Merhaba arkadaşlar.. Biraz uzun olacak anlatacaklarım ama dinlemenizi istiyorum..
Benim bir kuzenim var.. Çocukluğumuzdan beri çok iyi anlaşırız beraber büyüdük kardeş gibiyiz hatta öteydik.. Ben 2007 yılında bir sevgili buldum çok aşıktım hatta ben açıldım ve karşılık buldum çok mutlu oldum 2009 yılında da evlendik.. Eşimi ilk kuzenimle tanıştırdım kuzenim de bana göre daha uzun boylu ve doğal kızıl saçlı çilli çok çok güzel alımlı bir kadın.. Neyse..
Eşim son 1 yıldır çok tuhaf davranışlar gösteriyordu anlamıyordum ilk başta evlilik telaşıdır, hayattır vs derken geçiştiriyordum. Fazla safmışım sanırım.. Cinsel birlikteliğimiz 1 2 kere anca olmuştur ki hamileyim zaten şuan bebek bekliyoruz.. Son 6 7 aydır özellikle telefonunu, kullandığı tablet bilgisayarı saklamaya başladı benden.. Bense umursamıyordum şifresini öğrenmek mesajlarını okumak gibi bir gafletim olmamıştı.. Geçen gün eve geldim geldiğim gibi koltuğa attım kendimi doktor kontrolü alışveriş derken yorulmuştum.. Sehpanın orda bir bileklik gördüm yere düşmüştü.. Aldım inceledim mavi taşlı çok güzel bir bileklik.. Geçen gün geldiğince kuzenimin bileğinde de aynısından görmüştüm hatta eşime söylemiştim çok güzel bir bileklikti diye.. Eşime sordum eve gelince bu bileklik nedir diye "geçen sen çok beğenmiştin kuzeninde vardı ya geçen gün aynısından buldum aldım sana" dedi.. çok sevindim salak gibi allah kahretsin bileğime de taktım ama hala aklımdan kötü bir düşünce geçmiyor.. Bugün işe giderken allah tarafından tablet bilgisayarını açık unutmuş oda da bırakıp gitmiş.. Ben de sabah mesaj sesiyle uyandım şeytan dürttü facebookunu ve maillerini karıştırdım.. Mail kontrolünden temiz geçti sadece iş görüşmeleri vardı.. Ama facebooktaki bir isim kahretti beni.. Kuzenimle tam 1 yıldır aşklı meşkli konuşmaları varmış.. En son konuşmalarında evime gelmiş sevişmişler ve bilekliğini nereye çıkarttığını unuttuğunu ve "şeyma görmeden o bilekliği bul ve bana ver" dediğini okudum.. Sürekli otellerde evlerinde ve hatta bizim evimizde buluşmuşlar.. Kızlar inanın o kdar köüyüm ki yazacak halim kalmadı.. Eşim hala eve gelmedi ve o.. En yakın arkadaşım kuzenim dediğim insan.. Tam 2 yıldan beri aldatılmışım.. Bu aşağılık adamdan bebek bekliyorum bir de.. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin inanın yataktan çıkamadım sabahtan beri ağlamaktan helak oldum..