• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıllardır nasıl anlamamışım pes.. bittim, tükendim..

Anlamadan hala nasıl sakin kaldığımı soranlar var. Arkadaşlar tekrar diyorum toz kaldırmamam lazım karnımda bebeğim var riskli bir hamilelğim var bütün delilleri ve fotoğrafları aldım bi arkadaşın dediği gibi yarın ilk işim annemi arayıp bütün akrabaları davet etmek olacak.. sakin kalmalıyım kızıp tablet bilgisayarı ve telefonu kırma olasılığı var..

Aynen canim.gobusunu oksa sakinles.bakma sen burda gaz verenlere.keskin sirke kupune zarar.bebisin olmasaydi elbet yakip yikardin ama simdi durum farkli.hic kimseye caktirmadan caya cagirir gibi cagir herkesi.sonra patlat bombayi.
Yanliz su var.tablette face deki yazismalari fotolari vs kendi ozel mailine vs biyere attin mi.yoksa esin baska bir pc den girip silebilir.en azindan fotolarini cek.aman dikkat et.
Sakin ol hicbirsey yokmus gibi.uyumaya calis.zor gunler gecireceksin belli.Allahima emanet ol

Allah sabır versin arkadaşım . bu ne rezalet dünyanın çivisi çıkmış. insanların ar damarı çatlamış valla yuh ya Allah ıslah etsin bunları. Sen bu rezil insanları bırak arkadaşım ne halleri varsa görsünler kendi pisliklerinde boğulurlar bir gün. Sen sakin kal kendini ve bebeğini düşün..

Asla.. Şuan kapıyı zorluyor girmek istiyor içeri hamileliğinden dolayı mı böylesin dedi evet dedim.. Tamam güzel karıcım ben bugün burada yatıyorum iyi geceler dedi.. Tablet bilgisayarımı verir misin orada kalmış sanırım bulamadım dedi.. Ben de cevap vermedim uyuduğumu sansın diye.. hala güzel karıcım diyor tiksiniyorum resmen.. şaka gibi ya.. evlenirken söyleselerdi bir gün kocan seni kuzeninle aldatacak diye güler geçerdim öyle şey olur mu derdim..

Esinizin facebbok sifresini degistirin giremesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakinleştirici almak riskli mi hamilelikte?.. Onu bile bilmiyorum allah kahretsin ne yaptığımı bilmiyorum inşallah bebeğime bir zararı olmamıştır.. Baktım konuşmaları temizlemiş hemen ama hepsinin ekran görüntüsünü fotoğraflarını vs alıp kendi pcme atmıştım.. İkimizinde pcsi ayrı bu arada..

Sabah öğrenir öğrenmez ailene haber verseydin keşke.. senin çaya çağır herkesi, patlat bombayı gibi bir atraksiyona ihtiyacın yok.. konu çok iğrenç, senin durumun çok hassas.. bir an önce ailene haber ver.. bu akşam bile yalnız kalmaman lazımdı bana göre..

Sakinleştirici almak riskli mi hamilelikte?.. Onu bile bilmiyorum allah kahretsin ne yaptığımı bilmiyorum inşallah bebeğime bir zararı olmamıştır.. Baktım konuşmaları temizlemiş hemen ama hepsinin ekran görüntüsünü fotoğraflarını vs alıp kendi pcme atmıştım.. İkimizinde pcsi ayrı bu arada..
hangi sakinleştiriciyi aldın canım? ayrıca senin bilgisayarın yanında mı şu an? yani onu açıp bakmasın eşin? ordan silmesin?

Ayyy cok safimdir da nedense bu konunun fake oldugunu hemen anladim.. :)
Cok basit anlatimlar ve bu Kadar rahat olma enteresan dünyayi baslarina yikardim...
Kiskancliktan degil deger verdigim kuzenimin bana bu pisligi yapmasindan adami zaten sallamazdim...
Komik olmus hayal gücünüz pek genis degilmis fazla sinema seyretmissiniz :)))):9::9::9::9::9::9:

Burnuma kötü kokular gelmeye başladı..
Hamileyken ilaç almaması gerektiğini bilmeyen erkekler vardır, iyi kurgu yapamamış yazarlar vardır falan...

Esine hangi ara bilgisayari verdin kendini odaya kilitlemisken hangi arada ciktin esinin sildigini gordun anlayamadim.

bir defasında ben eşimi kuzenlerimdende kıskanırım kimsye güven olmuyor yazmıştım topa tutulmuştum al işte acı bir örnek daha:53::53::53::53:

kmseye çok fazla güvenmeyeceksiiz bu devirde allh kahretsin o adamıda o pislik kadınıda delilleri toplayıp suç üstü yapın buluştukları an kuzeninn aileside dahil kendi aileni eşinn ailesini topla baskın yapın rezil rüsva olsun aşağıl pislik şerefsizler

o adamı affedersenizde yaşadığınız herşeyi haketmişinz olursunuz allh yardımcınız olsun okurken kan beynime sıçradı ya :53::53::47::47::47::47::47::47::47::47:

Allahım bu gece sana sabır versin...yarına kadar sabret sakin yanlış bişey yapma. .yarın cezalarını cekecekler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelıkle aldatmayı elınde belgele bence...ılıskılerın elınde olsun konusmaların cıktısını al fotosunu cek bırseyler yap..sonra ver mahkemeye maddı manevı tazmınat davası ac yüksek nafaka baglat cocgunla gul gıbı gecın gıt...yenıden asık olursun ınan bana..sen eger sımdı affedersen ılerde cok pısman olacaksın..kendınden nefret edeceksın sende kocanda hatta sımdı ugruna bosanmak ıstemedıgın cocugunda mutsuz olacak..o kadınla yatıp kalkması degıl ki sorun...o senın yerıne baskasını secmıs tenı deymıs kalbı sevmıs belkıde bunu nasıl kabullenebıleceksın..cocuk ıcın bıle olsa yapma kendıne bu kotulugu...

Hamilelikte ağrı kesici bile almak riskliyken, antidepresanlar ne kadar masum olabilir?:50:

Tekrar tekrar okuyorum konuşmaları.. Tekrar açayım dedim konuşma yok.. Benim pcm hep odamda zaten o kendi pcsinden giriyor nereye giriyorsa artık.. konuma fake diyenler olmuş fake neyse artık.. tekrar dediğim gibi sakin kalmak zorundayım.. sizin gazınıza gelip tüm delilleri yok ettirseydim mahkemede ne yapacaktım?..

konu fake diyenler olmuş bilemedim hamilelikte ilaç almaması gerektiğini bilmeyen bayan da çok ilginç geldi ama eğer sahte değilse allah yardımcın olsun keşke şifresini değiştirseydin umarım tüm görüntüleri alabilmişsindir

Hamilelikte ağrı kesici bile almak riskliyken, antidepresanlar ne kadar masum olabilir?:50:

doktor zaten der ilaç almayın vs. arkadaş ilaç almanın zararlı oldugunu bilmiyor.. sanırım hiç hamileyken doktor yüzü görmemiş... konu tamamen fake kurgulamış yazmış arkadaş.. niye böyle birşeye ihtiyaç duyuyorlar anlamıyorum yeni üye ayrıca......

Tekrar tekrar okuyorum konuşmaları.. Tekrar açayım dedim konuşma yok.. Benim pcm hep odamda zaten o kendi pcsinden giriyor nereye giriyorsa artık.. konuma fake diyenler olmuş fake neyse artık.. tekrar dediğim gibi sakin kalmak zorundayım.. sizin gazınıza gelip tüm delilleri yok ettirseydim mahkemede ne yapacaktım?..

eşinin bilgisayarından kendi bilgisayarına fotoğraf nasıl attın?

Ben konuya inancımı tamamen yitirdim.. o kadar sakinleştiriciye bu saate sızmış olman lazımdı..

işte hayat böyle acımasız.
hep derim ben bu devirde hiç kimseye güvenmeyeceksin diye.yakınım dediklerin öyle bir sırtından vururlar ki aklını kaybedersin.
yazıklar olsun kuzeninize ve eşinize.terbiyesiz insanlar.
bir dakika bile o iğrenç adamın yanında durmam.gidecek yeriniz varsa (baba evi,abi evi,abla evi) çıkın gidin.gittikten sonra sakın susup oturmayın.hem allaha havale edin onları hem dünyaya rezil edin.kuzeninizin kendi ailesine babasına bile söyle "benim yuvamı yıktı sizin kızınız"diye.boşanma davası açın ve boşanın.aklınızı karıştırırsa bile bin türlü özürler dilese bile sakın affetmeyin.kendi hayatınızı yeniden doğacak bebeğinizle kurun.
bebeğinizle yeni hayata başla onunla yeniden büyü,eğlen.

Back
X