- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
Anlamadan hala nasıl sakin kaldığımı soranlar var. Arkadaşlar tekrar diyorum toz kaldırmamam lazım karnımda bebeğim var riskli bir hamilelğim var bütün delilleri ve fotoğrafları aldım bi arkadaşın dediği gibi yarın ilk işim annemi arayıp bütün akrabaları davet etmek olacak.. sakin kalmalıyım kızıp tablet bilgisayarı ve telefonu kırma olasılığı var..
Asla.. Şuan kapıyı zorluyor girmek istiyor içeri hamileliğinden dolayı mı böylesin dedi evet dedim.. Tamam güzel karıcım ben bugün burada yatıyorum iyi geceler dedi.. Tablet bilgisayarımı verir misin orada kalmış sanırım bulamadım dedi.. Ben de cevap vermedim uyuduğumu sansın diye.. hala güzel karıcım diyor tiksiniyorum resmen.. şaka gibi ya.. evlenirken söyleselerdi bir gün kocan seni kuzeninle aldatacak diye güler geçerdim öyle şey olur mu derdim..
hangi sakinleştiriciyi aldın canım? ayrıca senin bilgisayarın yanında mı şu an? yani onu açıp bakmasın eşin? ordan silmesin?Sakinleştirici almak riskli mi hamilelikte?.. Onu bile bilmiyorum allah kahretsin ne yaptığımı bilmiyorum inşallah bebeğime bir zararı olmamıştır.. Baktım konuşmaları temizlemiş hemen ama hepsinin ekran görüntüsünü fotoğraflarını vs alıp kendi pcme atmıştım.. İkimizinde pcsi ayrı bu arada..
Sakinleştirici almak riskli mi hamilelikte?.. Onu bile bilmiyorum allah kahretsin ne yaptığımı bilmiyorum inşallah bebeğime bir zararı olmamıştır.. Baktım konuşmaları temizlemiş hemen ama hepsinin ekran görüntüsünü fotoğraflarını vs alıp kendi pcme atmıştım.. İkimizinde pcsi ayrı bu arada..
Sakinleştirici almak riskli mi hamilelikte?.. Onu bile bilmiyorum allah kahretsin ne yaptığımı bilmiyorum inşallah bebeğime bir zararı olmamıştır.. Baktım konuşmaları temizlemiş hemen ama hepsinin ekran görüntüsünü fotoğraflarını vs alıp kendi pcme atmıştım.. İkimizinde pcsi ayrı bu arada..
Hamilelikte ağrı kesici bile almak riskliyken, antidepresanlar ne kadar masum olabilir?
Tekrar tekrar okuyorum konuşmaları.. Tekrar açayım dedim konuşma yok.. Benim pcm hep odamda zaten o kendi pcsinden giriyor nereye giriyorsa artık.. konuma fake diyenler olmuş fake neyse artık.. tekrar dediğim gibi sakin kalmak zorundayım.. sizin gazınıza gelip tüm delilleri yok ettirseydim mahkemede ne yapacaktım?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?