- 11 Kasım 2020
- 193
- 126
- 18
- Konu Sahibi perininhayali
-
Kasmayin kendiliginden olusur tek tek baslayin herseye ekmegi hayatimdan cikardim bi kac gün öncesine kadar böyle biseyi düsünemezdim mesela tatliya gelince asla vazgecemem günde birkere izin verdim gerisini meyveyle destekliyorumEvett stres, üzüntü o şekil saldırı olabiliyor. Cidden kasmıyorum hayrettt
İyi yapmışsınız, benim ekmekle aram yok da tatlı da yok gibi. Yani önceden vardı işte; artık istek azaldığından daha kolay olur gibi.Kasmayin kendiliginden olusur tek tek baslayin herseye ekmegi hayatimdan cikardim bi kac gün öncesine kadar böyle biseyi düsünemezdim mesela tatliya gelince asla vazgecemem günde birkere izin verdim gerisini meyveyle destekliyorum
Olur emin olun.İyi yapmışsınız, benim ekmekle aram yok da tatlı da yok gibi. Yani önceden vardı işte; artık istek azaldığından daha kolay olur gibi.
Tesekkür ederim ben simdilik böyle denemeye devam etmek istiyorum. Diyetisyen olmadanda basarabilirim inaniyorum. Son carem diyetisyene basvurmak ve suan öyle bir düsüncem yok. Tesekkürler ilginize81.5 kilodan 77.5 kiloya düştüm bir ayda çeşit çeşit yiyerek ve hiç sıkılmayarak. Sıfır spor bu arada. Bende yıllardır al ver al ver uğraştım durdum. En son pes edip online diyetisyen danışmanı oldum. Çok memnunum diyetisyenimden ,çok değişik tarifleri var .3-4 defa bu gerçekten diyet mi ya dediğim oldu mesela. Merak edersen özelden mesaj at ,vereyim ismini detaylarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?