• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllardır nasıl anlamamışım pes.. bittim, tükendim..

Bize 1.5 saat uzaklıktalar ailem.. Bugün gidemem.. Eşime salonda yatar mısın yanımda görmek istemiyorum seni dedim şaşırdı noldu dedi sarılmaya çalıştı ittim.. Yarın ilk işim anneme gitmek olacak.. eşimi odadan çıkarttım kapıyı kilitledim ne hali varsa görsün.. Şuan nefret bile etmiyorum içimde hiçbir duygu kalmadı.. o kadar üzüldüm ki bebeğimin tekmeleri bile azaldı..

ya çok sıradan bir şey olmuş gibi davranıyorsun. ne demek bu akşam gidemem. ortalığı ayağa kaldırmak için neyi bekliyorsun?

Tekrar yazıcam tutamıyorum kendimi. Siz bebeğinizle mutluyken onlar yaptıkları pisliğin cezalarını çekicekler. Öbür boyu silinmez bu leke. İçiniz rahat olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar.. Biraz uzun olacak anlatacaklarım ama dinlemenizi istiyorum..
Benim bir kuzenim var.. Çocukluğumuzdan beri çok iyi anlaşırız beraber büyüdük kardeş gibiyiz hatta öteydik.. Ben 2007 yılında bir sevgili buldum çok aşıktım hatta ben açıldım ve karşılık buldum çok mutlu oldum 2009 yılında da evlendik.. Eşimi ilk kuzenimle tanıştırdım kuzenim de bana göre daha uzun boylu ve doğal kızıl saçlı çilli çok çok güzel alımlı bir kadın.. Neyse..

Eşim son 1 yıldır çok tuhaf davranışlar gösteriyordu anlamıyordum ilk başta evlilik telaşıdır, hayattır vs derken geçiştiriyordum. Fazla safmışım sanırım.. Cinsel birlikteliğimiz 1 2 kere anca olmuştur ki hamileyim zaten şuan bebek bekliyoruz.. Son 6 7 aydır özellikle telefonunu, kullandığı tablet bilgisayarı saklamaya başladı benden.. Bense umursamıyordum şifresini öğrenmek mesajlarını okumak gibi bir gafletim olmamıştı.. Geçen gün eve geldim geldiğim gibi koltuğa attım kendimi doktor kontrolü alışveriş derken yorulmuştum.. Sehpanın orda bir bileklik gördüm yere düşmüştü.. Aldım inceledim mavi taşlı çok güzel bir bileklik.. Geçen gün geldiğince kuzenimin bileğinde de aynısından görmüştüm hatta eşime söylemiştim çok güzel bir bileklikti diye.. Eşime sordum eve gelince bu bileklik nedir diye "geçen sen çok beğenmiştin kuzeninde vardı ya geçen gün aynısından buldum aldım sana" dedi.. çok sevindim salak gibi allah kahretsin bileğime de taktım ama hala aklımdan kötü bir düşünce geçmiyor.. Bugün işe giderken allah tarafından tablet bilgisayarını açık unutmuş oda da bırakıp gitmiş.. Ben de sabah mesaj sesiyle uyandım şeytan dürttü facebookunu ve maillerini karıştırdım.. Mail kontrolünden temiz geçti sadece iş görüşmeleri vardı.. Ama facebooktaki bir isim kahretti beni.. Kuzenimle tam 1 yıldır aşklı meşkli konuşmaları varmış.. En son konuşmalarında evime gelmiş sevişmişler ve bilekliğini nereye çıkarttığını unuttuğunu ve "şeyma görmeden o bilekliği bul ve bana ver" dediğini okudum.. Sürekli otellerde evlerinde ve hatta bizim evimizde buluşmuşlar.. Kızlar inanın o kdar köüyüm ki yazacak halim kalmadı.. Eşim hala eve gelmedi ve o.. En yakın arkadaşım kuzenim dediğim insan.. Tam 2 yıldan beri aldatılmışım.. Bu aşağılık adamdan bebek bekliyorum bir de.. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin inanın yataktan çıkamadım sabahtan beri ağlamaktan helak oldum..

yuhh yani allahım daha neler okuruz burda bilmiyorum canım benim allah sabır versin senin bebeğinin böyle bi karaktersiz adama ihtiyacı yok at tekmeyi defolup gitsin o kuzeninde allah kahretsin yaa rezil et o ahlaksız hiç kimse ile görüşemesin herkese duyur saklama kimseden allah yardımcın olsun

Bize 1.5 saat uzaklıktalar ailem.. Bugün gidemem.. Eşime salonda yatar mısın yanımda görmek istemiyorum seni dedim şaşırdı noldu dedi sarılmaya çalıştı ittim.. Yarın ilk işim anneme gitmek olacak.. eşimi odadan çıkarttım kapıyı kilitledim ne hali varsa görsün.. Şuan nefret bile etmiyorum içimde hiçbir duygu kalmadı.. o kadar üzüldüm ki bebeğimin tekmeleri bile azaldı..
Anneni,babanı hatta bütün kardeşlerini ara,o kızında bütün ailesini ara anasını,babasını hatta kardeşlerini bile size gelsinler rezilliklerini anlat ama yazışmalarını al unutma elinde kanıtın olur boşanmak için hem eşine hem de o kıza dava açabilirsin her ikisinden de çatır çatır tazminatını alırsın.

o resimlerin çıktısını al . yarın git net cafeye evde yazıscın yoksa . orda yaptır . eline al resimleri yazıları vur onun ailesiin yüzüne . bugün sessiz kal bakalım gerçi ben yapamazdım ama hiç çaktırma . seninki delilleri yok edebilir . tableti sakla gerekirse odaya kitle asla verme ..kaydet oraya o konuşmaları hemen kaydet yoksa bulur siler ok mi . başka bilgisayardan girer temizler facebboku . ondan şimdi hemen kaydet tabletide verme sakın

:53: Allah böylelerini bildiği gibi yapsın nasıl bir midesizlik bu birde evinize gelmiş Allah belalarını versin !!!! nasıl bir arsızlık, nasıl bir adilik bu ya.

Sakin kalıp kanıt toplamak varken neden ortalığı ayağa kaldırsın? Üstelik riskli bir gebelik geçiriyormuş

kanıt bilgisayarda.. odaya alıp kapıyı kitlesin ailesi gelene kadar. kendini riske atsın demiyorum ki. ailesini çağırıp durumu anlatsın. o evde, o iğrenç adamla durmasından iyidir. zaten adam, tavrından şüphelenip delilleri yok etmeye başlamıştır.

Kanitlarla o kuzenin olacak vicdansizin ailesine git ..anlat böyle böyle diye..gerisini o düşünsün. ..bin beter olsunlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kanıt bilgisayarda.. odaya alıp kapıyı kitlesin ailesi gelene kadar. kendini riske atsın demiyorum ki. ailesini çağırıp durumu anlatsın. o evde, o iğrenç adamla durmasından iyidir. zaten adam, tavrından şüphelenip delilleri yok etmeye başlamıştır.

Cok haklisinn. Artik her konuya supheyle yaklasir oldum ben bu yuzden. Bugun giris yapilmis, 40tane de ziyaretci var.
Bu konunun gercek olmamasini cok isterdim:26:

Sakin kalmak zorundayım arkadaşlar anlamıyorsunuz riskli bir hamilelik geçiriyorum şuan kendim ve bebeğimin sağlığını düşünmek zorundayım.. kaç tane sakinleştirici ilaç aldım sabahtan beri ne yaptığımı bile bilmiyorum.. rezil rüsva edicem onları şimdilik ses çıkartmayacağım teyzemi kuzenimi ne kadar yakın akraba varsa hepsini toplayıp bütün çıktıları fotoğrafları paylaşacağım.. cinsel içerikli fotoğrafları bile var facebooktan göndermişler birbirlerine.. şeytan diyo hepsini koy internete diye ama nereye koyacağımı bile bilmiyorum..

Tamam iste sakin ol.ama simdi esin olacak manyak soracak niye kapiyi kilitledin vs diye.belli etme.herkesi toplayana kadar safı oynamaya devam et.
Ahh ya rabbim ne bicim bi is bu yaa aklim almiyor.senin yataginda koltugunda tobe yarabbim....utanmaz terbiysizler.....

Anlamadan hala nasıl sakin kaldığımı soranlar var. Arkadaşlar tekrar diyorum toz kaldırmamam lazım karnımda bebeğim var riskli bir hamilelğim var bütün delilleri ve fotoğrafları aldım bi arkadaşın dediği gibi yarın ilk işim annemi arayıp bütün akrabaları davet etmek olacak.. sakin kalmalıyım kızıp tablet bilgisayarı ve telefonu kırma olasılığı var..

Ailen 1.5 saat uzaklığında ve sen hala o evde o adamla aynı atmosferi soluyorsun..
Kalk arkadaşım !
Dua et ailen kısa mesafede oturuyor..
Adam kim bilir neyin yorgunluğunu yaşıyor da dinleniyordur Allah bilir !

Topla pılını pırtını ..
Anlasın durumun ciddiyetini..
Kuzenin olacak o kızın ailesine mi haber salıyorsunuz , napıyorsanız biran önce yapın !
Bunun yarını veya bir kaç saat sonrası yok !
Mide mi bulandırıyor bu tarz insanlar !

çocugun böyle karaktersiz bi adamin yaninda büyümesindense ayrı büyümesi daha iyi..yarin büyüdügünde olayi ögrendiqinde eger senin icin evli kaldim dersenz size direk vereceqi cvp keske bosansaydin olack..herseye amenna yokluga zorluga ama aldatilma ben atamam icimdn kabullenemem..

Anlamadan hala nasıl sakin kaldığımı soranlar var. Arkadaşlar tekrar diyorum toz kaldırmamam lazım karnımda bebeğim var riskli bir hamilelğim var bütün delilleri ve fotoğrafları aldım bi arkadaşın dediği gibi yarın ilk işim annemi arayıp bütün akrabaları davet etmek olacak.. sakin kalmalıyım kızıp tablet bilgisayarı ve telefonu kırma olasılığı var..
evet canım bence de bu gece öylesine hamile tribi attığını düşünsün...yarın sabah erkenden ara o uyanmadan ailen sizin kapıda olsunlar...telefonunu ve tableti güvene al...

tamam sakin ol o zaman sabaha kadar bekle erkenden yap ne yapıcaksan ama cezalarını çeksinler.
Bu süreçte sana destek olabilecek annen mutlaka yanında olsun.tek başına hareket etme.

hamile kadın nasıl sakinleştirici alıyor ben oraya takıldım birde yeni üye:53:

Asla.. Şuan kapıyı zorluyor girmek istiyor içeri hamileliğinden dolayı mı böylesin dedi evet dedim.. Tamam güzel karıcım ben bugün burada yatıyorum iyi geceler dedi.. Tablet bilgisayarımı verir misin orada kalmış sanırım bulamadım dedi.. Ben de cevap vermedim uyuduğumu sansın diye.. hala güzel karıcım diyor tiksiniyorum resmen.. şaka gibi ya.. evlenirken söyleselerdi bir gün kocan seni kuzeninle aldatacak diye güler geçerdim öyle şey olur mu derdim..

keşke hiç belli etmeseydiniz eşiniz denen o ..... anlamıştır bişiler olduğunu
hiç beklemediği anda ailelerin içinde o kuzen bozuntuysla yan yana getirip öldürücü darbeyi vurup surat ifadelerini izleseydiniz :51:
Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum..
Güvenecek bi Allah'ın kulu kalmamış şu devirde :ssz:

Back
X