Yıllardır abi dediğim insan olur mu sizce?

Sizin hoşunuza gitmiş bu abi beyin aşko olma durumu, gönüller bir gibi. Herkes her şeyden memnunsa neden olmasın?

Aileler bu kadar işin içindeyse sıkıntılı

10 yaş çok fazla. İkiniz de yetişkinsiniz ama ailelerinizle yaşamaya devam mı ediyorsunuz ? İş güç sosyal çevre yok mu? Olsa aile evinde nasıl olacak anlayamadım

Benim hoşuma gitmiyor bu statü değişiklikleri. Yani kendime saygımla alakalı bir durum. Baştan beri yalandan abi demişsem ayrı ama abi gözüyle bakıp sonra aa bende gönlü varmış hmm değerlendireyim demem bilakis sinirlenirim beni o gözle gördüğüne.

Kuzen var komşularının oğluna yıllardır abi diyordu. Haftaya düğünleri var , gelin arabasının arkasına “Abi deme lazım olur “ yazdıracaklarmış

Ponçik miyim
Evet bunu düşünüyorum benzer bir konu oldu baya aileler kötü oldu yüz yüzede bakıyoruz çok sakin tedbirli ilememiz kazım bu süreçte kimseyle küs olmak istemem

Ee hadi anlaştiniz, ilk kavgada ne olacak? Söz/nişan aliş verişindeki tatsizliklar?

Ne kadar süren olacak bu adami tanimaya? Belli ki adam evlenmek istiyor. Gözünü boyayip, kvde adayida ay kizim vah kizim diyerek hemen söz nişan isteyecekler.

Onu geçtim, kendi ailen olayi biliyor. Ne kadar muhafazakarlar? 1-2 yil bekleyebilirlermi? Cünkü uzaktan, arada arkadaş olarak tanimak farkli, sevgili olarak tanimak farkli.

Bence halen en önemli noktasi, adamin sana bişey diyememesi. Efendi olmak başka, af edersin pisirik olmak baska. Yetiskin insan, beğendiği kiza, beğendiğini söyleyemiyorsa bil ki bir sorun var.

İlk kavgada çözüm bence

Bizim mahallede yaşça biraz bir çocuk vardı, bir kızı fiziksel bir kusuru yüzünden aglatirdi hep
Beş sene sonra onlar evlendiler,şimdi bir çocukları var
Olur olur yani

Yıllarca abi de sonra da göz koy. İkinizin de etik değerleri yerlerde.
Ayrıca aklım almıyor. Abi diyorsanız ona karşı birşey hissetmiyorsunuz demektir. Sonra nasıl oluyor da başka gözle bakabiliyorsunuz? Bizde mi bi tuhaflık var yoksa sizin gibi insanlarda mı?

Boşuna kanka ayağı g... ayağı dememişler. Bir de abi deme lazım olur var

Aklıma 7 numara dizisindeki Cansu geldi başlığı okuyunca.

Bir de üniversitede bir arkadaşım sizin gibi çocukluğundan abi diyerek büyüdüğü kişi ile evlendi, durumunuz neredeyse tamamen aynı. Biz arkadaşları olarak bu duruma o zaman üzülmüştük çünkü hoşlandığı başka bir çocuk vardı ama ona bakmıyordu ve abi dediği çocuk her yönden daha uygun diye evet demişti.

Hoşlandığınız başka biri yoksa, o gözle bakabiliyorsaniz neden olmasın. Yaş farkından dolayı abi demissiniz demek ki, kardeş gibi olmaktan değil.

Burayı ben de anlayamıyorum açıkçası

Bir şey diyeyim konudışı, genel olarak insanlar çok midesizleşebiliyor. Arkadaşım 15 yaşındayken anne babası boşandı, babaannesi evlerine giren çıkan aile dostunun kızını babasına yaptı evlendirdi. Arkadaşımın annesini düşünemiyorum bile evine giren çıkan abla diyen kız kocasıyla evlendi, kız zaten ayrıca midesiz abi dediği 2 çocuklu adamla evlendi Rezillik dizboyu yani ortada para ya da başka şeyler varsa ahlak mahlak hikaye

Neden olmasın kuzenim yıllarca abi dediği uzaktan akrabası ve aynı zamanda yakın komşusu ile evlendi çokta mutlu.bende abim yaşında biriyle evlendim ,bende çok mutluyumönemli olan kalpler bir olsun

bu kadar abartılacak bir şey değil küçüklükten beri tanışan insanların birbirine bakışı değilebilir. sonuçta abin değil akraban değil. bence sen de hoşlanıyosun. e daha ne ben bi sorun göremedim

Ortada ilanı ask yok sadece yakıştırmalar var sizde hoşlanmıssiniz galiba yoksa bu kadar düşünmezdiniz.Sizi seveni sizde sever misiniz sanki sizi sevdi diye sizde sevmeye mecburmussunuz gibi.Benimde peşimden uzaktan bir akraba kaç sene koştu o sevdi diye sevemedim.Demekki kim isterse ona gideceksiniz farklı bir bakış açısı

Kuzene, komşunun yaşça büyük oğluna, annemin arkadaşının birlikte büyüdüğümüz oğluna hep abi dedik. Abi demediğimiz yaşıtlarımızı da hep kardeş gibi gördük. 40 yaşıma yakınım, benim doğup büyüdüğüm çemberin dışına istisna da olsa asla çıkılmadı. Kimsenin aklına bile gelmedi. Evdeki abi ile evlenmek bizim için ne ise sokakta abi dediğimiz insanla evlenmek bizim için oydu. O yüzden çok iyi bir fikir gibi gelmedi bana.

Hani yazmışsınız ya beni seveni bende severim diye ondan pek emin olmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…