Ewet 2017 yılında başvurduk hatta her şey çok iyi ilerliyordu. Ama maddi gelirimizin yeterli olmaması gerekçesiyle dosyamız onaylanmadı.Canım yazını içtenlikle okudum tesellim yok malesef .. çok üzüldüm evlat edinmeyi düşündüğünüz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet 2017 yılında başvurduk hatta her şey çok iyi ilerliyordu. Ama maddi gelirimizin yeterli olmaması gerekçesiyle dosyamız onaylanmadı.Canım yazını içtenlikle okudum tesellim yok malesef .. çok üzüldüm evlat edinmeyi düşündüğünüz mu
Evet kesinlikle katılıyorum. Eşim kemoterapi'den dolayı azospermi,şu an tedavi görüyor 2 sene olacak. Arada bir tek tük sperm çıkıyor,bazen de hiç çıkmıyor.Çok istediğiniz şey sınavınız olmuş
Hep öyle olur zaten.
Sorun ne peki ?
Dr ne diyor
Bilmiyorum ki,eşim özel şirkette çalışıyor ve asgari ücret alıyor. Bu az geldi sanırım..!Eksisözlükte birisi bir yöntemle çocuk sahibi oldugunu yazmıştı ama bulamadım. Kocada problem varmış, başarmışlardı. Bulamadım şu an linki. Bir de neden evlatlık almıyorsunuz? Bir tanıdığım da 20 yıldır uğraşıyor bir ev parası gitti.
Edit: Yukarıda cevaplamışsınız pardon. Ne kadar maddi gelir gerekiyormuş?
Ek gelir gösterin sizde çalışmaya başlayınEwet 2017 yılında başvurduk hatta her şey çok iyi ilerliyordu. Ama maddi gelirimizin yeterli olmaması gerekçesiyle dosyamız onaylanmadı.
Ben zaten o dönem çalışıyordum ve bunu da öne sürdük,bu kez de siz çalışacaksınız çocuğa kim bakacak diye sorun çıkardılar. Kabul etmediler,olmadı işte nasip değilmiş.Ek gelir gösterin sizde çalışmaya başlayın
Allah allah arkadaşımda çalışıyor hatta bankacı çok yoğunBen zaten o dönem çalışıyordum ve bunu da öne sürdük,bu kez de siz çalışacaksınız çocuğa kim bakacak diye sorun çıkardılar. Kabul etmediler,olmadı işte nasip değilmiş.
Allah hayırlı bir şekilde gönlünüze göre versin öncelikle ama tevekkül edin Allah böyle uygun gördüyse var bildiği bende 16 yaşımda çocukken çocuk doğurdum yıllarca neler yaşadım hep kızım için her adımımda önceliğim kızım oldu kendimi hiç saydım tek başıma büyüttüm suan 24 yaşında zaten bidahada anne olmadım olmamda Allah ım tırnağına taş değdirmesin kimsenin evladını benımkinide ama şöyle bi sonuçla uzatmayayım hasta yatağımda ölsem bi bardak su verenim yok bu hayatda..!!!! Allah bırakmasın yeter o yüzden Allah herşeyin hayırlı merhametli vijdanlısını versinAslında hikayem o kadar uzun ki şimdi çok anlatıp da kimseyi bunaltmak istemiyorum,sadece içimde dinmeyen sonsuz bir acı var ve ben artık hasrete katlanamıyorum. Evlat kokusu nedir,evlat sahibi olmak nasıldır hem çok tatmak istiyorum hem de çok merak ediyorum. Benim gibi yıllarca bir bebeğe özlem duyarak yaşamaya çalışanlar var mı burada acaba ? Biraz konuşup rahatlasam! Konuşacak,paylaşacak kimsem yok.![]()
Allah razı olsun.Çok sağolunUzun zamandır her gece Rabbim bebek isteyen ve bakabilecek herkese bebek nasip etsin diye. Dualarımdasınız.
Yaşlarınız kaç ?Evet kesinlikle katılıyorum. Eşim kemoterapi'den dolayı azospermi,şu an tedavi görüyor 2 sene olacak. Arada bir tek tük sperm çıkıyor,bazen de hiç çıkmıyor.
Eşim şimdi çok iyi elhamdülillah,kötü günler bitti gitti çok şükür. Çok eskidendi zaten şimdi sağlıklı. Bir tek çocuğumuz yok,onun için uğraşıyoruz. Rabbim büyük,inşallah hayırlısıyla bir gün o da olur.Yaşlarınız kaç ?
Çok geçmiş olsun
Öncelikli olarak sağlığı düzelsin de çocuğunuz da olur inşallah
Rabbim sizin de bizim de isteyen uğraşan herkesin yardımcısı olsun,en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla inşallah6 yıldır bekleyen 3kez tüp deneyen biri olrak ben de geldim içim cayır cayır yanıyor resmen![]()
Edit: yanıtlamışsınız zaten çok özür dilerim soru için.Amin. Ya bide ben çocukları aşırı derecede seven birisiyim,onlar dünyanın en güzel en tatlı varlıkları. Rabbim layık olan,sadece bakabilecek olan herkese nasip etsin. Evlatsızlık çok zor![]()
Başvurduk,kabul edilmedik. Yukarıda bu konuya açıklık getirmiştim.Edit: yanıtlamışsınız zaten çok özür dilerim soru için.
Yanlış anlamazsanız neden çok küçük bir bebeği evlatlık edinmiyorsunuz. Düşünün ki onun bir aileye ihtiyacı var, sizin de bebek hasretiniz var. Kavuşsanız harika olur. Hatta doktor kontrolünde ilaçlarla emzirebilirsiniz bile. Bir kaç günlük bebekler bile var aile bekleyen![]()
Evet sorduktan sonra gördüm. Ailesi asgari ücretle çalışan bir çok çocuk var hatta geliri olmayan ailelerin çocukları da bir şekilde büyüyor. Sizin başvurunuzu kabul etmemeleri aşırı saçma olmuş.Başvurduk,kabul edilmedik. Yukarıda bu konuya açıklık getirmiştim.
Ewet gerçekten de çok sinir bozucu,bir de beni düşünün. O zamanlar günlerce,gecelerce aralıksız ağlıyordum. O derece psikolojim bozulmuştu,yeni yeni kendimi toparlıyorum.Evet sorduktan sonra gördüm. Ailesi asgari ücretle çalışan bir çok çocuk var hatta geliri olmayan ailelerin çocukları da bir şekilde büyüyor. Sizin başvurunuzu kabul etmemeleri aşırı saçma olmuş.
Çok sinirlendim kusuruma bakmayin