Yıllardan Beri Aynı Şey:Bıktım

Bence sadece çok şanslısınız dertli değil.Böyle düşünen cahil insanların içinden eşiniz nasıl çıkmış şükredin sevinin mutlu oldun. Bırakın ne düşünürlerse düşünsünler, ne derlerse desinler. Sizin sıkı aile bağınız onların sahip olmadığı ve anlayamadığı bir durum. Doğru olanın siz olduğunuzdan şüphe olmadığına göre, geriye mutlu olmak kalır. Maşallah size de eşinize de.. Allah daim etsin huzurunuzu..

Çeşit çeşit insan var.Patavatsız türüde var,iyi niyetli medeni olanıda.Bence cevap vererek onların seviyesine düşmeyin..

İnş öyleyimdir çok büyük problemlerimiz vardı maalsef eşimin iş ortamı ve arkadaşlarından ötürü bana bi yanlış yaptı eşim yaptığından pişman olup özürdiledi...tabi bu olayları atlatmamız 1 yılımızı aldı...Neler neler yaşadım anlatamam ama şimdi allaha şükür eski halimize döndük...onu çok seviyorum. ..inş şanlıyımdır...o yüzden aslında kıakanılacak özenilecek bi yanım yok...dışardaki kötü niyetli inslardan nefret ediyorum...

Kocaniz olmasi gerektigi gibi davraniyor aslinda.
Ekstra bir durum yok aslinda, sonucta cocuga sadece anne bakar diye bir kural yok.
O insanlarin elestirme sebebi alisik olmadiklari bir durum oldugu icin sanirim.
Cünkü cogu erkek ne yazik ki o kadar ilgilenmiyor cocuklariyla.

Kötü günler geride kalmış, Allah şimdiki mutluluğunuzu huzurunu bozmasın inşallah :)

baksak sizi huzursuz etmek ve nedeni kıskançlık.kendileri böyle ilşkiler kuramıyorlar kuranı kıskanıyorlar.hayatınızdan defedin gitsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…