Yıllardır evlat hasreti çekenler dertleşelim mi 🙁

Allah yardımcınız olsun. Hasretinizi dindirsin inşallah.
Bende 7 yıl bekledim tam bulmuşken kızımı kaybettim. Yinede imkan oldukça tedavilere devam ettik. 3.tup bebekle oğluma kavuştum 28 haftalık 950gr doğdu.. 90 gün küvezde kaldı ve 2 ameliyat geçirdi.. Şuan 3 yaşında.
4.tedavimle Allah'a şükür tekrar hamileyim, tek çocuk hasreti ile yanarken Rabbim oğluma inşallah bir kardeş nasip edecek..
Ümidinizi kesmeyin

Canım inan her ay bi umut ile hayata bağlanmaya başladım . Belki bu ay olur diyerek başlıyorum güne . 4 yıldır istiyoruz bizde ama hiç hamile kalamadım bende. Nasıl bi his bilmiyorum. Eşim evde sıkıntıdan tatil günlerinde sürekli uyuyor . Diyorum bi çocuğumuz olsaydı onunla ilgilenirdim . Eşim de uyumazdı çünkü iş olduğunda asla aksatmaz. Evde yapayalnız hissetmek kendimi çok zor geliyor artık . Rabbim büyük diyoruz ama işte boğazımda düğümler doldu . Dokunsa lar ağlayacağım .
Benim de evliliğimde 5.yılım bitti. Çok uyuyan bir eş de ben de var. Benim içim bu kadar paramparçayken onun rahatlıkla uyuması içimi daha çok acıtıyor. İnşallah Rabbim bizlere de nasip eder. 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif. Yaşım 35. Geçen zaman aleyhime 😢Gerçekten zor bir imtihan.

4 senelik evliyim ben de , yasim da 37 , biz de evlendigimiz andan itibaren denedik sebepsiz infertilite dendi , her ay doktorlar , kim nerde iyi doktor var diyor biz orada , hsg ler mi cekilmedi , polip ameliyatlarimi olmadım, yumurta takiplerimi yaptırmadim , keçi boynuzu incir kürü sogan kürü nerde ne kür varsa ,saat kurup deniyorduk yok sabahlari su saatle su saatler arasi daha kaliteli sper oluyormus amaan neler beler yaptım , tam dedim ki tamam buraya kadarmis yeter artık olmuyorsa zorlama , ve o ay hamileyim , 19 haftalıkti kaybettigimde bebegimi , 8 ay oldu kaybedeli ve hala daha hazir degilimm , inanin kaybetmek ve o süreçleri yaşamak o kadar zor ki anlatamam size .Rabbim hayırlısını versin haklarimizda inşallah

Aslında hikayem o kadar uzun ki şimdi çok anlatıp da kimseyi bunaltmak istemiyorum,sadece içimde dinmeyen sonsuz bir acı var ve ben artık hasrete katlanamıyorum. Evlat kokusu nedir,evlat sahibi olmak nasıldır hem çok tatmak istiyorum hem de çok merak ediyorum. Benim gibi yıllarca bir bebeğe özlem duyarak yaşamaya çalışanlar var mı burada acaba ? Biraz konuşup rahatlasam! Konuşacak,paylaşacak kimsem yok.🙁

Kızımdan önce 2 düşüğüm oldu sonra kızım dogdu . Kızımdan sonra 1 düşük daha yaptım miyom var dediler 1 sene korkudan doktora gidemedim sonra bi cesaret gittim 7 aylık hamileyim . Ve yazdıklarına içim gitti .. rabbim bu mübarek zamanda sana evlat nasip etsin bekleyen ve kıymet bilen herkese . Zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ...sıkıntı ne bilmiyorum ama size bol bol dua edicem

Benim de evliliğimde 5.yılım bitti. Çok uyuyan bir eş de ben de var. Benim içim bu kadar paramparçayken onun rahatlıkla uyuması içimi daha çok acıtıyor. İnşallah Rabbim bizlere de nasip eder. 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif. Yaşım 35. Geçen zaman aleyhime 😢Gerçekten zor bir imtihan.
Amin canım . Evet eşim öyle uyuyor ki . Şaşırıp kalıyorum bazen . Nasıl uyuyorsun diyorum anlamıyorum

Babam 7 sene sonra olmuş , kurbanlar kesilmiş falan..Ammmma velakin en çok çektikleri kişi de babam olmuş.Hala da da zor biri

Edit: yanıtlamışsınız zaten çok özür dilerim soru için.

Yanlış anlamazsanız neden çok küçük bir bebeği evlatlık edinmiyorsunuz. Düşünün ki onun bir aileye ihtiyacı var, sizin de bebek hasretiniz var. Kavuşsanız harika olur. Hatta doktor kontrolünde ilaçlarla emzirebilirsiniz bile. Bir kaç günlük bebekler bile var aile bekleyen 😊
Evlat edinmekte kolay değil başvurduktan en az iki yıl sonra geliyormuş sıra birsürü kağıt kürek işi sonra aile ya çıkarsa ortaya ya elimizden alırlarsa korkusundan dolayı bir türlü ayaklarım gitmedi başvuru için yoksa bende çok isterdim yıllardır olsun diye uğraşıyorum😭

Komsumun 10 sene cocugu olmadi. Simdi 2 yasinda bir kizi var. Ve plansiz olusan gebelige hamile😍

Bizim ailenin erkeklerinde sorun var. Tedavi ile çocuk sahibi oluyorlar. Annem ve babamin 6 sene olmamis, ben son cocuklariyim ve kaza kursuyum😊

Abimin yillarca çocuğu olmadi, ikinci cocugu tek iliski ile
hemen doğum sonrasi olusan gebelik le oldu.

Amcalarim ameliyat ile tedavi olup, tup bebek ile cocuk sahibi oldular. Biri ucunncu gebeligi duydugunda resmem depresyona girmisti.

Digerinin 4 cocugu oldu😊

Allahim dileyene dilediginden diledigi adedince versin..size de ..

Allah yardımcınız olsun. Hasretinizi dindirsin inşallah.
Bende 7 yıl bekledim tam bulmuşken kızımı kaybettim. Yinede imkan oldukça tedavilere devam ettik. 3.tup bebekle oğluma kavuştum 28 haftalık 950gr doğdu.. 90 gün küvezde kaldı ve 2 ameliyat geçirdi.. Şuan 3 yaşında.
4.tedavimle Allah'a şükür tekrar hamileyim, tek çocuk hasreti ile yanarken Rabbim oğluma inşallah bir kardeş nasip edecek..
Ümidinizi kesmeyin
Evlatlarinizin acısını görmeyin, hiç ayrılmayin inşallah 🙏
İsteyen herkese de tez zamanda sağlıkla nasip olsun 🙏

Benimde 7 Senem bitecek ağustosta
27 yaşındayım 1 kere tüp bebekle hamile kaldım 10 haftada kalbi durdu
Bende çok mücadele verdim evladım olsun diye çok tedavi oldum sağlık problemi çektim ama asla pes etmedim sürekli dua ediyorum
Ne zamanki doktor der sizin çocuğunuz olmaz o zaman pes ederim
Allah güç kuvvet verdikçe pes etmek yok

Şimdi şöyle,iki defa tüp bebek tedavisi denedik ama birinde eşim ameliyat oldu ve sperm bulunamayınca tedavi iptal oldu. Daha sonra bir kere daha denedik yumurta toplandı,döllendi vs. Embriyo kalitesinden dolayı transfer gerçekleşemedi maalesef. Zaten şu an sadece 1 tane embriyo kaldı başka elimizde hiçbir şey yok.
Canım benim Allah en kısa zamanda bir can üflesin karnına inşallah hayatta olmaz diye hiçbir şey yok tevekkül edip rabbimden istemeye devam et duaların karşılıksız kalmayacaktır eminim

Canım benim Allah en kısa zamanda bir can üflesin karnına inşallah hayatta olmaz diye hiçbir şey yok tevekkül edip rabbimden istemeye devam et duaların karşılıksız kalmayacaktır eminim
Allah razı olsun. Her gün her dakika dua ediyorum ve bir gün olacağına canı gönülden inanıyorum. Rabbim büyük,şüphesiz onun herşeye gücü yeter!

Benimde 7 Senem bitecek ağustosta
27 yaşındayım 1 kere tüp bebekle hamile kaldım 10 haftada kalbi durdu
Bende çok mücadele verdim evladım olsun diye çok tedavi oldum sağlık problemi çektim ama asla pes etmedim sürekli dua ediyorum
Ne zamanki doktor der sizin çocuğunuz olmaz o zaman pes ederim
Allah güç kuvvet verdikçe pes etmek yok
İşte bu ya harikasınız pes etmek yok! Bu arada yaşadıklarınıza çok üzüldüm 🙁 geçmiş olsun. İnşallah Rabbim yeniden evlat nasip eder ve bu kez kucağınıza sağlıkla alırsınız.

Komsumun 10 sene cocugu olmadi. Simdi 2 yasinda bir kizi var. Ve plansiz olusan gebelige hamile😍

Bizim ailenin erkeklerinde sorun var. Tedavi ile çocuk sahibi oluyorlar. Annem ve babamin 6 sene olmamis, ben son cocuklariyim ve kaza kursuyum😊

Abimin yillarca çocuğu olmadi, ikinci cocugu tek iliski ile
hemen doğum sonrasi olusan gebelik le oldu.

Amcalarim ameliyat ile tedavi olup, tup bebek ile cocuk sahibi oldular. Biri ucunncu gebeligi duydugunda resmem depresyona girmisti.

Digerinin 4 cocugu oldu😊

Allahim dileyene dilediginden diledigi adedince versin..size de ..
Ayy ne güzel.. neticede şu an hepsi evlat sahibi olmuşlar. Amin.Güzel dua'larınız için teşekkürler çok sağolun.

Ayy ne güzel.. neticede şu an hepsi evlat sahibi olmuşlar. Amin.Güzel dua'larınız için teşekkürler çok sağolun.

Benim annemle babamin da 5 sene cocugu olmamis cok ugrasmislar. Sonra ola ola da ben olmusum :)) saka bi yana artik haciya hocaya bile gitmisler caresizlikten. Doktor doktor gezmişler sonunda iyi bi tedavi görmüş ve bana hamile kalmis. Burdakilere de tavsiyem doktorunuzun ilgisinden çabasından vs memnun degilseniz, icinize sinmeyen en ufak bisey bile varsa baska doktorlara da gidin.
Her türlü testi yaptırın her sorun ihtimalinin üzerine gidin. Baktiniz sorun var tedavisini olursunuz, baktiniz ki sorun çıkmıyor o zaman da zamanını bekliyceksiniz demektir.

En önemlisi stresten ve surekli bunu dusunmekten uzak durun ne zamanki biseyden vazgeçer rahat birakirsak o zaman bizim oluyor.

Son olarakta şunu soyliyim eger çocuğum olmasaydi ve ben cocuk cok istiyor olsaydim evlat edinirdim. Bi çocuğu doğurmak gerekmiyo sevmek icin.
Hatta size bisey soyliyim cidden sevmek icin dogurmak gerekmiyo ben cocugum ilk dogdugunda pek bisey hissedemedim sirf benden dogdu diye mucizevi hislerim olmadi. Ne zamanki hergunum onunla gecmeye basladi her anina sahitlik ettim zamanla çığ gibi büyüdü sevgim. Yani dogar dogmaz degil onunla zaman gecirdikce sevgimi hissettim.

Gidip kimsesiz kalmis küçük bi bebeği daha kundaktayken evlat edinirdim ve sanki dün onu ben doğurmusum gibi hareket ederdim ve eminim onunla zaman gecirdikce ayni sevgiyi ona da duyardim. Hem de onu ailesiz kalmaktan kurtarmis olurdum.

Back
X