- 11 Haziran 2013
- 77
- 26
- 28
hosgeldın canım ınsalllah dıyelım guzel dılegın ıcın kac yasındasın ısmın nedır ?
Beyaz ekmek değil canım kepek ekmeği, bizim eve beyaz ekmek senede bir falan girer :) Pilavın da olmaması gerektiğini biliyorum ama eskisi kadar çok sıkı diyet yapamıyorum artık.gunaydınn canım beyaz ekmk
pilav
dısındakı hersey guzel
Hosgeldin aramiza:) aksam eklerim listeye seni de.günaydınnn gzell bir konu bende katılayım boyum 170 ve kilom 74 hedefımde 10 kilo var ve bugun start verdım nasipse.dilerim herkes istedigine kavuşurr
Bilmiyorum canım, sizin de motivasyonunuzu düşürmemek için bir süredir menü de paylaşmıyordum hatta. Şimdi biraz biraz toparlamaya başladım ama doymadığımı hissediyorum bazen. Gerçekten ekmek yemeyince daha güzel doyuluyormuş. Bayramda ekmek yedim kahvaltıda falan, insanın yedikçe yiyesi geliyor. Vücuda ne verirsen hep daha fazlasını istiyor maalesef. Dünkü menüm yine azaltılmış bir menü, 3 kaşık pilav en masumu :)Hosgeldin aramiza:) aksam eklerim listeye seni de.
nesnesly hayirdir canim neden eskisi gibi yapamiyosun:/
Evet canım gerçekten de öyle, ipin ucu bir kere kaçtı mı gerisi geliyor. Umarım toparlarsın yeniden :)Bilmiyorum canım, sizin de motivasyonunuzu düşürmemek için bir süredir menü de paylaşmıyordum hatta. Şimdi biraz biraz toparlamaya başladım ama doymadığımı hissediyorum bazen. Gerçekten ekmek yemeyince daha güzel doyuluyormuş. Bayramda ekmek yedim kahvaltıda falan, insanın yedikçe yiyesi geliyor. Vücuda ne verirsen hep daha fazlasını istiyor maalesef. Dünkü menüm yine azaltılmış bir menü, 3 kaşık pilav en masumu :)
Tamam canım toparlıyorum yavaş yavaş. Zaten tartıda eksileri gördükçe insanın motivasyonu artıyor
saol canm benm adım güneş rizeliyim 24 yasındayım gitgide kilo alıyorm valla kıyafetlerm olmuyo bana.hısr yaptumda bakalum inşallah işe yaracak :))
Beyaz ekmek değil canım kepek ekmeği, bizim eve beyaz ekmek senede bir falan girer :) Pilavın da olmaması gerektiğini biliyorum ama eskisi kadar çok sıkı diyet yapamıyorum artık.
günaydınnn gzell bir konu bende katılayım boyum 170 ve kilom 74 hedefımde 10 kilo var ve bugun start verdım nasipse.dilerim herkes istedigine kavuşurr
ersnil hosgeldin canim nasil bi mutluluk dimi:)
Benimde bi kotum var oyle feci bol gelen. Foto da cektim ama burada paylasamam sanirim:)
durusude canim aslinda 2 pogaca yerine güzel bir kahvaltı yapsaydin ve makarna yerine bol salata yeseydin kotu bi menu olmazmis. Abarttigin kadar yemiyomussun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?