• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllardır nasıl anlamamışım pes.. bittim, tükendim..

Bütün delilleri aldım en başından olan konuşmaları vs bana iş seyahatine gidiyorum deyip onunla tatile çıktıklarını.. Benimle balayı haricinde tatile bile çıkmadı ki o.. Çok seviyordum onu.. Çok.. Çünkü platonik başladı karşılıklı sevgiye dönüşmüştü.. Yani öyle sanmışım en azından.. Allahım.. Bebeğim dayanma gücü verecek bana inşallah.. Teyzemi arayıp anlatasım mesajları gösteresim var ama annem bile bilmiyor daha..
canım anneni ve teyzeni ara durumu anlat hatta ailen bir an önce gelip seni alsın. deliileri nasıl aldın bu arada, mahkemede kullanılabilecek ve insanları inandırabilecek şekilde değil mi? çünkü sadece çıktı almak yetmeyebiliyor.

allah sabır versın allah yardımcın olsun ınsanlar ne hale gelmış yazık gercketen

Ekran görüntüsü alabildim evde yazıcım yok çıktı alamadım.. Annemi arayayım mı sizce.. Eşim eve geldi bir de "ne o halin neden gözlerin kızarık ağladın mı sen" diyor.. nerede kaldın dedim "arkadaşlarla iş çıkışında toplandık yemek yedik" dedi pişkin pişkin.. hala söylemeyemedim kuzenimle olan mesajlaşmalarını gördüm diye.. gücüm yok..

Aldigin delilleri cok iyi muhafaza et.o beyinsiz adam imha etmeye calisabilir.simdi onlara caktirmadan tum aileyi eve davet ediyorsun.her iki tarafi da.hatta kuzenini de.sonra bu delilleri ortaya cikariyorsun.rezil rusva ediyorsun pislikleri.ben olsam bunu yapar icimi anca oyle ferahlatirdim.
O adi herife de bavulunu verip poposuna tekmeeee

canım peki eşinin öğrendiğinden haberi varmı ? eğer yoksa önce bir avukata danışsan durumunu ,zaten boşanacaksın ama böyle adamları donuna kadar neyi var yok almak lazım sonra yaşasın kiminle yaşıyorsa ,allah yardımcın olsun ,sevgiler...

İnanın o kadar safmışım ki hiçbir şey anlamadım.. Zaten kuzenimle aramıza uzak mesafe var nasıl buluşmuşlar nasıl yapmışlar.. Of beynim yandı.. Öyle büyük bir üzüntü içerisindeyim ki.. Boşansam bebeğim babasız büyüyecek.. Kuzenimle ve eşimle hiç aynı ortamda bulunmadık düğün, cemiyet vs.. İnanın hiç anlamadım nasıl renk vermediler şaşıyorum..

böyle babam olucağına babasız büyümeyi tercih ederim bebeğinde doğup büyüdüğünde bu konuya yorum yapıcak olsaydı eminim o da aynısını düşünürdü ama ben sana kesinlikle boşan diyemem o sana kalmış ama bi an önce bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökücek herşeyi ortaya çıkarıcaksın o mesajları falan kendi ellerinle göstericeksin ona sen göstermezsen o iknar eder ve tartışmadan sonra o mesajlar silinir sonrası malum tartışıcaksınız sen kalıcak bi yer bulucaksın o senin ayağına gelene kadar o eve adımını atmıycaksın o gelicek yalvarıcak pişmanım diycek özür dilicek eğer boşanmak istemiyosan sende affetmesen bile tamam sana son bi şans veriyorum diceksin dönüceksin evine ama af dilemeye gelmesse boşanmaktan başka çaren olucağını sanmıyorum çünkü gelmesse umrunda değilsin demektir gidicek bi yerin ve arkanda birileri özellikle ailen varsa hiç düşünme derim uygula dediklerimi

Kanim dondu resmenn;(( Allah belalarini versinn.

Sen bunu bugun mu ogrendin,esinle konusmadin mi daha

Ekran görüntüsü alabildim evde yazıcım yok çıktı alamadım.. Annemi arayayım mı sizce.. Eşim eve geldi bir de "ne o halin neden gözlerin kızarık ağladın mı sen" diyor.. nerede kaldın dedim "arkadaşlarla iş çıkışında toplandık yemek yedik" dedi pişkin pişkin.. hala söylemeyemedim kuzenimle olan mesajlaşmalarını gördüm diye.. gücüm yok..

gücün yoksa söyleme. gizlice anneni ara. hemen gelsinler. ailen gelince herşeyi anlatır çantanı alır çıkarsın. ailen uzakta mı?

Utanmaz rezil.cok kizginim yaa

ay yuh artık ya . allah belalarını versin . bu kadar olmaz . kuzen bu ya kardeş gibi . bu namussuzluğu nasıl yaparlar . aklım almadı . inanamıyorum gözlerime . pislikler .

ahhh canım ya sen nasıl böyle sakin kalabilirsin...ara anneni teyzeni.herşeyi bilsinler.
Sen bu adamla evli kalmayı düşünmüyorsun değilmi??????????

Sana bişey diyim...aşkından ölsende vazgeç vazgeç vazgeç...........
kuzeninle sana böyle rezillik yapmış birini sakın sakın affetme..
ayrıca o terbiyesiz kuzenine bu bedeli ödet yaptığı yanına kalmasın............
Reziller........
sen bide ilk bunları tanıştırmışsın yakının diye..yuhh daha ne diyim....
Kimseye güven olmaz kimseye......

arkadaşın dediği gibi topla yakınlarını hatta onun tarafınıda o kuzenin denen neyse onuda rezil et hiç bişey kalmasın içinde

Bize 1.5 saat uzaklıktalar ailem.. Bugün gidemem.. Eşime salonda yatar mısın yanımda görmek istemiyorum seni dedim şaşırdı noldu dedi sarılmaya çalıştı ittim.. Yarın ilk işim anneme gitmek olacak.. eşimi odadan çıkarttım kapıyı kilitledim ne hali varsa görsün.. Şuan nefret bile etmiyorum içimde hiçbir duygu kalmadı.. o kadar üzüldüm ki bebeğimin tekmeleri bile azaldı..

Asla affetmeyeceğim asla.. Sakin değilim ellerim titriyor yüzüm gözüm şişti ve karnım burnumda nasıl hıncımı çıkartıcam onlardan.. Boşanacağım.. Yanlış anlamışımdır diye 8 9 kez okudum mesajlarını.. En sarsıcı tarafı da " o şeyma olacak karıyı ne zaman atacaksın başımızdan" lafı oldu kuzenimin.. NEdir bu evli erkek cazipliği anlamıyorum.. Kuzenimi aramayı bile düşündüm ama cesaret edemedim.. Eşim de cevap vermiyor onunla buluşmuştur kesin..

ya kardeşim ne sakinsin ben olsam var ya o kadını aramış bütün ailesine ayağa kaldırmıştım . ara annesini kızın böle böle yapmış benim evimde haberin var mı desene .

bence sımdı annenı babanı ara dekı onemlı bırsey var teyzemıde alıp acıl gelın esın anlamasın aradıgını bılgısayarıda sakla bı koseye onlar gelınce basla anlatmaya gostermeye esını ve kuzenının yaptıgı pıslıgı goster hepsıne onlar gelmedende esıne hıc bısey deme:47::47::47::47::47::47:

Bize 1.5 saat uzaklıktalar ailem.. Bugün gidemem.. Eşime salonda yatar mısın yanımda görmek istemiyorum seni dedim şaşırdı noldu dedi sarılmaya çalıştı ittim.. Yarın ilk işim anneme gitmek olacak.. eşimi odadan çıkarttım kapıyı kilitledim ne hali varsa görsün.. Şuan nefret bile etmiyorum içimde hiçbir duygu kalmadı.. o kadar üzüldüm ki bebeğimin tekmeleri bile azaldı..

bir arkadaş demiş(yolcu), ben de katılıyorum hemen anneni gizlice ara imkanı varsa o gelsin ve bilgisayarı almayı unutma yoketmesin delilleri..

ya eşine hiçbişey olmamış gibi davrandın bu akşam?
oda öyle gitti yattı...
tamam canım bak bebeğin var zaten ne yapıcaksan yarın yap.
ama illaki kocanlada o şerefsiz o..... kuzeninlede yüzleşiceksin.....
yaptıkları yanlarına kalacak değil....

Sakin kalmak zorundayım arkadaşlar anlamıyorsunuz riskli bir hamilelik geçiriyorum şuan kendim ve bebeğimin sağlığını düşünmek zorundayım.. kaç tane sakinleştirici ilaç aldım sabahtan beri ne yaptığımı bile bilmiyorum.. rezil rüsva edicem onları şimdilik ses çıkartmayacağım teyzemi kuzenimi ne kadar yakın akraba varsa hepsini toplayıp bütün çıktıları fotoğrafları paylaşacağım.. cinsel içerikli fotoğrafları bile var facebooktan göndermişler birbirlerine.. şeytan diyo hepsini koy internete diye ama nereye koyacağımı bile bilmiyorum..

Sakin kalmak en iyisi. Sakin kalmayıp da ne yapsın kadıncağız? Karnında düşünmesi gereken bir bebek var. İğrenç rezil insanlar bu nedir ya okurken midem bulandı ! Yapmanız gereken yeterli derecede kanıt toplayıp mahkeye sunmak. İki yakaları bir araya gelmez zaten artık.

Back
X