Az da olsa gel yanımıza hayatım özleriz senikızlar gıremedım dun ve bugun pek bundan sonrada pek aktıf olamıycam gıbıme gelıyor
dersanem baslıyor ve ben bugun aksamdan calısmaya baslıycam kendımce hafta sonum dersanede gecıcek hafta ıcı işvakıt ayırmaya calısıcam umarım gırebılırım ...
karatayı bıraktım bugun ıtıbarıyle bana yaramadı en ıyısı bıraz ac kalarak kendımce bırseyler yapmak cok skıldım verememekten ...
uzun zamanda alsa en azından 10 kılodan kurtulmak ıstıyorumm
canım sıkkınn cok cok cok
olcakkkkkGünaydın canım, menün süper bayıldım. Bu baharatlar metabolizmayı hızlandırıyor kilo vermeyi hızlandırıyor diye biliyorum malum kaç haftadır gram gram gidiyor inşallah faydası olur
günaydın bebekkkGünaydın canitolar :)
Kendini çok özletme canım, senin neşeni özleriz biz burdakızlar gıremedım dun ve bugun pek bundan sonrada pek aktıf olamıycam gıbıme gelıyor
dersanem baslıyor ve ben bugun aksamdan calısmaya baslıycam kendımce hafta sonum dersanede gecıcek hafta ıcı işvakıt ayırmaya calısıcam umarım gırebılırım ...
karatayı bıraktım bugun ıtıbarıyle bana yaramadı en ıyısı bıraz ac kalarak kendımce bırseyler yapmak cok skıldım verememekten ...
uzun zamanda alsa en azından 10 kılodan kurtulmak ıstıyorumm
canım sıkkınn cok cok cok
Tebrikler canim harikasinBu haftaki kilom kizlar:) 1.5 gitti
Buda dünkü menum:)
Tebrik ederim canim :)1.5 gitmis benim de :) bugun yegenimin ddogumgunu var. Yarim kilo geri gelir artik :)
Neyse ki spor var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?