Yıllar sonra nedir bu tavır anlamıyorum...

Eşimin işi gereği bulunduğu yerde sadece erkek işçiler var kadın sekreter vs. olsada onların ortamı çok bağımsız alakasız biryerde yani.Eşim ona mahrem olan herkesi görüyor tabi.Sokağa ihtiyaç kadar çıkar gezmek için çıkmaz.Bir ortamda kadınla oturup muhabbet etmek farklı bir olay mecburi olduğu için yanından geçmesi minibüste markette olması başka bir olay benim eşim başı yerde gezen bir insan ayrıca affedilir inşallah bundan birşey olmaz diye düşünen değil elinden geldiği kadar dikkatli doğru yaşamaya çalışan bir insan.Bizim inancımıza göre bu yanlış benim aklımdan geçen birşey yok. Abim ve yengemiz gözünde bu görüşte olan insanlar direk sapık ama eşimin bundan haberi bile yok.Velevki diyelim ki gerçekten eşim pis düşünceleri olan bir sapık yengemle aynı ortama girmiyor işte sorun ne?

E böyle ailenizde bölünme olunca içiniz de tahat değil belliki? Zor.. Herkesin birbirine saygı duyması gerek ama siz bu dünyadan soyutlayamazsınız ki kendinizi.. Yani hayat buna müsade etmez.. Ne yalan söyleyeyim dedemin bir arkadaşı vardı ben de daha 7 yaşında çocuktum.. Elini öpeyim diye uzattım " BEN EL VERMEM" dedi adam kızarak.. Ne diyor bu demiştim çocuk aklımla.. Deli mi ne demiştim?... Yaşayış şekli tamam ama çok fazla bana göre..

Hayır benim içim çok rahat ben böyle huzurluyum çok şükür eşim bana aileme sülaleme uymayan biri olsa zaten evlenmezdi onunla çok şükür herkes razı abim ve yengem razı değil diye boşanacak değilim.O dede belki yaşlılığı kabul etmiyordu inançla pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum belki de huysuz biriydi kimbilir.Sonuçta o elini vermedi diye sizde birşey kaybetmediniz.Dediğim gibi eşime böyle bakıldığı halde onun haberi olmasada ben yeterince hoşgörülü olduğumu düşünüyorum.

Mutluluğunuz daim olsun ne diyelim :) ama o dede yaşlılıktan değil inanış şeklinden dolayı el vermezmiş öğrendim:) valla herkes istediği gibi yaşasın.. Kimse kimseyi yargılamasın kafi.. Saygı duymak gerek..

Teşekkür ederim umarım herkesin mutluluğu daim olur.Google'da her sorunun cevabı var o dede inanış şeklinden dolayı el vermesede doğrudur bunun sebebini araştırıp öğrenebilirdiniz size göre öyle olmasada ona göre öyle demek ki aynen öyle yargılamadan yaşamak gerek yoksa yengem ailede tek açık insan onu taşlamadı kimse ama onun hepimize olan bakışı çok farklıymış.

Göz ardı etseydin kk nın yarısınj göz ardı etmiştin en son
Gözardı meselesi fazla uzamadı mı ban yersiniz yani yok yere yorumlarını görmek istemediğim insanları gözardı ettim ne var bunda bunu ilk yapan ben değilim.

yarım saat boyunca telefon mesgulde oldugu için kadın tekrar tekrar aramış. kapatmışlardır diye denemiş hat boşalana kadar. yani soyleyecekleri acil oldugu icın degil de bir an önce ulasmak isteğiyle yapmış. sizin göreceğinizi, çağrı olarak düşeceğini bilmiyordur.
size dargınlığı da anlaşılabilir bir şey bu arada, saygı duymak ayrı ama kişisel alması normal bu problemi.

Evet esin normal değil cunki yengen ortamda olsa nolur senin öz abinin esi. Benim kuzenimde kapalı ama bize geldiğinde eniştesinin dayısının amcasının yaninda acilir. Bunlar aile cunki. Insan kötü gözle bakmadığı sürece kardeş gibi gördüğü sürece niye aynı ortamda olmasinki. Nesi günah bunun :S ayrıca senin esin başı yerde gezen biride eşinin motoruna bekarken birileri binmemismiydi benmi yanlış hatirliyorum. Evlendikten sonramı "gercek" müslüman oldu eşin

Ben abimle sorun yaşarken ona tepki gösterdiğime çok pişmanım gerçekten yapsaydımda çocukça olurdu komik ya gerçekten komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…