Yıllardır abi dediğim insan olur mu sizce?

Saçlamayın bu yaşıma kadar elbette beni sevenlerde oldu dediğiniz gibi olsaydı çoktan evlenmiş olurdum demek istediğim her anlamda mantıklı sevgi konusunda da svildiğimde değer gördüğümde hoşlanmam başlar

Ahahah Colin

Olabilir tabi neden olmasin. 10 yas buyukken tabi abi diyecektin. Yada cocukluk arkadasinda olabilirdi bu kisi. Nasip kısmet. Kuzenin vs olsaydı durum daha farklı olurdu ama degil.
Dusun tasin ama araya ailelerde girdigi icin bastan iyi dusun sadece o seviyor diye olmaz

Sizin yazdığınız şey bu ben mi uyduruyorum aa kabak bana patladı ilginç beni sevse bende severim yazmışsınız bu ne demek sizce kimin saçmaladigi ortada

senelerce abi dedim şimdi bir kızımız var

10 yaş sanki fazla gibi ama bilemiyorum senin bileceğin iş
Yaşı sorun etmıyoesan olur
Ben sorun ederdim açıkcası
Çünkü olmuyor denedim geçmişte
5-6 yaşın ideal olduğunu düşünüyorum kadın erkek arasında

dizilerden çok fazla etkilenmişsin gibi. Mahallenin ağır abisi ile. Ama dizilerdeki gibi devam etmeyede bilir.

Aklıma 7 numara dizisindeki Cansu geldi başlığı okuyunca.
valla benim de direk ikisi gözümde canlandı

abi bildiğin biriyle komşunun 10 yaş büyük olduğu için abi dediğin oğlu kişi farklı bence. nasıl ki arkadaş olarak gördüğümüz aynı ortamda bulunduğumuz birine sonradan gönlümüz kayabiliyor bu da olur. abi bilmek başka bir şey diye düşünüyorum. ama ailelerin çok içinde olduğu bir ilişki kurmamaya geyret edin.

Bence 10 yaş çok tavsiyem bunu sorun ederdim. Ben çevremden gördüğüm örnekler neticesinde bu yorumu yapıyorum.

eşime yıllarca abi dedim
tanıdığımızın çocuğuydu görücü usülü evlendik
abi gibi değil ama ağız alışkanlığı benimki

olabilir neden olmasın yakışıklı buluyor musunuz kendisini?

Yaşlarınız kaç? Eğer birşeyler hissediyorsanız, olabilir. Ideal olduğunu düşünerek hareket ederseniz, içiniz ısınmayabilir..

Bana asla olmaz gibi gelmedi. Evlenmeden önce okusam ay olmaz diyebilirdim ama artik biliyorum ki ailelerin anlasmasi en az bireylerin anlasmasi kadar önemli. Taniyin derim neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…