yıllar süren karşılıksız aşk

Önce "sadece bir mesaj" dediniz, şimdi de "bir mesaj, bir gülümseme" diyorsunuz.
Sonraki adımda "ne var benimle bir kahve içse" diyeceksiniz galiba.

Bir insan bir şeyi istemiyorsa istemiyordur.
Sırf sizin gönlünüz olsun diye sonsuza kadar sizinle iletişimde kalmak zorunda değil. 8 senedir yaptığınız şey çok sinir bozucu gerçekten.
Artık biraz büyüyüp gerçekleri kabullenin ve kendi yolunuza gidin.
Gülümsemeyi özellikle söyledim aramızda geçen bir konuydu ama haklısınız doğru olmamış. Evet istemiyorsa istemiyordur ben zaten beni istesin demedim sadece kendi içimde halletmem gerekiyor bunu biliyorum. Teşekkür ederim

Bakın kimseyi hedef almıyorum sadece hadsiz bir üslupla yaklaşıyorlar ve zaten sinirlerim alt üst olmuş durumda. Insanlar neden bu kadar öfkeli sanki sadece incitmek ister gibi bir tutumla yanıt veriyorlar anlamadım cidden.
Sen kendini yıpratma o adam için. Hepimiz kendini üzdüğün için üzülüyoruz. Sen o adamı kafanda çok yuceltmissin. Dışarda seni seven karşılıklı aşık olacağınız binlerce adam var. Yilların geçmiş daha da zaman kaybetme

Önce "sadece bir mesaj" dediniz, şimdi de "bir mesaj, bir gülümseme" diyorsunuz.
Sonraki adımda "ne var benimle bir kahve içse" diyeceksiniz galiba.

Bir insan bir şeyi istemiyorsa istemiyordur.
Sırf sizin gönlünüz olsun diye sonsuza kadar sizinle iletişimde kalmak zorunda değil. 8 senedir yaptığınız şey çok sinir bozucu gerçekten.
Artık biraz büyüyüp gerçekleri kabullenin ve kendi yolunuza gidin.
Kahveden sonra “ne olur bikaç senecik takılsak sevgili olsak çok mu zor” daha sonra “bu kadar sevgimin karşılığı evlilik olmalı, nikah masasına oturmak çok mu zor” falan gelir 😂

Şu kadını da artık dava etmeyin, her hafta biri savcılığa veriyor ajajaajsjs.
Sürekli mahkeme celbi bekliyorum, haftada bir muhtara gidip soruyorum gelen giden yok. Beni bu kadar merakta bırakmaya ne hakları var strobe kuşum?

Bir de son olarak şunu söyleyeyim, beni de 8-9 yıl boyunca rahatsız eden biri vardı. Yaşımız küçüktü üstelik, bildiğiniz çocuktuk yani. O yıllar içerisinde bana birçok kez yazdı, normal bir şekilde cevap vermeye çalıştığım da oldu ama bunun karşılığı hep ters tepti. Her yerden engelledim ve hiçbir şekilde muhatap olmadım sonrasında ama geçen zaman içerisinde tedavi almak yerine kafasında o kadar farklı şeyler kurmuş ki. Beni kaçırmaya çalıştı ve polislik olduk en sonunda.

Siz böylesiniz demiyorum yanlış anlamayın, sadece bu ileride tehlikeli bir takıntıya dönüşebilir. İnsanlar da size tepki gösteriyorsa kendileri benzer tecrübeler yaşadığı içindir. Bizleri de rahatsız eden birileri olduğu için olaylar dışarıdan nasıl gözüküyor onu anlatmaya çalışıyoruz. Bu sitede kimse kimseyi şahsen tanımadığı için size yazılanları kişisel algılamayın ama herkes aynı fikirdeyse de dönüp kendinize bir bakın.
Ben zaten bunların normal olduğunu savunmuyorum. Artık bu durumdan kurtulmak istediğim için, fikir almak için yazmıştım buraya. Dediğiniz gibi dışardan bir gözle bakmak için. Bakabildim de sanırım. Bu durumu yenmek için önceliğim destek almak olacak

hayatında biri vardır yılbaşı mesajınızı görebilecek durumdadır
onu açıklama ile mi uğraşacak gerçekten
ya da evlenmiş nişanlanmış olamaz mı?
Hayatında biri var mı bilmiyorum bakmak istemedim aslında. Ama evlenmedi ve nişanlanmadı eminim. Akrabalığımız var öyle bir durum olsa öğrenirim zaten. Gerçi çok önemli değil sorunum kendimle onu fark ettim.

adam haklı.
özellikle de hayatında biri varsa neden uğraşsın ki?
kendimi onun yerine koyuyorum.
hayatımda kaybetmekten korktuğum bir var ve ara sıra iyi niyetle de olsa beni karşılıksız seven birinden mesaj geliyor.
bu durum benim ilişkimi kötü etkileyebilir.
sevgilim yanlış anlayabilir, anlattığım açıkladığım şeye ikna olmayabilir.
belki aşırı kıskanç ve ben beni kıskanmasından da gayet hoşlanıyorum ya da hiç hoşlanmıyorum?
neden o mesajı atan kişi yüzünden açıklama yapmak zorunda kalayım ki?

Gülümsemeyi özellikle söyledim aramızda geçen bir konuydu ama haklısınız doğru olmamış. Evet istemiyorsa istemiyordur ben zaten beni istesin demedim sadece kendi içimde halletmem gerekiyor bunu biliyorum. Teşekkür ederim

"Beni istesin" dememişsiniz ama intikam almaktan bahsettiniz.
İntikam dediğiniz şeyin ucu bucağı belirsizdir ve 8 sene takıntı yapıp yılmadan bekleyen bir insanın intikam almak uğruna neler yapabileceğini ya da yapamayacağını biz buradan bilemeyiz.
Buradan bakınca gerçekten sağlıklı bir tablo çizmiyorsunuz ve herkesin uyarması çok normal.

Yorumları sakin kafayla okursanız herkesin haklı olduğunu ve yardımcı olmak istedikleri asıl kişinin siz olduğunu göreceksiniz.

bu arada bana öyle senelerce takıntılı biri vardı. ne arkadaşlık ettim ne bişey yaptım. 10 seneyi geçmiştir yani. numaramı buldu, engelledim. aradan zaman geçti sosyal medyadan buldu, engelledim. hala fake hesaplarla karşıma çıkmaya, bir şekilde bana ulaşmaya devam ediyor. ben bu kişiye ne yüz verdim ne yakınlık gösterdim ama takmış durumda. çoook eskiden benden hoşlandığını söyleyip çıkma teklif etmişti lise mi ortaokul mu ne okuyordum. hayır dedim. ama hiç vazgeçmedi hala senede bir iki kez yoklar. bu tarz şeyler çok çok sinir bozucu. o da öyle ''ne var canım arkadaşça mesaj atıyorum, bir iyi bayramlar demek çok mu zor'' kafasında. evet zor ve gereksiz. istemiyorum, istemediğim bir şeyi de yapmam.

"Beni istesin" dememişsiniz ama intikam almaktan bahsettiniz.
İntikam dediğiniz şeyin ucu bucağı belirsizdir ve 8 sene takıntı yapıp yılmadan bekleyen bir insanın intikam almak uğruna neler yapabileceğini ya da yapamayacağını biz buradan bilemeyiz.
Buradan bakınca gerçekten sağlıklı bir tablo çizmiyorsunuz ve herkesin uyarması çok normal.

Yorumları sakin kafayla okursanız herkesin haklı olduğunu ve yardımcı olmak istedikleri asıl kişinin siz olduğunu göreceksiniz.
Haklısınız intikam kelimesinin doğru olmadığını söyledim zaten. Çok yanlış oldu ama kötü bir düşünceyle yazmamıştım. Belki 10000 defa anlatmam gerekti zaten. Destek alıp kendimi toparlamaya bakacağım bundan sonra sağ olun

Ruh haliniz çok düzgünse siz yapıverseydiniz keşke. Ahh ah yok mu böyle oturduğunuz yerden yazmak.
Ruh halimin bozuk olduğu dönemde tedavi gördüm, doktorum en son aramıza hoşgeldin demişti 🤗 Şu an ufak tefek sıkıntılar haricinde gayet iyi bir ruh halinde olduğumu düşünüyorum.
Sizde destek alın..

Sizi kınamıyorum. Saplantı yapmışsınız kendinize ama bunu kendi isteğinizle yaptığınızı sanmıyorum. Kimse kendini bile isteye böyle bir saplantı içine sokmaz. Belli ki psikolojik problemleriniz var. Hemen hemen her insanın psikolojik problemleri var zaten. Bence kendinize bir iyilik yapın ve bir uzmana danışın bu konuyu.

destek alın takıntı yapmışsınız . sizin de mutlu olmaya hakkınız var . karşılıklı sevip sevilerek . sizi sevmiyor istemiyor uğraşmayın silip önünüze bakın bakamıyorsanız da mutlaka yardım alın

Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Asıl sorgulaman gereken neden bırakamıyor oluşun? Bu aşk değil bu ve senin hangi psikolojik ihtiyacına tekabül ediyor onu sorgula.
Hayatında odaklanacak başka birseyler bul.

Özür dilerim hanimefendi sizin gibi arhat (!) bir insanla tartışmak gibi bir hatada bulunduğum için. Mesaj attığım adama karsi hukuki bir suç işlemiş değilim ama sizi dava edebilirim sanırım naylon, tacizci ,sıkıntılı vs.
Hukuk okuyorsunuz diye yaptığınız hareketleri sadece “legal” olarak kusurlu olup olmadığı açısından değerlendirmek çok saçma değil mi? Yasada yeri olmayan birşey ille de doğru mudur?

Yaptığınız şey açıkça taciz, ister cezası olsun ister olmasın. Ve bu tür taciz ikili ilişkilerde engel sebebidir. Yani hukuk önünde olmasa da o adamın gözünce tacizcisiniz, üzgünüm.

Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Size gore bir mesaj ama ona gore cok rahatsiz edici olabilir.
Yani istemediginiz bir insanin siz yilda bir de olsa mesaj atmasini istermisiniz?

Hukuk okuyorsunuz diye yaptığınız hareketleri sadece “legal” olarak kusurlu olup olmadığı açısından değerlendirmek çok saçma değil mi? Yasada yeri olmayan birşey ille de doğru mudur?

Yaptığınız şey açıkça taciz, ister cezası olsun ister olmasın. Ve bu tür taciz ikili ilişkilerde engel sebebidir. Yani hukuk önünde olmasa da o adamın gözünce tacizcisiniz, üzgünüm.
Hanımefendi hukuk ve etik üzerine tartışmak isterseniz yeri burası değil ☺ kimse 8 yıl boyunca tacizci olduğunu düşündüğü biriyle az yada cok iletişim kurmaz. Hayatına birinin girmesi daha ihtimalli sanırım.

Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum.
Ilk satira cidden kendiniz inaniyormusunuz?Adam size karsi net cizgilerini ciziYor. Siz buna saygi duymadiginiz icin sizi her yerden engellemis. Aklinizi basiniza alin. Aklinizi basiniza alin artik. Artik ergen degilsiniz, öyle davranmayi birakin. Sansiniz var ki adam sizin su hallerinizi kullanmiyor

Back
X