Arkadaşlar ben 12 yıllık evliyim.2 tane meleğim var.Bunlardan küçüğü cadı 2 yaşında. Ve eşimin memkeketine geleli 1 yıl oluyor yani yerleştik.Daha önceleri her yıl belli aralıklarla gelirdik çok yakın akrabalar harici tanımam.
Gelelim konuya:Eşim çocuklarına çok düşkündür e tabi bana da...Çocuklarda ona haliyle..Geçenlerde facede bir resim paylaştım görüntü şu:eşim sofrada kızıma yumurta yediriyo...Çocukluk arkadaş ı ve akrabası olan şahıs şu yorumu yapmış
ooo sen yuları iyice kaptırmışsın...Ben de cevaben ki adamı tanımıyorum :benim kocam at mı ki yuları olsun yazdım...Eşim olayı çok sonra gördü ve iyi yspmışsın dedi güldü. ..
Dün gecede umre uğurlamasındaydık ve kuzım çok huzursuzdu babasının kucağından inmedi almak istefim ne geldi ne de eşim verdi..Halasının kızı geldi :sanki babası annesi dedi güldüm geçtim..Yine başka bir çocukluk arkafaşı geldi:Ooo oğlum koç kuzu taşımaz dedi karısıda çocuu ona vermeye çalışınca karısına kızdı..Bendee söylediğin lafın pek bi hükmü kalmadı abi dedim.
Yani demem o ki gözleri hep bizde hep bi eleştiri...Eşime rahatsız oluyorsan söyle bana dedim o da boşver onlar cahil insanlar dedi. Ama yine de hoş değil bıktım artık..Yani kızlar bu kişilere cadolozlul yapıp cevap vermeli mi yoksa sessiz mi kalınmalı???...Abarttığımı da düşünmüyorum. Bir babanın çocuğunu kucağına alıp taşımasından daha doğal ne olabilir?