yıllardır bu durumu çözemedim ??

sana açılsa başka gözle baksa reddedilme korkusu yaşıyacak hemde senin dosluğunu kaybedecek . en önemlisi hiç bi şey eskisi gibi olmayacak

Çok geçmiş olsun. Allah kavuştursun. Her kesin başına gele bilir bu gibi durum. İnşallah tez vakitte kavuşursunuz. Elde etmesini bilen hatun,beklemesini de bilir. :16:
Ya SABIR!

Bekliyoruz artık napalım sabretmekten başka yolu ypok 2.5 seneyi kötü güne düştük diye çöpe atmak olmaz sonuçtaaa .. İyi dilekleriniz için teşekkür ederimm :16:

senin aklına düşmüş de reddedilmekten ve arkadaslıgını kaybetmekten korkuyorsun sanırım.

belki o da benzer sekildedir. ya da seni net olarak arkadas olarak goruyordur aklıan baska bir sey getirmemistir.

fakat boyle gönlünde olup yanında arkadas kalmak bana gore bir sey degil acıkcası.

ya ona azıcık taktikle yaklas ya da uzaklas...

Güzelim,abla tavsiyesi duymak istiyorsan dinle,daha doğrusu oku.

Benim kızımın çıktığı erkek arkadaşı var. Sözlüler. Aileler onaylamış bir ilişki hatta.
Erkek arkadaşı onu gözünden bile sakınıyor. Adına kötü söz gelmesin diye,çok dikkat ediyor. Ne demiş ona biliyormusun?
"Sen çok iyi bir kızsın,sana saygım sevgimden öte,sana ve ailene olan saygımdan dolayı,hareketlerime ve seni götürdüğüm yerlere dikkat etmek zorundayım."
Bir anne olarak damat adayıma saygım daha da arttı,bu kadar Olgun ve anlayış gösterdiğine göre.
Senin de "iyi bir kızsın"demesine sevin bence. Sana olan saygısına değer ver. Gerisi kısmet.

MasAllah ne guzel kiziniza mutluluklar dilerim :)

Konu sahibi arkadasim.. Zamana birak derim ben :)

Bir erkek bir kadını beğeniyorsa bunu gizleyemez arkadaşlar. Açıkça söyleyemiyorsa bile mutlaka davranışlarından hissedersin. Belki güzel bir kızsın ancak seni çekici bulmuyor. Sonuçta herkesin hoşlandığı bir tip var mutlaka.

Ancak ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Bence kız-erkek kanka yada arkadaş olamaz. İlerde sevgilisi olunca sana sevgilisine ne kadar aşık olduğunu anlatmaya başlayınca, bu üçlü arasında en fazla sen üzüleceksin bilgin olsun.

Bir de bu mal, kac yildir senin gibi guzel ve akilli bir bayanla birlikte ve daha bi iliski baslatamamis aranizda, yok yok adam olmaz bundan

Bilmiyorum ... normalde başka bir erkek bu kadar açık fikirlerini ifade etmemişti bana bilmiyorum .. Sizde haklı olabilirsiniz.. Ama bu erkekleri anlamak çok zor gerçekten .. Ben çözemedim ... Ne yapcağımı bilemedim .. Yüzüme ,elime tutarak evlenilecek kızsın diye haykırdıktan sonra etkilenmemek elde değil .. ne biliyim işte... ???

Güzelim,abla tavsiyesi duymak istiyorsan dinle,daha doğrusu oku.

Benim kızımın çıktığı erkek arkadaşı var. Sözlüler. Aileler onaylamış bir ilişki hatta.
Erkek arkadaşı onu gözünden bile sakınıyor. Adına kötü söz gelmesin diye,çok dikkat ediyor. Ne demiş ona biliyormusun?
"Sen çok iyi bir kızsın,sana saygım sevgimden öte,sana ve ailene olan saygımdan dolayı,hareketlerime ve seni götürdüğüm yerlere dikkat etmek zorundayım."
Bir anne olarak damat adayıma saygım daha da arttı,bu kadar Olgun ve anlayış gösterdiğine göre.
Senin de "iyi bir kızsın"demesine sevin bence. Sana olan saygısına değer ver. Gerisi kısmet.

Bana çok değer veriyor .. tam aile kızısın , evlenilecek kızsın diyor elimi tutarak ama gel gör ki .. yok kardeşim gibi görüyorum falan filan .. Kendi tarzıda beni anlattığı tarzdan .. ama kendisi düzen kurmuş değil ama.. .. ama istediği ve anlattığı kız profili ile birlikte olduğu kızlar o kadar farklı ki ..
Böyle davranması çok hoşuma gidiyor . Onure ediyor beni buda sevindirici .. Annesi ile karşılaştık bir vesile ile sevdiğini düşündüm beni di ..Hayırlısı diyelim .. Dediğiniz gibi kısmet .. Teşekkür ederim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden çok etkili taktik 1 hafta mesaj at sonra tamamen atma illaki seni düşünecek mesaj atacaktr düşünsene sana 1 hafta birisi hergün mesaj atsa sonra bianda atmamaya başlasa merak etmezmiydin onu .

Canım güzel taktik de .. ya başka türlüyse .. onu kaybetmek istemem ... benim için değerli bir insan kendisi ... insan olarak bile hayatımdan çıkaramam onu ...
Yıllar sonra bu şekilde davranmam ... Bu durumda zamana bırakmam lazım .. ilerde ne olur bilmem ... ona göre taktiğiniz kullanılabilirim belki de sağolun

Canım güzel taktik de .. ya başka türlüyse .. onu kaybetmek istemem ... benim için değerli bir insan kendisi ... insan olarak bile hayatımdan çıkaramam onu ...
Yıllar sonra bu şekilde davranmam ... Bu durumda zamana bırakmam lazım .. ilerde ne olur bilmem ... ona göre taktiğiniz kullanılabilirim belki de sağolun

İmalarda bulunursan dediğin doğru ama sürekli mesaj atıp biranda kesmek sadece senin işine yarar o bişey anlamaz zaten korkma .

ünide 2 yakın arakadşım birbirlerine kardeşim diye hitap ederlerdi sevgililerini falan tanıştırılar hep destek olurlardı. okulun son bir ayı ikisi de farklı duygulara girdi ve sevgili oldular. olamayack bir şey değil aslında tanımadığın insan yerine huyunu suyunu bildiğin güvendiğin iriyle bir şeyler yaşamak tabi ki güzel. ama çocuk seni ne gözle görüyor bu da var belki gerçekten kardeşi gibi görüyordu zor bir durum. duyguların yoğunda bunu hissettirebilirsin, belli bir yaştan sonra zaten kopacaksınız her türlü hayatından çıkacak az çok belli etmekte sakınca yok. ya da yakın bir aradaşınızdan yardım isteseniz ağzını arasa mesela. ona gidi siz ne kadar uyumlsuunuz kaçırma kızı falan dese aklına düşürse :9:

Sanirim kafaniz karisik .arkadasiniz sizi dost kardes olarak gordugu icin o sekilde davraniyor. Yoksa kendi guzelliginizden yada cekiciliginizden suphe etmeyin.ancak dikkat edin bu kafa karisikligi yuzunden kendisine farkli yaklasirsaniz var olan dostlugunu da kaybedip tamamen eli bos da kalabilirsiniz.

ünide 2 yakın arakadşım birbirlerine kardeşim diye hitap ederlerdi sevgililerini falan tanıştırılar hep destek olurlardı. okulun son bir ayı ikisi de farklı duygulara girdi ve sevgili oldular. olamayack bir şey değil aslında tanımadığın insan yerine huyunu suyunu bildiğin güvendiğin iriyle bir şeyler yaşamak tabi ki güzel. ama çocuk seni ne gözle görüyor bu da var belki gerçekten kardeşi gibi görüyordu zor bir durum. duyguların yoğunda bunu hissettirebilirsin, belli bir yaştan sonra zaten kopacaksınız her türlü hayatından çıkacak az çok belli etmekte sakınca yok. ya da yakın bir aradaşınızdan yardım isteseniz ağzını arasa mesela. ona gidi siz ne kadar uyumlsuunuz kaçırma kızı falan dese aklına düşürse :9:

Arkadaş grubumuzdaki diğer arkadaşlar bazen birşeyler sezdiler ... Hatta kıza bırak eve falan teşvikler ... Bana öyle bir sarılır ki ahtapot gibi . normalde bir erkekle o kadar kenetlenmem ama kendimi ayıramıyordum .. Gören diğer arkadaşlarımız hep bir şey mi acaba diye düşünürdü ? Bilmiyorum ne istiyor bu çocuk ??? Şu hayatta fazlasıyla uyuştuğum kendimi yanında çok iyi hissetiğim ender insanlardan ...

Sanirim kafaniz karisik .arkadasiniz sizi dost kardes olarak gordugu icin o sekilde davraniyor. Yoksa kendi guzelliginizden yada cekiciliginizden suphe etmeyin.ancak dikkat edin bu kafa karisikligi yuzunden kendisine farkli yaklasirsaniz var olan dostlugunu da kaybedip tamamen eli bos da kalabilirsiniz.

Evet bu çok kötü işte ... Artık ne diyim olacağı varsa kısmetse olur diyorum ... Allah yazmışsa olur başka bir beklentim yok ... Sadece şu hayatta karşıma çıkan nadir insanlardan .. Huzurlu olacağım bir insan başka bir şekli henüz aklıma gelmiyor bile zaten ... O yüzden başkası ile evlense düğününe bile giderim sorun değil yani ...

Evet bu çok kötü işte ... Artık ne diyim olacağı varsa kısmetse olur diyorum ... Allah yazmışsa olur başka bir beklentim yok ... Sadece şu hayatta karşıma çıkan nadir insanlardan .. Huzurlu olacağım bir insan başka bir şekli henüz aklıma gelmiyor bile zaten ... O yüzden başkası ile evlense düğününe bile giderim sorun değil yani ...

yaşlar kaç bu arada. şu ki senin veya onun hayatına ciddi bir şeyler girdiğinde dostluğunuz bitmese bile çok azalacak, gaza getirmek istemem ama zaten sürekli böyle olmayacaksın. direk söylemesen bile imalarda bulun durum. ciddi anlamda hayatında istiyorsan

on numara insansın - kardeşimsin - tam da evlenilecek kızsın - tertemiz bir kalbin var - hebaya gitme - falan filan ....

elim yüzümde düzgün öyle ya ..... Dikkat çekerim de ama öyle manken gibi adriana değilim ..

Bu konuyu geçtim .. Genel kanı böyledir ..

Bir erkek başka ne ister ki ??

Ama genel akışına bakarsak ... Erkekler illaki manken taş mı olmak gerekiyor ... İlk izlenim illaki böyle mi ?? Evleneceği zaman da öyle mi ? Kız taşmış hemen tanıştır beni ??

Kendi dünyasında ise anca keşfedilmeyi beklesin ..
BEN BİR AİLE KURMAK İSTEDİĞİMDE ANLAŞMAYA BAKARIM ... DÜRÜST İYİ BİR İNSAN OLMASINA ... TAVIRLARINA ADAM OLMASINA ...
BAHSETTİĞİM KİŞİ ÖYLE ARTİST , YAKIŞIKLI BİLE DEĞİL AMA BANA AHLAKI DAVRANIŞLARIYLA BİR İMAJ ÇİZİYOR GÖNLÜMDE ...

AMA ERKEKLER İLLAKİ CİNSELLİK ÜZERİNE Mİ EVLENİYOR SİZCE ?

on numara insansın - kardeşimsin - tam da evlenilecek kızsın - tertemiz bir kalbin var - hebaya gitme - falan filan ....

elim yüzümde düzgün öyle ya ..... Dikkat çekerim de ama öyle manken gibi adriana değilim ..

Bu konuyu geçtim .. Genel kanı böyledir ..

Bir erkek başka ne ister ki ??

Ama genel akışına bakarsak ... Erkekler illaki manken taş mı olmak gerekiyor ... İlk izlenim illaki böyle mi ?? Evleneceği zaman da öyle mi ? Kız taşmış hemen tanıştır beni ??

Kendi dünyasında ise anca keşfedilmeyi beklesin ..
BEN BİR AİLE KURMAK İSTEDİĞİMDE ANLAŞMAYA BAKARIM ... DÜRÜST İYİ BİR İNSAN OLMASINA ... TAVIRLARINA ADAM OLMASINA ...
BAHSETTİĞİM KİŞİ ÖYLE ARTİST , YAKIŞIKLI BİLE DEĞİL AMA BANA AHLAKI DAVRANIŞLARIYLA BİR İMAJ ÇİZİYOR GÖNLÜMDE ...

AMA ERKEKLER İLLAKİ CİNSELLİK ÜZERİNE Mİ EVLENİYOR SİZCE ?

Back
X