Saçlamayın bu yaşıma kadar elbette beni sevenlerde oldu dediğiniz gibi olsaydı çoktan evlenmiş olurdum demek istediğim her anlamda mantıklı sevgi konusunda da svildiğimde değer gördüğümde hoşlanmam başlarOrtada ilanı ask yok sadece yakıştırmalar var sizde hoşlanmıssiniz galiba yoksa bu kadar düşünmezdiniz.Sizi seveni sizde sever misiniz sanki sizi sevdi diye sizde sevmeye mecburmussunuz gibi.Benimde peşimden uzaktan bir akraba kaç sene koştu o sevdi diye sevemedim.Demekki kim isterse ona gideceksiniz farklı bir bakış açısı
Ahahah ColinYıllarca abi de sonra da göz koy. İkinizin de etik değerleri yerlerde.
Ayrıca aklım almıyor. Abi diyorsanız ona karşı birşey hissetmiyorsunuz demektir. Sonra nasıl oluyor da başka gözle bakabiliyorsunuz? Bizde mi bi tuhaflık var yoksa sizin gibi insanlarda mı?
Saçlamayın bu yaşıma kadar elbette beni sevenlerde oldu dediğiniz gibi olsaydı çoktan evlenmiş olurdum demek istediğim her anlamda mantıklı sevgi konusunda da svildiğimde değer gördüğümde hoşlanmam başlar
Sizin yazdığınız şey bu ben mi uyduruyorum aa kabak bana patladı ilginç beni sevse bende severim yazmışsınız bu ne demek sizce kimin saçmaladigi ortadaSaçlamayın bu yaşıma kadar elbette beni sevenlerde oldu dediğiniz gibi olsaydı çoktan evlenmiş olurdum demek istediğim her anlamda mantıklı sevgi konusunda da svildiğimde değer gördüğümde hoşlanmam başlar
senelerce abi dedim şimdi bir kızımız varÇocukluktan beri aynı mahallede büyüdük. Şu zamana kadar değil aklımın ucundan geçmesi. Tahmin bile etmezdim.
Ailece birbirimizi çok iyi tanıyoruz.aynı memleketliyiz aileler birbirini çok seviyor. İnsan olarakta güvenilir,tanıyor biliyoruz. Ben biraz bakışlarından seziyordum uzun zamandır sanki farklı bakıyor gibi diyordum ama kendi kuruntum sanıyordum. Aynı mahallede komşuyuz. Ailem bana söyledi önce sen ne düşünüyorsun biz çok uygun görüyoruz dediler. Kararsız kaldım 10 yaş var onu çok dert etmiyorum. Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum. Sadece yıllardır çocukluğumdan beri abi bildiğim dediğim nasıl olur
dizilerden çok fazla etkilenmişsin gibi. Mahallenin ağır abisi ile. Ama dizilerdeki gibi devam etmeyede bilir.Çocukluktan beri aynı mahallede büyüdük. Şu zamana kadar değil aklımın ucundan geçmesi. Tahmin bile etmezdim.
Ailece birbirimizi çok iyi tanıyoruz.aynı memleketliyiz aileler birbirini çok seviyor. İnsan olarakta güvenilir,tanıyor biliyoruz. Ben biraz bakışlarından seziyordum uzun zamandır sanki farklı bakıyor gibi diyordum ama kendi kuruntum sanıyordum. Aynı mahallede komşuyuz. Ailem bana söyledi önce sen ne düşünüyorsun biz çok uygun görüyoruz dediler. Kararsız kaldım 10 yaş var onu çok dert etmiyorum. Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum. Sadece yıllardır çocukluğumdan beri abi bildiğim dediğim nasıl olur
Dizilerde de iyi bitmiyor genelde.dizilerden çok fazla etkilenmişsin gibi. Mahallenin ağır abisi ile. Ama dizilerdeki gibi devam etmeyede bilir.
valla benim de direk ikisi gözümde canlandıAklıma 7 numara dizisindeki Cansu geldi başlığı okuyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?