sanki hiç dua etmiyormuş gibi sürekli dua et dua et anneminde siniri bozuluyor.Onunla görüşüp görüşmemek bana dert değil zaten ben abimle olan sorunu ona yansıtmıyorken o bana neden yansıtıyor hani aileydik o zamanda ben kardeş oluyorum hiç samimi değil yani...Sorun ne? Anlamadim ben neyi sorun ediyorsunuz. Siz esim seninle gorusmeyecek dedikten sonra sizin telefonunuzu acmamasi gayet normal bence. Anneniyzden istedigi sey de onu ilgilendirir, istemiyorsa etmez yani bi dua mi yuk oldu? Kadin madem sorunlu, esiniz de gorusmek istemiyor hafiften cikarin hayatinizdan. Umursamayin. Her hareketine bir kulp takarak kendinizi yipratiyorsunuz bence.
Arayan bir insana cevap vermeyip hiç dönmemek büyük bir ayıp bence arkamdan salladıklarına rağmen ben aramışken.Yengen mesafe koymuş belli ki, seninle görüşmek istememiş belli ki, bunda ayıp ne var morsever?
Hepsi sorun çünkü sudan bir sebepten o kadar aranmaz.Arkamdan attıklarına rağmen ben onu aramışken açmaması çok büyük ayıp ve eşimin fikrine saygı göstermemesi onunla görüşse ne görüşmese ne saçmalık resmen.Hicbir sey anlamadim. Problem ney? Aksam gelecekler diye o kadar aramasi mi? Sizin telefonunuzu acmamasi mi? Yoksa esiniz onunla konusmuyor diye yaptigi konusma mi?
Hırs falan yapmadım o kadar aramasa aramadım bile annemle olan diyalogdan annem rahatsız olmasa bende yorum yapmam heralde.Demek yengeniz sizden rahatsız ki konuşmak istemiyor siz de hırs yapmışsınız iyice, annenizle olan diyaloğu da onları ilgilendirir sizi değil
Ya bu kadin kim? Onunla bi kan bagin, bi sevgi bagin var mi? Cok mu deger verdigin birisi de bu kadar kendine problem ettin. Birak ne hali varsa gorsun.Hepsi sorun çünkü sudan bir sebepten o kadar aranmaz.Arkamdan attıklarına rağmen ben onu aramışken açmaması çok büyük ayıp ve eşimin fikrine saygı göstermemesi onunla görüşse ne görüşmese ne saçmalık resmen.
O işler öyle olmuyor işte.Arayan bir insana cevap vermeyip hiç dönmemek büyük bir ayıp bence arkamdan salladıklarına rağmen ben aramışken.
Benim onunla bir problemim yok düşmanım değil ve bir insan bu benim telaşlanmam için yeter.Sevmediğim bir insan için telaşlanmam heralde.
Eşimden dolayı beni iyi gömmüş biri sadece o zamana kadar gerçekten çok saygı duydum abimden iyi dedim ama herkes ortada aslında ben görmek istediğimi görmüşüm.Ya bu kadin kim? Onunla bi kan bagin, bi sevgi bagin var mi? Cok mu deger verdigin birisi de bu kadar kendine problem ettin. Birak ne hali varsa gorsun.
Ne olursa olsun artık numarasını bile sildim.O işler öyle olmuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?