Yillar suren zorlu iliskim bitti :(

Bana zaman ver demiş ya...
Sen şimdi hiç arama.
Kafasında kurduğu zaman bitince nasıl olsa arayacak seni.
Sen de hayatımda başka biri var de.
Nasıl bir duygu anlasın.
Düşünsene seni aradığında.nasıl olsa bu çantamda keklikti gene dönecek diye düşünürken birden senin
hayatında başka biri olduğunu duyacak.Ve çook bozulacak eminim :27:

Zaman ver dedikten bisure sonra tamamen bitti olmuyo zorlamayalim bidaha arama dedi zaten yani su an tamamen bitmis durumda su siralar arayacagini sanmiyorum martta sinava gircem ondan once ararsa o zaman bu dediklerinizi yapmaya caliscam tesekkur ederim :)

haklısınız fakat zor olacak kabullenmem artık bazı seyleri asmam gerek. Unutabilmiş olsaydım bidaha geri geldiginde kabul etmezdim ama o ne yaparsa yapsın hic azalmadı ona karsı sevgim. Hayırlısı olsun artık sabretmem gerek ve hicbisey yapmıycam

sen yapman gerekeni fazlasıyla yapmışsın zaten canım..sabret arama sakın,emin ol karşına daha mükemmeli çıkacaktır..

Canım ikili ilişkilerde bu kadar affedici, fedakar olursan kaybedersin.
Onu affederek zaten zemin hazırlıyorsun tekrar sana aynı şeyi yaşatması için.
O yüzden yoluna bakmalısın, tamam başlarda zor olabilir ama inan sonradan kolaylığına sen bile şaşıracaksın.

Canım ikili ilişkilerde bu kadar affedici, fedakar olursan kaybedersin.
Onu affederek zaten zemin hazırlıyorsun tekrar sana aynı şeyi yaşatması için.
O yüzden yoluna bakmalısın, tamam başlarda zor olabilir ama inan sonradan kolaylığına sen bile şaşıracaksın.
Artik yapabilcegim bisey kalmadi zaten bu tur seyleri cok zor atlatiyorum fakat kendimi sartlandirirsam yapabilirim diye dusunuyorum

biliyorum kesinlikle degmez belkide ilk defa böyle seyler yasadıgım icin emek verdigim icin bitmesini istemedim.Anlayamadıgım sey su bi insan deli gibi sevip deger verip nasıl olurda bi anda vazgecer yanlıs seyler yapar :/ cünkü herkesin imrenerek baktıgı bi iliskiydi etrafımdaki insanlar herkesin iliskisi biter sizinki bitmez derdi

Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali..
Bana da herkes derdi "sizinki gibi aşk yaşamak isterim, siz ayrılmazsınız" vs vs ama ne yaşadığımızı bilmiyolardı ki -bilmeleri de gerekmezdi 2 kişi yaşar bi ilişkiyi- ama o kişilerin içini bilmeden nasıl imreniyorlardı şaşırırdım senin çevrende benim çevrem gibiymiş bu konuda..
Ama noldu ayrıldım herkes şok oldu sonra kendi aşkları daha değerli oldu "hımm bak anzerin aşkı bizimki gibi güçlü değilmiş dışarıdan öyle görünüyormuş" denildi..
Sen çevreye bakma kendine bak kalbin yeterince kırılmış ve sen yeterince yıpranmışsın.. 2 yıl diyorsunda 8-10 sene ilişki yaşayıp ayrılanlar var onlar bile bir şekilde dik durabiliyorsa sende durmalısın..
Kesin olarak kararını al ve o yolda ilerle..

Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali..
Bana da herkes derdi "sizinki gibi aşk yaşamak isterim, siz ayrılmazsınız" vs vs ama ne yaşadığımızı bilmiyolardı ki -bilmeleri de gerekmezdi 2 kişi yaşar bi ilişkiyi- ama o kişilerin içini bilmeden nasıl imreniyorlardı şaşırırdım senin çevrende benim çevrem gibiymiş bu konuda..
Ama noldu ayrıldım herkes şok oldu sonra kendi aşkları daha değerli oldu "hımm bak anzerin aşkı bizimki gibi güçlü değilmiş dışarıdan öyle görünüyormuş" denildi..
Sen çevreye bakma kendine bak kalbin yeterince kırılmış ve sen yeterince yıpranmışsın.. 2 yıl diyorsunda 8-10 sene ilişki yaşayıp ayrılanlar var onlar bile bir şekilde dik durabiliyorsa sende durmalısın..
Kesin olarak kararını al ve o yolda ilerle..
Haklisiniz beni bu konuda anladiginizi dusunuyorum. Umarim aldigim kararlari uygulayabilirim

ona karşı bir yanlışım olmadı diyorsun ya. senin yaptığın tek yanlışın onu hayatının merkezi yapmak.
esin bile olsa bunu yapmayacaktın. erkekler iyilikten anlamaz.
bu yüzden ilişkin olduğu zaman çok fazla önem vermeyin.
tekmeyi savur. o tekme ile uzaklara savrulsun.
üzüleceksin. her şey gibi bunu da atlatırsın.

ona karşı bir yanlışım olmadı diyorsun ya. senin yaptığın tek yanlışın onu hayatının merkezi yapmak.
esin bile olsa bunu yapmayacaktın. erkekler iyilikten anlamaz.
bu yüzden ilişkin olduğu zaman çok fazla önem vermeyin.
tekmeyi savur. o tekme ile uzaklara savrulsun.
üzüleceksin. her şey gibi bunu da atlatırsın.

İlk defa boyle bisey yasadigim icin kaybetmek istemedim belkide bu yuzden o kadar cok deger verip kabullendim herseyi dediginiz gibi cok fazla onem vermeden surdurmek gerek yoksa yipranip uzulmekten baska birseye yaramiyor

Fazla zorlamaya gerek yok bence daha önce ayrılıp birleşmişsniz ama düzelmemiş hatta daha kötü olmuş. Seven insan ne geriye dönüp bakar ne gizli gizli onun bununla mesajlaşıp flört eder. Bunları yapan adamdan hayır gelmez insana. Bak sen ona sadık kalmışsın ama o sana kalamamış bir kadın olarak asla bunu kabul etmemelisin. İnsanların bu yüzden evlilikleri bitiyor biraz düşün istersen.
Kendine uygun seni anlayan birini bulursun şimdi ayrılık acı gelebilir çünkü mantığın devre dışı kalıyor biraz zaman geçsin mantıklı düşünmeye başladığında kendini daha iyi hissedeceksin. Sevgilinin sana yaptıklarını unutabilseydin zaten sorun olmazdı ama bak unutamamışsın üstüne bir de tekrar aldatmış başka kızlarla konuşmuş. Yeniden başlasan bunları görmezden gelebilecek misin? Hafızandan silebilecek misin? Bu soruları kendine sormalısın

Fazla zorlamaya gerek yok bence daha önce ayrılıp birleşmişsniz ama düzelmemiş hatta daha kötü olmuş. Seven insan ne geriye dönüp bakar ne gizli gizli onun bununla mesajlaşıp flört eder. Bunları yapan adamdan hayır gelmez insana. Bak sen ona sadık kalmışsın ama o sana kalamamış bir kadın olarak asla bunu kabul etmemelisin. İnsanların bu yüzden evlilikleri bitiyor biraz düşün istersen.
Kendine uygun seni anlayan birini bulursun şimdi ayrılık acı gelebilir çünkü mantığın devre dışı kalıyor biraz zaman geçsin mantıklı düşünmeye başladığında kendini daha iyi hissedeceksin. Sevgilinin sana yaptıklarını unutabilseydin zaten sorun olmazdı ama bak unutamamışsın üstüne bir de tekrar aldatmış başka kızlarla konuşmuş. Yeniden başlasan bunları görmezden gelebilecek misin? Hafızandan silebilecek misin? Bu soruları kendine sormalısın

Zaten cook takintili bi insanim ben hem yapilanlar kaldirilabilcek gibi degil guvenim kalmadi ayriligi kabullenip alismam lazim.

Back
X