Yıllardır hayatınızda olan birini bu yüzden hayatınızdan çıkarır mıydınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ashy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle böyle de kimse kalmıyor diye düşünmüyor musunuz?Şimdi mesela anneme söylesem olsun insanlık sende kalsın öyle her şey de insan silinmez.Onu sil bunu sil ne olcak senin bu halin der.
su an 2 dostum var 20 yillik bide bi kac sevdigim arkadasim.evet kimse kalmadi ama bos kalabalik olacagina saglam insanlar olsun.yalnizlik kotu bisey degildir

Kaldır engeli sen bence
Yarın duygusal güzel bir msj at
Dost kolay bulunmuyor
Bir anlık gaflette bulunmuş
Bence pişmandır zaten
İşte başkasına akıl veriyorsun ama kendinde yapamıyorsun .
Pişman olsa mesaj atabilirdi?Tamam ben engelledikten sonra aradı ama kırgın olduğumun farkında.İşte bi yandan da elimi bağlayan nokta bu.o da mesaj atabilir.Yoksa ben de sizin gibi düşünüyorum.Dost kolay bulunmuyor.O yüzden ikilemdeyim dardayım.

Evet.Kendi de yazabilir gönlümü almak için.ama yazmadı.belki de doğum günümde o yazar bekleyin bakalım demiştir.

su an 2 dostum var 20 yillik bide bi kac sevdigim arkadasim.evet kimse kalmadi ama bos kalabalik olacagina saglam insanlar olsun.yalnizlik kotu bisey degildir

Bakın en azından beş tane olsa da var.Bilmiyorum şu an nerdeysen kendime yüklenicem.

Sevgilisi ile sizind Sevgilisi ile sizinde muhabbetiniz oturmuslugunuz konusmuslugunuz varmı eger yoksa bende kızardım niye aklına onla muhatap olmak geldi sevgilime kadar derdim he eger sizde arkadassaniz toplu görüyorsanız sorun aramazdim

Ya bi yandan beni sevdiğini biliyorum bi yandan da kabul edemiyorum.Tam ifade de edemiyorum ama rahatsızlığını iyi getirdi dile.

Evet tanışıyoruz kendisiyle.Tanımasam zaten neden aklıma gelsin ki almak.Onun sürekli bi şey gönderdiğini biliyorum.

Bakın en azından beş tane olsa da var.Bilmiyorum şu an nerdeysen kendime yüklenicem.
onlar olmasaydi da kimseyi gereksiz yere tutmazdim hayatimda.insana insan gerek lafinin en buyuk dusmaniyim.ne zarar gorduysem insanlardan gordum.sizde cesaretli olun yalniz kalmamak icin boyle insanlari hayatinizda tutmayin degerinizi bilin

Evet tanışıyoruz kendisiyle.Tanımasam zaten neden aklıma gelsin ki almak.Onun sürekli bi şey gönderdiğini biliyorum.
Gönderdiğini bilirsin orası ayrı benim anlatmak istediğim arkadaşın hem kendi sizi tanıştırıp arkadaş yapıp hemde sizden şüphelenmesi sacma yani hayatınızda cok önemli bir yeri yoksa çıkarın atın bugün bunu ima eden yarin baska şeyden suphelenir

Ima ettigi sey cok cirkin bana böyle birseyi yakistiran ile asla birdaha konusmazdim!

Evet tanıyorum yıllardır.Ki sormadım vazgeçtim bile.Numara onun mu değil mi emin bile olamadım.

Kompleksli biri gibi. Uzak durmakta fayda var. İnsanın enerjisini tüketir bu tarz kişiler.

onlar olmasaydi da kimseyi gereksiz yere tutmazdim hayatimda.insana insan gerek lafinin en buyuk dusmaniyim.ne zarar gorduysem insanlardan gordum.sizde cesaretli olun yalniz kalmamak icin boyle insanlari hayatinizda tutmayin degerinizi bilin

Benim de gidişatım o zaten.Hayat bana güçlü olmayı öğretene kadar beni sınayacak sanırım.Ama en yakınından olması işte.

Ben çok kızıp soğurdum. Öylesini düşünebildiği için kendisi yapabilir ya da önceden başına öylesi gelmiş olabilir ya da sevgilisi güven kırıcı biridir ileri geri yorum yapmıştır sizinle ilgili o da kurtlanmıştır. Ben uzaklaşıp zamanla kopardım. Hatrı hukuku o kadar değilse hatasını anlar bi adım atar.

Sizin kadar yakin gormuyor demek ki.ne demek art niyet aramak hesap sormak.benim icin ne kadar yakin olursam olayim kac yillik olursa olsun bitmistir.
Cogu seyi affederim hosgorurum ama bu konuda cok netim aslaa

Sorunuzun cevabı "Kesinlikle çıkarırdım "
Çünkü daha önce ki sohbetinizde de kullandığınız kelimeleri kafasına takmış
Sanki ufak bir şey bekliyormuş rahatsız olduğunu dile getirmek için
Böyle bir insanı hayatımda 1 dakika bile tutmazdım

Bana böyle bir yaklaşımda bulunan dostlarımı ve arkadaşlarımı hayatımdan çıkarıyorum.İyi niyetle yaptığın bir davranışın altında kötü niyet aranıyorsa biter benim için.Zihinsel olarak enerjimi böyle saçma kıskançlıklara yormam.Dürüstçe bana beni kıskandığını söylerse anlarım durumunu.Ama yok sen neden onu aramak istedin de gibi gibi mesajlarla gelirse sessiz sakin adımlarla uzaklaşırım, hem arkadaşımdan hem de sevgilisinden.Sizin için hayatınızda olması gereken biri ise siz karar vereceksiniz. Not:son yaptığınız yorumu okuyunca kendisinin hala haklı olduğunu ve açıkça sizin onun sevgilisinde gözü olduğunu açık açık söylüyor. Siz neden bu kadar alttan anlıyorsunuz onu anlamadım?

Yani ben de anlamadım.Resmen yaptığıma yapacağıma pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…