Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. Allah kavuştursun. Her kesin başına gele bilir bu gibi durum. İnşallah tez vakitte kavuşursunuz. Elde etmesini bilen hatun,beklemesini de bilir.![]()
Ya SABIR!
Bekliyoruz artık napalım sabretmekten başka yolu ypok 2.5 seneyi kötü güne düştük diye çöpe atmak olmaz sonuçtaaa .. İyi dilekleriniz için teşekkür ederimm![]()
Güzelim,abla tavsiyesi duymak istiyorsan dinle,daha doğrusu oku.
Benim kızımın çıktığı erkek arkadaşı var. Sözlüler. Aileler onaylamış bir ilişki hatta.
Erkek arkadaşı onu gözünden bile sakınıyor. Adına kötü söz gelmesin diye,çok dikkat ediyor. Ne demiş ona biliyormusun?
"Sen çok iyi bir kızsın,sana saygım sevgimden öte,sana ve ailene olan saygımdan dolayı,hareketlerime ve seni götürdüğüm yerlere dikkat etmek zorundayım."
Bir anne olarak damat adayıma saygım daha da arttı,bu kadar Olgun ve anlayış gösterdiğine göre.
Senin de "iyi bir kızsın"demesine sevin bence. Sana olan saygısına değer ver. Gerisi kısmet.
Bir de bu mal, kac yildir senin gibi guzel ve akilli bir bayanla birlikte ve daha bi iliski baslatamamis aranizda, yok yok adam olmaz bundan
Güzelim,abla tavsiyesi duymak istiyorsan dinle,daha doğrusu oku.
Benim kızımın çıktığı erkek arkadaşı var. Sözlüler. Aileler onaylamış bir ilişki hatta.
Erkek arkadaşı onu gözünden bile sakınıyor. Adına kötü söz gelmesin diye,çok dikkat ediyor. Ne demiş ona biliyormusun?
"Sen çok iyi bir kızsın,sana saygım sevgimden öte,sana ve ailene olan saygımdan dolayı,hareketlerime ve seni götürdüğüm yerlere dikkat etmek zorundayım."
Bir anne olarak damat adayıma saygım daha da arttı,bu kadar Olgun ve anlayış gösterdiğine göre.
Senin de "iyi bir kızsın"demesine sevin bence. Sana olan saygısına değer ver. Gerisi kısmet.
Cidden çok etkili taktik 1 hafta mesaj at sonra tamamen atma illaki seni düşünecek mesaj atacaktr düşünsene sana 1 hafta birisi hergün mesaj atsa sonra bianda atmamaya başlasa merak etmezmiydin onu .
Canım güzel taktik de .. ya başka türlüyse .. onu kaybetmek istemem ... benim için değerli bir insan kendisi ... insan olarak bile hayatımdan çıkaramam onu ...
Yıllar sonra bu şekilde davranmam ... Bu durumda zamana bırakmam lazım .. ilerde ne olur bilmem ... ona göre taktiğiniz kullanılabilirim belki de sağolun
ünide 2 yakın arakadşım birbirlerine kardeşim diye hitap ederlerdi sevgililerini falan tanıştırılar hep destek olurlardı. okulun son bir ayı ikisi de farklı duygulara girdi ve sevgili oldular. olamayack bir şey değil aslında tanımadığın insan yerine huyunu suyunu bildiğin güvendiğin iriyle bir şeyler yaşamak tabi ki güzel. ama çocuk seni ne gözle görüyor bu da var belki gerçekten kardeşi gibi görüyordu zor bir durum. duyguların yoğunda bunu hissettirebilirsin, belli bir yaştan sonra zaten kopacaksınız her türlü hayatından çıkacak az çok belli etmekte sakınca yok. ya da yakın bir aradaşınızdan yardım isteseniz ağzını arasa mesela. ona gidi siz ne kadar uyumlsuunuz kaçırma kızı falan dese aklına düşürse![]()
Sanirim kafaniz karisik .arkadasiniz sizi dost kardes olarak gordugu icin o sekilde davraniyor. Yoksa kendi guzelliginizden yada cekiciliginizden suphe etmeyin.ancak dikkat edin bu kafa karisikligi yuzunden kendisine farkli yaklasirsaniz var olan dostlugunu da kaybedip tamamen eli bos da kalabilirsiniz.
Evet bu çok kötü işte ... Artık ne diyim olacağı varsa kısmetse olur diyorum ... Allah yazmışsa olur başka bir beklentim yok ... Sadece şu hayatta karşıma çıkan nadir insanlardan .. Huzurlu olacağım bir insan başka bir şekli henüz aklıma gelmiyor bile zaten ... O yüzden başkası ile evlense düğününe bile giderim sorun değil yani ...