Yillardir bitmeyen kilo cilem!

Sevgili günlük,

79 u görmeme cok az kaldi!! Az önce tartildim ve 79,5 olmusum son 0,5 kaldi 79 u görmeme. Aylardir cabaliyorum ve bir inip bir cikiyorum. Bu sürecte cok dikkatli davranmamaya karar verdim. Sadece az yiyorum ve en fazla 3 ögün yapiyorum ama canim ne istersede yiyorum. Kendimi diyette hissetmiyorum bile dikkat etmeme ragmen. Bu sefer basardim. Pazara kadar 79 belkide 78 leri bile görürüm bakalim. Görmek icin elimden geleni yapicam yine. Görüsmek üzere

Sevgili günlük,

malesef cok zor bir sürec gecirdim ve bu sürecte diyetimi tamamen yok ettim ellerimle. Tahmin edilebilcegi gibi verdigim kilolari geri aldim tabikide. Daha tartiya cikmaya cesaretim olmadi acikcasi. Yarin cikip durumun ne kadar vahim olduguna bakicam. Esimle cok zor bir sürec geciriyorum ve nedense yol ayriligina kadar gitti bu sefer. Sanirim kendimi toplamam ve asil amacimi tekrar hatirlamam gerekiyor. Bu kilolardan kurtulmam lazim artik. Bakalim yarin icin durum neyi göstericek. Iyi geceler

merhaba bende sizle aynı durumdayım .diyete başlıyorum sonra en ufak bir sorun da kendimi yemeye veriyorum. beynim otomatikman buna ayarlanmış gibi, bir türlü değiştiremedim. artık bu kilolardanda sıkıldım . 1 gün diyet yapıyorsam ertesi gün bozuyorum

Merhaba, bende baya zor bir sürecten gectim ve simdilik hersey yolunda diyebilirim. Sanirim böyle zamanlarda yapilabilcek en iyi sey. Birazda olsun azaltmak yediklerimizi. Veya bütün gün degilde belirli bir zaman icerisinde yemek. Diyetime bugün itibariyle tamamen geri dönebildim. Bir gün olmadi diye ertesi gün diyete devam etmemezlik yapma. Basaricaksin emin ol

Sevgili günlük,
uzun bir aradan sonra tekrar günaydin ve merhaba. Özel sorunlar nedeniyle diyet kafasindan baya cikmistim ama kendimi yinede tamamen birakmadim. Bu sürecte senin varligini dahi unuttum özür dilerim. Neyse asil olan konumuza dönelim. Bu sabah tekrar tartildim ve tartida baya kötü bir durum beklerken sasirtici bir sekilde sadece 1,5 kilo almisim diyeti tamamen birakmama ragmen (Bazi günler) diye eklemem gerek tabiki.
Bu sabah tartidaki kilom:
81,1
Bu hafta hedefim: 79 tekrar görebilmek
Henüz kahvalti yapmadim cünkü IF göre daha 4 saatim var. Simdilik anlatabilceklerim bukadar.

Sevgili günlük,
bugün dikkat edip mümkün oldugunca saglikli beslendim. Yarin sabah tekrar tartiya cikip bakicam bu günlerde siki bir takip yaparak aldigim 1,5 kg geri vermek istiyorum. Yarin ki hedefim oldugunca az beslenerek bedenimdeki biriken toksinleri atmak. Yesil cay ve suyla gecirmek istiyorum günün cogunu. Pazartesi normal düzene geri gelebilmek icin bunu yapmaliyim. Bu sene bitmeden 3-5 kg vermeyi planliyorum. Iyi geceler

Sevgili günlük,

bugün tartildim ve sonuc 80,1 oldu. Sanirim 79 yarin veya pazar günü görebilirim. Internette bir seyler izlerken dün gece bir detoxa denk geldim. Tuzlu sicak suyla bütün bagirsaklari temizlemek. Salt water flush olarak geciyor. Cok ilgimi cekti ve az önce denedim. Bakalim ise yaricak mi. Izledigim kadariyla en az 2 kg verilebilirmis. Yarim saat beklemem gerekiyor tamamen ise yaramasi icin ve etkisi gün icerisinde devam edicekmis. Bagirsaklarimda bir hareketlenme hissediyorum hatta duyuyorum bile. Aksam tekrar tartilicam ve bakalim gercekten bir gün icerisinde ne kadar kilo verilebiliyor bu sekilde.

2 saat icerisinde kac kere tuvalete gittim sayamadim. Gercekten ise yariyor ve bol bol su tüketiyorum. Aksam kendimi tartmayi planliyorum. Bugün sadece 1 ögün beslenmek istiyorum. 10 dakika önce yedim ve aksam icin sabirsizlaniyorum.

Sevgili günlük,

tuzlu su küründen sonra deneyimlediklerimi anlatmak istiyorum. Ilk basta gayet güzel bir gün gecirdim ve hersey yazdigi gibi ilerledi. Aksama kadar bir ögün yemek yedim ve ilerleyen saatlerinde kendimi iyi hissetmemeye basladim. Hastalanmisim soguk almisim gibi bir his olustu bende vucut isim yükseldi ve kusmak zorunda dahi kaldim. Kürün yan etkilerini yasadimda diyebiliriz kisaca. Kilo verebildinmi diye sorarsan eger. Az önce tartildim ve sabah 80,1 cikmisken simdi 81 ciktim. Bakalim yarin sabah biseyler degiscek ve ben mucizevi bir sekilde 79-78 olabilcekmiyim. Pek inanamadim ama belli olmaz bu isler. Bütün gün istahim olmadi neredeyse hic bisey yemedim agzimda sürekli bir tuz tadi ve ne kadar su icmis olsamda gecmedi. Litrelerce ictigime yemin edebilirim. Neyse bugün ki maceramizi eger yarin sabah mucizeyi yasarsam 2-3 ay icerisinde tekrarlarim. Yasamazsam oda benim icin rafa kalkicak. En azindan denedim diyebilirim. Iyi geceler

Sevgili günlük,

az önce tartildim ve tartida 79,8 gördüm sonunda tekrar. Bu kürden sonra istahim baya kapandi ve neredeyse 2 gündür hic yemek yiyesim yok. Söylenildigi gibi 3-4 kg vermedim, demekki sindirim sistemim temizmis ve birikmis biseyler yokmus. Bakalim bu sürec daha nasil ilerlicek. Kesinlikle birakmaya niyetim yok ve insallah bu sefer bu hafta sonuna kadar 78 görebilirim. Artik gercekten sikici olmaya basladi cünkü. Aksam gelismeleri tekrar yazarim.

Sevgili günlük,

bütün gün yine istahim yoktu. Bi an coronami oldum acaba diye düsünmedende edemiyorum ama zannetmiyorum. Cünkü bu kürü yaptiktan sonra oldu ve kendimi hala yorgun hissediyorum. Umarim bi kac güne gecer ve kendimi tekrar iyi hissederim. Yarin sabah tekrar tartilmayi düsünüyorum bakalim yine eksileri görebilecekmiyim. Iyi geceler

Sevgili günlük,

Dün ve bugün tartilmaya hic firsatim olmadi. Yarin sabah tartilip sonucu buraya yazmayi düsünüyorum. Kahvalti yaptim ve ögle yemegimi yedim. Aksama bisey yememek veya atistirmalikla gecirmek istiyorum. Gelismeleri buraya yazarim. Bu arada daha cok su icmek icin bu hafta kendimi zorlicam. Bakalim kilo vermemde etkili olabilcekmi. Hedefim en az 3 litre icmek olucak. Bugünden itibaren basladim. Onunda gelismelerini yazarim.

Sevgili günlük,

yarin tartilip sonucu buraya bildiricem. Kilomun sabit kalamamasinin sebebini hala bulamadim. Bir inip bir cikmasinin nedeni ne acaba? Bunu birazdan arastiricam ve gelismeleri yazarim.

1,6 lt su ictim simdiye kadar. Kahvalti yapmadim ögle yemegimi ve ara ögün olarak meyve yedim. Bakalim bir hafta icerisinde günlük 3,5 litre su icince gercektende söylenildigi gibi kilolar veriliyormu. Aklima yatam herseyi denemeye karar verdim kilo verme sürecimde. Denediklerim isime yararsa kilo vermis yaramazsada biseyler ögrenmis ve icimde kalmamis olucak. Cok su icmek gercekten istah kapatiyormus. Zayifladigimda belli oluyor ama tartida nedense hep göremiyorum eksileri. Bakalim 7 gün icerisinde ne degiscek.

Sevgili günlük,

bugün muhtesem haberlerle geldim. tartida 78,5 olarak ciktim bugün ve bunun dün ictigim 4 lt su ile bir baglantisi varmi merak ediyorum. Bugünde devam icmeye gayret edicem. Umarim bu hafta cok güzel gecer. Daha kahvalti yapmadim. Birazdan tekrar suyumu icicem. Gelismelerden haberdar ederim.

Günaydin günlük,

01.01.2021 e uyandik bugün umarim güzel bir sene olur herkes icin. Bu hafta cok yogundum ve diyetime pek dikkat edemedim. Birazdan tartilip sonucu bildiricem.

Sevgili günlük,

tartildim, kahvaltimi yaptim, ara ögünümü yedim ve günü nerdeyse yariladim diyebiliriz. Tartida 79,8 ciktim bu sabah. Ocak ayi icin büyük planlarim var ve bir an önce gerceklestirmek istiyorum. Bakalim bir haftanin sonunda tartida kac cikicam 07.01 ocakta tartilip bir haftalik gelismeleri detayli yazarim. Hedefim 77 yi görmek bakalim ne kadar yaklasabilicem buna. Bu arada günlük 3,5 lt su icmeyede bugün itibariyle basladim tekrar. bir hafta bos birakmak bana bir iki kilo olarak geri dönüyormus onuda anladim bu süreclerde. Pazar günü hafta ortasi diye tartilip düzene girdikten sonraki farki görmek istiyorum. Simdilik söyliceklerim bukadar.

Merhaba günlük,

bugün kacamak yapmadan daha dogrusu günde bir kacamak hakkimi kullanarak gayet saglikli beslendim. Yesil cayima devam ediyorum. Simdilik günde 1 tane icicem. Bakalim yarin icin tarti neler söylicek.

Sevgili günlük,

buralara pek ugrayamiyorum bu siralar. Cok yogun ve yorucu geciyor günler. Yarin sabah tartilip sonucu buraya yazicam ama. Simdilik iyi geceler.

Sevgili günlük,

tartida 79 ciktim bu sabah. Kahvaltimi yaptim ve daha cok su icmeye gayret ediyorum. Dünden itibaren spor yapmayada basladim. Biraz hamlamis olsamda gayet iyi gecti. Bakalim bu haftanin sonunda tarti bana ne göstericek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…