Yıllar sonra nedir bu tavır anlamıyorum...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Geçmiş konularımın birinde yazmıştım.Eşim mahrem olmayan hiçkimseyle görüşmediği için yengem bunu sorun yapmıştı.Öyle olurmuymuş biz ailemişiz falan filan gerçekten lafta çünkü hep bizden uzak durmuş mesafeli kalmış bir insan akrabalardaki çoğu gelini daha yakın bulurum kendime.O olayda bile yengemle hiç münakaşaya girmedim ben görüşüp çıkmıştım evden.Gelelim bugüne...Annem teyzemle konuşuyordu konuşma yarım saat falan sürdü annem kapattı birde baktım yengem aramış tam on kez acaba ciddi birşey mi var diye telaşlandım çünkü annemi yengemin araması çok çok nadir birşey birde üst üste o kadar arayınca gerçekten korktum hemen yengemi aradım bende çok çok nadir yazarım yani aramam bile birkaç kez çaldı meşgule attı hemen annemi arayıp üç beş dakika konuştu geleceklerini söyleyip kapattı arama sebebi ablası sınava girecekmiş ona dua et diyor sebepte bu yani duaya gelince annem akıllara gelir.Ben abimle defalarca tartışmışımdır davranışlarını eleştirmişimdir ama ne ona nede annemlere karşı hiçbir zaman sebebi yengem demedim kondurmadım abim yüzünden yengeme kötü bakmadım tavır almadım ben ne oldu diye korkarken bu davranış çok ayıp değil mi sizcede?

Sorun ne? Anlamadim ben neyi sorun ediyorsunuz. Siz esim seninle gorusmeyecek dedikten sonra sizin telefonunuzu acmamasi gayet normal bence. Anneniyzden istedigi sey de onu ilgilendirir, istemiyorsa etmez yani bi dua mi yuk oldu? Kadin madem sorunlu, esiniz de gorusmek istemiyor hafiften cikarin hayatinizdan. Umursamayin. Her hareketine bir kulp takarak kendinizi yipratiyorsunuz bence.

Anlamadım defalarca aradığı anneniz değil mi?
Siz zaten mesafeliyseniz böyle davranması zaten normal değilim?
Annemlede mesafeli ve annem arayan kişiyi arayabilen biri değil yapamıyor zaten tlside bitmişti o sebepten ben aradım.Benimle arasına mesafe koymasına hiçbir sebep yok çünkü o davranışı ben yapmadım.

Hicbir sey anlamadim. Problem ney? Aksam gelecekler diye o kadar aramasi mi? Sizin telefonunuzu acmamasi mi? Yoksa esiniz onunla konusmuyor diye yaptigi konusma mi?

Demek yengeniz sizden rahatsız ki konuşmak istemiyor siz de hırs yapmışsınız iyice, annenizle olan diyaloğu da onları ilgilendirir sizi değil

Ben ona bile söylemedim eşimin onunla görüşmeyeceğini ve dediğim gibi münakaşaya girmeden evden çıkıp gittim arkadan iyi sallamış bana buna rağmen ben aradım.Annemden dua istemesi annemede samimi gelmiyor sanki hiç dua etmiyormuş gibi sürekli dua et dua et anneminde siniri bozuluyor.Onunla görüşüp görüşmemek bana dert değil zaten ben abimle olan sorunu ona yansıtmıyorken o bana neden yansıtıyor hani aileydik o zamanda ben kardeş oluyorum hiç samimi değil yani...

Hicbir sey anlamadim. Problem ney? Aksam gelecekler diye o kadar aramasi mi? Sizin telefonunuzu acmamasi mi? Yoksa esiniz onunla konusmuyor diye yaptigi konusma mi?
Hepsi sorun çünkü sudan bir sebepten o kadar aranmaz.Arkamdan attıklarına rağmen ben onu aramışken açmaması çok büyük ayıp ve eşimin fikrine saygı göstermemesi onunla görüşse ne görüşmese ne saçmalık resmen.

Demek yengeniz sizden rahatsız ki konuşmak istemiyor siz de hırs yapmışsınız iyice, annenizle olan diyaloğu da onları ilgilendirir sizi değil
Hırs falan yapmadım o kadar aramasa aramadım bile annemle olan diyalogdan annem rahatsız olmasa bende yorum yapmam heralde.

Ya bu kadin kim? Onunla bi kan bagin, bi sevgi bagin var mi? Cok mu deger verdigin birisi de bu kadar kendine problem ettin. Birak ne hali varsa gorsun.

Ya bu kadin kim? Onunla bi kan bagin, bi sevgi bagin var mi? Cok mu deger verdigin birisi de bu kadar kendine problem ettin. Birak ne hali varsa gorsun.
Eşimden dolayı beni iyi gömmüş biri sadece o zamana kadar gerçekten çok saygı duydum abimden iyi dedim ama herkes ortada aslında ben görmek istediğimi görmüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…