Yıllardır evlat hasreti çekenler dertleşelim mi 🙁

Sevgi ve dualarımı gönderiyorum size :KK200: Dilerim en kısa zamanda, "kızlaaaar yıldııııııım bebeler beni delirtti," diye tatlı isyanlarınızı okuruz burada. Dilerim sağlıklı, eli ayağı düzgün, huyu güzel evladınız/evlatlarınız olur 🤲🏻

Sevgi ve dualarımı gönderiyorum size :KK200: Dilerim en kısa zamanda, "kızlaaaar yıldııııııım bebeler beni delirtti," diye tatlı isyanlarınızı okuruz burada. Dilerim sağlıklı, eli ayağı düzgün, huyu güzel evladınız/evlatlarınız olur 🤲🏻
Amin.. Ahh çok duygulandım 😔 Dua'larınız o kadar güzel ki,çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.İnsallah bende bir gün anne olurum.

Aslında hikayem o kadar uzun ki şimdi çok anlatıp da kimseyi bunaltmak istemiyorum,sadece içimde dinmeyen sonsuz bir acı var ve ben artık hasrete katlanamıyorum. Evlat kokusu nedir,evlat sahibi olmak nasıldır hem çok tatmak istiyorum hem de çok merak ediyorum. Benim gibi yıllarca bir bebeğe özlem duyarak yaşamaya çalışanlar var mı burada acaba ? Biraz konuşup rahatlasam! Konuşacak,paylaşacak kimsem yok.🙁
Hep anlatıyorum burada. 6 yıl tüm tedavilere rağmen çocuğumuz olmadı. Sonunda bıraktık çocuk istemeyi. Bıraktıktan sonra hamile kaldım. Bir kızım bir oğlum var. Oğlum 23 yaşında kadar kızım 17.
Stres yaptıkça bu iş olmuyor maalesef. Stresten uzaklaşın. Allah'ın da izniyle her şey yoluna girer

Hep anlatıyorum burada. 6 yıl tüm tedavilere rağmen çocuğumuz olmadı. Sonunda bıraktık çocuk istemeyi. Bıraktıktan sonra hamile kaldım. Bir kızım bir oğlum var. Oğlum 23 yaşında kadar kızım 17.
Stres yaptıkça bu iş olmuyor maalesef. Stresten uzaklaşın. Allah'ın da izniyle her şey yoluna girer
Allah bağışlasın. Evet stres olumsuz yönde etkiliyor ama elde değil maalesef 😞

Bu ay adetim bi 10 gün gecikti,o kadar umutlandım ki ! Test yaptım sonuç yine hüsran maalesef 😞😞

Şimdi şöyle,iki defa tüp bebek tedavisi denedik ama birinde eşim ameliyat oldu ve sperm bulunamayınca tedavi iptal oldu. Daha sonra bir kere daha denedik yumurta toplandı,döllendi vs. Embriyo kalitesinden dolayı transfer gerçekleşemedi maalesef. Zaten şu an sadece 1 tane embriyo kaldı başka elimizde hiçbir şey yok.
Ben tek orta kalire embriyoyla oğluma hamile kaldım ve 2, 5 yaşında simdi:)benim de başka embriyom yoktu.Tek olsun bebek olsun:)

Kardeş im ben de 10 yildir evliyim, bende de bir anormallik var hic boyle hasretle yanip tutusmadim, zaten hos vajinismustum amaiyilestikten sonra da hep erteledim. Tam karar vermistim iki ay denedik ust uste bile degil, enfeksiyon oldum erteledim. Neyse ilac kullandim gecti derken korona cikti bu sefer de bahanem korona oldu. Ne olacak boyle bilmem. İstemiyor da degilim, korkuyorum galiba. İnsallah hayirlisiysa sen de en guzel sekilde anne olursun en kisa zamanda.

Agladim agladim ve yine agladim. Sonra aglamaktan fayda bulamadim simdi ise tevekkül icinde olmanin rahatligini huzurunu yasiyorum. Sende rahat ol. Seneler ucup gidiyor. Gününü degerlendir. Gez toz eglen.

Back
X