yillardir beklediğim an

Yakın zamanlarda sözlenen bi tanıdığınız varsa ondan da isteyebilirsin bence:)

Turkiyede yasamiyorum ama buyk ihtimal kirtasiyelerde vardir ya.
Modeller icinse bence youtubedan bi ´ birminikdev´ kanalina bak, Cok guzel bi model gormustum. Yapilisi felan hepsi var.

Amaan ne aynali tepsisi.bdn gümüş tepsinin üzerine dantel yanlara kirmisi gul yaprakları ve inci taneleri koydum.oldu bitti.hic ugrasamaysn biriyim ayrintilarla

Ay onceleri insna hevesleniyor. Soyle olsun boyle olsun. Inan ben alis verise ciktigimda ay biri olsunda hangisi olursa olsun fark etmez yeterki biran once alis veris bitsin diye dusundum hep.

ALLAH hayirli ugurlu etsin.

Kendimin olsun istiyorum. İlerde bakıp bu günlerimi hatirlayabileyim istiyorum :)
Yakın zamanlarda sözlenen bi tanıdığınız varsa ondan da isteyebilirsin bence:)

Süper ya :-)

Facebook'ta "kişiye özel tasarımlar" diye bir grup var. Tasarımlarına mutlaka bakmalısın. Şahane şeyler var. Söz tepsisi ve kahve fincanı falan da yapıyorlar. Çok şık şeyler gerçekten. Fiyatlarını bilmiyorum ama mesajla öğrenirsin. Ben ordan mutfak önlüğü yaptırmıştım, baya da kaliteliydi, çok pahalı da değildi bana göre. Bir bak derim. Senin için birkaç resmi kaydettim o sayfadan, bir fikir edinirsin

image.webp

image.webp

image.webp

Facebook'ta "kişiye özel tasarımlar" diye bir grup var. Tasarımlarına mutlaka bakmalısın. Şahane şeyler var. Söz tepsisi ve kahve fincanı falan da yapıyorlar. Çok şık şeyler gerçekten. Fiyatlarını bilmiyorum ama mesajla öğrenirsin. Ben ordan mutfak önlüğü yaptırmıştım, baya da kaliteliydi, çok pahalı da değildi bana göre. Bir bak derim. Senin için birkaç resmi kaydettim o sayfadan, bir fikir edinirsin

Eki Görüntüle 1880524

Eki Görüntüle 1880526

Eki Görüntüle 1880527
Çok çok teşekkür ederim emeginize sağlık :-*

Uşak benim için bir aşk ya çok seviyorum orayı yaklaşık 6 yıl önce oradan ayrıldım evlendim çoluk çocuk falan gidemedim bir daha ama çok istiyorum orada olmayı orada yaşamayı :dua:Hayırlı olsun bu arada canım
Teşekkür ederimm.
Evet uşak tam yasanilacak bir yer bence . bende normal de burali değilim çalışmaya geldim buraya ama Çok sevdim birde üniversite kazandım hem çalışıp hem okuyacağım :)
Umarım gelebilirsin sende

Ben az evvel gitti gidiyorda çok güzel modeller gördüm ama maalesef buraya resim atamadım 25 liradan başlıyordu bir bakın isterseniz
Bu arada hayırlı uğurlu olsun

Dün bütün uşak i gezdim akşama kadar içime sinen bişey bulamadım.
Malzemeleri alıp kendim yaptım kızlar :)

Düşüncelerinizi çok merak ediyorum kızlar sizce nasıl olmuş

Eklentiler

• IMG_0053.webp
    IMG_0053.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 51
Düşüncelerinizi çok merak ediyorum kızlar sizce nasıl olmuş

Bence cok güzel olmuş canim. Kendin yaptigin icin ayrıca daha kıymetli ve özel. Allah tamamini erdirsin. Insallah bir ömür mutlu saglikli yasarsiniz. Allah utandirmasin. Darısı butun sevenlerin başına.

Merhaba kızlar hayırlı geceler
6 yıllık bir ilişkim var. İlişkimiz ciddilesiyor :-)
Yarın ailesi tanışmaya geliyor. Bayramda söz yapılacak. Söz tepsilerine baktım internetten 100 tl 110 tl diyor. Çok pahalı.
Kendim yapmaya karar verdim aynalı olanlardan:-) malzemelerini nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz?
Oncelikle hayirli olsun gitdigidiyorda var 32 teleden bawlayan fiyatlar cok wiklar bence istersen bir goz ata bilirsin

Back
X