M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn6.5 yıl oldu.. Rabbim şu mubarek gunlerin hürmetine bizleri sevindirsin inşallah
Amin.. Ahh çok duygulandımSevgi ve dualarımı gönderiyorum sizeDilerim en kısa zamanda, "kızlaaaar yıldııııııım bebeler beni delirtti," diye tatlı isyanlarınızı okuruz burada. Dilerim sağlıklı, eli ayağı düzgün, huyu güzel evladınız/evlatlarınız olur
![]()
Evlatlarinizin acısını görmeyin, hiç ayrılmayin inşallah
İsteyen herkese de tez zamanda sağlıkla nasip olsun![]()
Hep anlatıyorum burada. 6 yıl tüm tedavilere rağmen çocuğumuz olmadı. Sonunda bıraktık çocuk istemeyi. Bıraktıktan sonra hamile kaldım. Bir kızım bir oğlum var. Oğlum 23 yaşında kadar kızım 17.Aslında hikayem o kadar uzun ki şimdi çok anlatıp da kimseyi bunaltmak istemiyorum,sadece içimde dinmeyen sonsuz bir acı var ve ben artık hasrete katlanamıyorum. Evlat kokusu nedir,evlat sahibi olmak nasıldır hem çok tatmak istiyorum hem de çok merak ediyorum. Benim gibi yıllarca bir bebeğe özlem duyarak yaşamaya çalışanlar var mı burada acaba ? Biraz konuşup rahatlasam! Konuşacak,paylaşacak kimsem yok.![]()
Allah bağışlasın. Evet stres olumsuz yönde etkiliyor ama elde değil maalesefHep anlatıyorum burada. 6 yıl tüm tedavilere rağmen çocuğumuz olmadı. Sonunda bıraktık çocuk istemeyi. Bıraktıktan sonra hamile kaldım. Bir kızım bir oğlum var. Oğlum 23 yaşında kadar kızım 17.
Stres yaptıkça bu iş olmuyor maalesef. Stresten uzaklaşın. Allah'ın da izniyle her şey yoluna girer
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun,dua'larınız kabul olsun inşallahAllah isteyen herkesin kucağını nur topu gibi bir evlatla doldursun valla aklıma her geldikçe sizler için dua ediyorum inşallah tez zaman da yavrularınıza kavuşursunuz.
Hamile kaldım nazlandım erken doğum yaptım ve benim de kucağım boş üstelik çok Zor bir imtihan allah kimseye vermesinBen hiç hamile kalmadım,aş ermek nedir hamile nazlanması nedir hiç bilmiyorum![]()
Ben tek orta kalire embriyoyla oğluma hamile kaldım ve 2, 5 yaşında simdi:)benim de başka embriyom yoktu.Tek olsun bebek olsun:)Şimdi şöyle,iki defa tüp bebek tedavisi denedik ama birinde eşim ameliyat oldu ve sperm bulunamayınca tedavi iptal oldu. Daha sonra bir kere daha denedik yumurta toplandı,döllendi vs. Embriyo kalitesinden dolayı transfer gerçekleşemedi maalesef. Zaten şu an sadece 1 tane embriyo kaldı başka elimizde hiçbir şey yok.
Amin canim insAllah. Dua edenlerimiz cok olsun insAllah. Sende ne muradin varsa gör güzel insanHepiniz için dua edeceğim. Allah mis gibi kokan yavrular versin hepinize....