- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
aynen öyleSaygı duyuyorum. Bana göre fazla geldi.
İnsan genel hayatında çevresel faktörlere sergilediği kisiliğini özel hayatına sergilemeyebilir. Abi dediği kisi özel konularda nasıl çıkacak bilinmez. Saygılı, efendi dediğimiz insanın karşı tarafa uymayacak yatak fantezileri çıkabiliyor.
Çok derin bir tanışıklık gerekli.
Bana göree yıllardır sevgili dediğin birine nasıl ki abi diyemiyorsan abi dediğine de sevgili diyemezsin yine de senin bilecegin iş.Çocukluktan beri aynı mahallede büyüdük. Şu zamana kadar değil aklımın ucundan geçmesi. Tahmin bile etmezdim.
Ailece birbirimizi çok iyi tanıyoruz.aynı memleketliyiz aileler birbirini çok seviyor. İnsan olarakta güvenilir,tanıyor biliyoruz. Ben biraz bakışlarından seziyordum uzun zamandır sanki farklı bakıyor gibi diyordum ama kendi kuruntum sanıyordum. Aynı mahallede komşuyuz. Ailem bana söyledi önce sen ne düşünüyorsun biz çok uygun görüyoruz dediler. Kararsız kaldım 10 yaş var onu çok dert etmiyorum. Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum. Sadece yıllardır çocukluğumdan beri abi bildiğim dediğim nasıl olur
AhahahahGerçekten abi bilseniz bugün acabaya düşmezdiniz, birbirimizi kandıramayalim şimdi.
KatılıyorumSaygı duyuyorum. Bana göre fazla geldi.
İnsan genel hayatında çevresel faktörlere sergilediği kisiliğini özel hayatına sergilemeyebilir. Abi dediği kisi özel konularda nasıl çıkacak bilinmez. Saygılı, efendi dediğimiz insanın karşı tarafa uymayacak yatak fantezileri çıkabiliyor.
Çok derin bir tanışıklık gerekli.
Bana olmaz gibi geldi. Bu abi birini bulamamış herhalde bunca yıl sonra aklına siz gelmişsiniz
O önemli bir detayMaddi durumu nasıl?
Aileler çok fazla işin içinde. Adam gelip sana anlatmiyor, ailen anlatiyor. Yani adamda o güven bile yok. 10 yaş daha büyük, azda değil.
Bu iş bozulur. Ailelelerde birbirine girer. Cünkü aileler tee baştan beri işin içinde. Fazla samimiyet, tez ayrilik getirir.
Ben olsam asla yapmazdim.
Maddi durumu nasıl?
Abi deme kız bak şimdi lazım olduÇocukluktan beri aynı mahallede büyüdük. Şu zamana kadar değil aklımın ucundan geçmesi. Tahmin bile etmezdim.
Ailece birbirimizi çok iyi tanıyoruz.aynı memleketliyiz aileler birbirini çok seviyor. İnsan olarakta güvenilir,tanıyor biliyoruz. Ben biraz bakışlarından seziyordum uzun zamandır sanki farklı bakıyor gibi diyordum ama kendi kuruntum sanıyordum. Aynı mahallede komşuyuz. Ailem bana söyledi önce sen ne düşünüyorsun biz çok uygun görüyoruz dediler. Kararsız kaldım 10 yaş var onu çok dert etmiyorum. Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum. Sadece yıllardır çocukluğumdan beri abi bildiğim dediğim nasıl olur
Evlencek gibi duruyorBiz evlen desek
Evlenecek mısınız?
Anne ikna etmiş biraz, kalan kısmı da bizden bekliyor sanirim.Evlencek gibi duruyor
Sevgi konusunda da beni seveni değerli hissetireni herkes gibi bende severim aşık olurum
Ahahaha siz karar verin demiyorum genel bi nabız yoklamak istedim tatlımBiz evlen desek
Evlenecek mısınız?
Gülerek okuyorum şakasınız dimiAnne ikna etmiş biraz, kalan kısmı da bizden bekliyor sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?