Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın zamanlarda sözlenen bi tanıdığınız varsa ondan da isteyebilirsin bence:)
Başka da Özdilek açıldı bence oraya da göz at derim![]()
Uşak benim için bir aşk ya çok seviyorum orayı yaklaşık 6 yıl önce oradan ayrıldım evlendim çoluk çocuk falan gidemedim bir daha ama çok istiyorum orada olmayı orada yaşamayıTsekkur ederimama uşak ta yaşıyorum
Çok çok teşekkür ederim emeginize sağlık :-*Facebook'ta "kişiye özel tasarımlar" diye bir grup var. Tasarımlarına mutlaka bakmalısın. Şahane şeyler var. Söz tepsisi ve kahve fincanı falan da yapıyorlar. Çok şık şeyler gerçekten. Fiyatlarını bilmiyorum ama mesajla öğrenirsin. Ben ordan mutfak önlüğü yaptırmıştım, baya da kaliteliydi, çok pahalı da değildi bana göre. Bir bak derim. Senin için birkaç resmi kaydettim o sayfadan, bir fikir edinirsin
Eki Görüntüle 1880524
Eki Görüntüle 1880526
Eki Görüntüle 1880527
Teşekkür ederimm.Uşak benim için bir aşk ya çok seviyorum orayı yaklaşık 6 yıl önce oradan ayrıldım evlendim çoluk çocuk falan gidemedim bir daha ama çok istiyorum orada olmayı orada yaşamayıHayırlı olsun bu arada canım
Düşüncelerinizi çok merak ediyorum kızlar sizce nasıl olmuş
Oncelikle hayirli olsun gitdigidiyorda var 32 teleden bawlayan fiyatlar cok wiklar bence istersen bir goz ata bilirsinMerhaba kızlar hayırlı geceler
6 yıllık bir ilişkim var. İlişkimiz ciddilesiyor
Yarın ailesi tanışmaya geliyor. Bayramda söz yapılacak. Söz tepsilerine baktım internetten 100 tl 110 tl diyor. Çok pahalı.
Kendim yapmaya karar verdim aynalı olanlardanmalzemelerini nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz?