- 11 Kasım 2020
- 193
- 126
- 18
- Konu Sahibi perininhayali
-
Merhaba, burasini ben bir nevi günlük olarak kullaniyorum. Kendimce yazip kendimi motive ediyorum benden baska kimse yok burda sanirimSlmlarr; ben de aranıza katılabilir miyim ama başaramıyorum ; yani sıkı yapamıyorum doğru dürüst. 78.4 kilom ; boyum 1.64 yaşım 34; bugün tartışmıştım sabah; Siz de durumlar nasıl arkadaşlar, strestsizce halletmek istiyorum aslında...
Slmlarr; ben de aranıza katılabilir miyim ama başaramıyorum ; yani sıkı yapamıyorum doğru dürüst. 78.4 kilom ; boyum 1.64 yaşım 34; bugün tartışmıştım sabah; Siz de durumlar nasıl arkadaşlar, strestsizce halletmek istiyorum aslında...
Ve kilolu oldugumu ben kabul etmiyordum kendimce sanirim veya fark etmiyorum cünkü bu kiloda olmama ragmen 38 bedene girebilen biriyim. Bu kabulleniste benim isime cok yaradi. Aynaya bakinca güzel bir kadin görmek istiyorum artik. Ek olarak ekleyebilcegim tek bir sey oldu tugba yaprak her sabah 1 bitki cayina 1 cubuk tarcin öneriyor ve benim yeme krizlerim ve asirininda asirisi tatli istegimi gün boyunca yok etti bu yöntem. Siz bunu eger 1 bardakla basaramiyorsaniz arttirarak deneyin derim. Istahinizi bastirabilcek ve sizi doyurabilcek bir yöntem bulmanizi öneririm. Sasirtici bir sekilde bende bu ise yaradi. Bu dünya üzerinde bunu yapabilcek bisey benim icin yok diyordum akliniza gelebilcek her kürü denedim her cayi kullandim kendimi ac biraktim limonlar aci biberler hic birsey bu yesil cay ve bir cubuk tarcinin etkisini yaratmadi. Nasil ictigime gelirsek kahvaltida ben kullanmiyorum. Kahvaltidan sonra eger acikirsam iciyorum ki bu sayede ögün dahi atliyabiliyorum 11 de kahvalti yapip aksam 5-7 arasi acikiyorum. Bir bardak yesil cayi bir cubuk tarcin ekleyerek iciyorum. Cubuk olmasi belkide sart degildir. Evde bulundugu icin direkt kullandim zaten. Basaricaksin emin olSlmlarr; ben de aranıza katılabilir miyim ama başaramıyorum ; yani sıkı yapamıyorum doğru dürüst. 78.4 kilom ; boyum 1.64 yaşım 34; bugün tartışmıştım sabah; Siz de durumlar nasıl arkadaşlar, strestsizce halletmek istiyorum aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?