canım anneni ve teyzeni ara durumu anlat hatta ailen bir an önce gelip seni alsın. deliileri nasıl aldın bu arada, mahkemede kullanılabilecek ve insanları inandırabilecek şekilde değil mi? çünkü sadece çıktı almak yetmeyebiliyor.Bütün delilleri aldım en başından olan konuşmaları vs bana iş seyahatine gidiyorum deyip onunla tatile çıktıklarını.. Benimle balayı haricinde tatile bile çıkmadı ki o.. Çok seviyordum onu.. Çok.. Çünkü platonik başladı karşılıklı sevgiye dönüşmüştü.. Yani öyle sanmışım en azından.. Allahım.. Bebeğim dayanma gücü verecek bana inşallah.. Teyzemi arayıp anlatasım mesajları gösteresim var ama annem bile bilmiyor daha..
İnanın o kadar safmışım ki hiçbir şey anlamadım.. Zaten kuzenimle aramıza uzak mesafe var nasıl buluşmuşlar nasıl yapmışlar.. Of beynim yandı.. Öyle büyük bir üzüntü içerisindeyim ki.. Boşansam bebeğim babasız büyüyecek.. Kuzenimle ve eşimle hiç aynı ortamda bulunmadık düğün, cemiyet vs.. İnanın hiç anlamadım nasıl renk vermediler şaşıyorum..
Ekran görüntüsü alabildim evde yazıcım yok çıktı alamadım.. Annemi arayayım mı sizce.. Eşim eve geldi bir de "ne o halin neden gözlerin kızarık ağladın mı sen" diyor.. nerede kaldın dedim "arkadaşlarla iş çıkışında toplandık yemek yedik" dedi pişkin pişkin.. hala söylemeyemedim kuzenimle olan mesajlaşmalarını gördüm diye.. gücüm yok..
Ekran görüntüsü alabildim evde yazıcım yok çıktı alamadım.. Annemi arayayım mı sizce.. Eşim eve geldi bir de "ne o halin neden gözlerin kızarık ağladın mı sen" diyor.. nerede kaldın dedim "arkadaşlarla iş çıkışında toplandık yemek yedik" dedi pişkin pişkin.. hala söylemeyemedim kuzenimle olan mesajlaşmalarını gördüm diye.. gücüm yok..
Asla affetmeyeceğim asla.. Sakin değilim ellerim titriyor yüzüm gözüm şişti ve karnım burnumda nasıl hıncımı çıkartıcam onlardan.. Boşanacağım.. Yanlış anlamışımdır diye 8 9 kez okudum mesajlarını.. En sarsıcı tarafı da " o şeyma olacak karıyı ne zaman atacaksın başımızdan" lafı oldu kuzenimin.. NEdir bu evli erkek cazipliği anlamıyorum.. Kuzenimi aramayı bile düşündüm ama cesaret edemedim.. Eşim de cevap vermiyor onunla buluşmuştur kesin..
Bize 1.5 saat uzaklıktalar ailem.. Bugün gidemem.. Eşime salonda yatar mısın yanımda görmek istemiyorum seni dedim şaşırdı noldu dedi sarılmaya çalıştı ittim.. Yarın ilk işim anneme gitmek olacak.. eşimi odadan çıkarttım kapıyı kilitledim ne hali varsa görsün.. Şuan nefret bile etmiyorum içimde hiçbir duygu kalmadı.. o kadar üzüldüm ki bebeğimin tekmeleri bile azaldı..
Bize 1.5 saat uzaklıktalar ailem.. Bugün gidemem.. Eşime salonda yatar mısın yanımda görmek istemiyorum seni dedim şaşırdı noldu dedi sarılmaya çalıştı ittim.. Yarın ilk işim anneme gitmek olacak.. eşimi odadan çıkarttım kapıyı kilitledim ne hali varsa görsün.. Şuan nefret bile etmiyorum içimde hiçbir duygu kalmadı.. o kadar üzüldüm ki bebeğimin tekmeleri bile azaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?