Yıllar sonra yeniden Bir şeyler olabilir mii

Bir de çocuğuyla görüşmemeyi kabul eden bir baba, bilemedim. Diğer tarafla sorununun kesinlikle bilinmesi gerekiyor en azından benzer bir durumda size tutumunu tahmin etmiş olursunuz, çocuğuna sahip çıkmayan bir babayla olmaz yani bence olmamalı.

Seninle görüşürken belki o kadınla görüşüyordu. Ciddi düşünmüyorum derken, cidden ciddi ilşkilerin adamı değil belki. Hatta belki ailesi o kızdan ayrılsın diye evlendirmeye çalışıyordu? Hayır deme, kimsenin hane içini bilemezsin. Hiç gözüm tutmadı bu Ali'yi.

Hiç bir kadın çocuğu varken yuvasını yıkmak ve çocuğunu babasız büyütmek istemez.
Neden Ali'yi babası bilsin istemiyor?
İyi düşün.
[/QUOTE]
Cocuk problem olur mu? sorusundan, cok cok daha mantikli bir soru. Katiliyorum size :KK9:

Yıllar sonra tesadüfen yolların kesişmesi böyle bir durum değil. Siz zaten aynı çevrenin insanısınız yolunuzun kesişmesinden daha doğal ne vat? Hiç bu konuda kadercilik oynamayın.

Ayrıca aliden bi cacık olmaz. Kadın çocuğumuz baba diye başkasını bilecek diyecek görüştürmeyecek adam kız peşinde. Mantıklı geliyor mu size bu? Azıcık adam olsa çocuğuyla en azından görüşmek için bi şeyler yapar. Siz de tutturmuşsunuz çocuklu adamla zor mu olur diye. Çocuklu adamı bilemem ama bu tip adamlarla zor olur evet. Sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yiyin ve bu yoğurt ali olmasın mümkünse🤦🏻‍♀️

Çocuk 2.5 yaşında fakat Ali evlenmemiş.
Ali çocuk doğduktan sonra durumu öğreniyor.
4-2,5=1,5
1,5 yıl = 18 ay.
9 ay gebelik 18-9= 9 ay
9 aylık sürede Ali sizinle görüşüyor ama ciddi ilişki düşünmüyor. O arada başkalarıyla cinsellik yaşayıp hamile bırakıyor. Muhtemelen o kıza da "ciddi ilişki düşünmüyorum aldır" dediği için kız Ali'ye çocuktan bahsetmedi ve görüştürmek istemiyor.
Şahsen ben böyle birine güvenmem.

Annesi sizinle ilgili konuştuğunda "biz zaten görüşüyoruz" dememiş adam.

Kadın gelip annenize "Ali de eskiye göre baya duruldu, olgunlaştı" diye oğlunun reklamını yapmış ama o cümlelerin alt metni şu:
Benim oğlandan bir cacık olmadı, olmayacak da. Müsaadeniz olursa sizin kızın başını yakmak isteriz.

Yani anası oğlunu birine itelemek istiyor ama Ali'nin sizinle görüşme amacı evlilik değil.
Bence bulaşmayın, üzülürsünüz.

Back
X