Yıllardır sevdiğim adamı terkediyorum

kokosmus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
65
11
88
İstanbul
Özetle anlatmaya başlıyorum.Açtığım diğer konulardan da bilirsiniz ilişki konusunda egoist biriyim.Ben hayatımda birini sevdim sevmek de değil ben birine aşık oldum.Bundan tam 7 yıl önce:) sınıf arkadaşımdı mezun olundu,onun hayatına benim hayatıma başkaları girdi vs ama hayat bizi tekrar karşılaştırdı ve yıllardır hayalini kurduğum o kişiyle geçen sene sevgili olduk,herşey çok güzeldi ilk başta klasik.Sonra ayrıldık.Ayrıldıktan 5 ay sonra yine bulduk birbirimizi ve şuan hala sevgiliyiz.Yani sanırsam. İkimiz hakkında genel bilgi verdikten sonra şimdi sizden yardımınızı istiyorum ve ilişkimizi anlatacağım.
Önceden arkadaş olmamızın verdiği bir muhabbetimiz var bu yüzden ilişkimiz de hem yakın arkadaş hem de sevgiliydik.Şöyle sorunlarımız var beni aramıyor abartmıyorum iki ayrılık arası toplam 5 kere telefonla konuşmuşuzdur.Konuşursak hep whatsapptan konuşuyoruz bana bu ergence geliyor biraz söyledim ama değişmedi.İkincisi ise sanırım asıl sorun madde kullanıyor ve bu yüzden benimle ilgilenmiyor,ilgilenemiyor.Çünkü aklı yerinde olmuyor.Çok değişik gelebilir ama önceden de bunu biliyordum.Gerçekçi bakmak gerekirse benlik bişey yok kendini yıpratıyor diyordum ama onu öyle gördükçe içim yanıyor.Beni sevdiğini söylemiyor,mesajlarıma saatler sonra cevap veriyor,beni merak etmiyor,benimle ilgilenmiyor,hatta bazen beni ciddiye bile almıyor,abarttığımı kurduğumu söylüyor.Bende hep ayrılık getiriyorum aklıma ilkinde ben ayrıldım yıkıldı aklının ucundan geçmediğini benim onu bırakıp gittiğimi söyledi neler çektiğimi bir ben bilirim içim yandı her aklıma geldiğinde.Öncesi gibi sıkmıyordum ama şuan tak etti.Onunla konuşmak istemiyorum düzelteceğini söylüyor hiçbir zaman düzelmedi,dün görüşecektik beni 6 saat bekletti evde yapması gereken işlerini halletmediği için.Bugün mesajıma 5 saat sonra cevap verdi ve daha konuşmadık. Onu çok seviyorum bana gel evlenelim dese yıllarca onunla yaşayabilirim.ama mantıklı düşünüyorum en iyisi ayrılmamız gibi geliyor.Gözlerim doluyor bunları yazarken ama ben çok çabaladım ben bunların hiçbirini haketmedim.
Kalbim diyor ki pes etme çabala sen bu adamı çok seviyosun,bidaha onun gibi kimseyi sevemezsin
Aklım diyor ki onun kendisine hayrı yok sana nasıl hayrı olsun,yol yakınken bitir
Bana biraz akıl verebilir misiniz ve biraz motive eder misiniz kendimde bu kararı verecek gücü toplamam için...

Kimse vazgeçilmez degil. Kaldi ki madde kullanan biriyle hayatını birlestirmek ne kadar mantikli?

Madde kullanıyorsa uzak durun.

Kolay kolay vazgeçiremeyeceksiniz. Hayatınızın en guzel zamanlarını onun alışkanlıklarını degistirmeye çalışmakla harcayacaksınız ve başaramayacaksınız belki de.

Dünya iyisi bi insan da olsa madde aldığı zaman kötü biri olacak vuracak kiracak yıkacak dökecek şiddet gösterecek...

Bunları iyi düşünün.

Siz zaten hiç bir zaman birbirinizin 'hayatının parçası' olamamışsınız ki. Yere göğe sığmayan bir aşktan bahsediyorsunuz ama sıfır fedakarlık ?!

Sanırım madde kullanıyor diyorsunuz. 'Sanırım ?!' Bunu bilmeniz, kendisi söylemese de anlamanız gerekmez mi. Şüphesi yeter aslında ' hop napiyosun sen' demek için..
O sizden daha kopuk. Sağlıksız bir ilişki diyeceğim ortada ilişki yok.

Aklini dinle. Evlenince hersey daha zor olacak inan bana ilgisiz insanla yasamak cok zor kendimden biliyorum. Tek basina cabalamak yoruyor zamanla insani vee asla duzelmiycek giden hep senden gidecek o yine kendi keyfinde kendi istedigini yapacak. Bitir ve bidaha donme unutulur merak etme zaman gectikce kendi kendine dersin niye cekmisim ben bunu. Suanda sadece sende aliskanlik kalmis yasanmisliklar anilar sadece kendi zamanina emeklerine uzuldugunden ayrilmiyosun.

Madde kullanimi varsa uzak durman yararina ben alkolik bi kocayla ömür geçiremedim sevmekten öteye de varamadim bosandik sevmek mi bitip tükenmeye mahkum olumsuzluklara rağmen direndimde ama sonu malesef peri masali gibi olmuyor sadece seviyoruz uzaktan ne kadar sürer bilinmez ama bitmeli bi kemik ayni yerden iki defa kirilmaz canim .

Madde bağımlılığı benlik birşey değil kendisine zarar diye mi yazmışsınız
Demekki hata yapanlar böyle yapıyor

Madde kullaniyor dedigin an okumayi biraktim.
Bir bayanin konusu vardi 6 yildir tanisiyorlar 6 aylik evlilermis. Adam neler yapmis 6 ayda ki madde kullaniminda. Bir oku istersen

Aramaz sormaz pek.. mesajlara 5 saatte cevap verir derken bunu erkek arkadasinizin olumlu bir ozelligi olarak yazmadiginiza göre sizinde bir iliskide erkekten beklediginiz bu degil.sevgilinize duydigunuz tutkunun eseri olarak hoslanmadiginiz seylere katlaniyorsunuz..iyide siz bunu istwmiyoraunuz kii.madde bagimliligii kolay bisey degil.akil melekelerini kaybeder insan. Yaninda olup tdv olmaya yanasmiyorsa siz neden hayatinizi bonkorce harcıyorsunuz. Eger gercektwn fikir alip kafanizda netlestirip bir karar almak için bu konuyu actiysaniz yorumlarimizi tutkunuzun altinda ezmeyin.

Kendin ailen ve doğacak çocuklarin icin madde bağımlısıyla evlenme sonra ki konu basliklarini düşünebiliyorum arkadaşım kendine yazık etme sakın daha çok kisi seversin.

Arkadasimin eski esi madde bagimlisiymis. Adam paralari hep maddeye veriyormus. Bebekleri de vardi. Tabi para yetmiyor. Adam evdeki esyalari satmaya baslamis. Adami saticilar da rahat birakmamis. Kadin araya giriyor adam almasin diye kadini olumle tehdit etmisler. Kadin adami defalarca tedavi ettirmis çocuğumuz var diye. Adam her dafasinda yine baslamis. Zamanla kadin hasta olmaya baslamis uzuntusunden. En son babasi yoksa annesi olmak zorunda dedi cocugu icin kocasini bosadi. Yani cok zor bir hayat. Kendine bunu yapma. Annene, baabana, sana, olacak cocuklarina yazik. Baslayan birakamiyo kolay kolay.

Anlamadim.

Hani ilişki konularinda egoist davraniyordun?
Bunun neresi egoistlik?

Cabaliyan sensin. Beklentilerine cevap göremeyen sensin.

Adam daha seni sevdigini bile dememiş.

Madde kullaniyor ve sen yillarca ayni evde yaşarim diyorsun?

Kuzucuk SEN KENDINI SEVIYORMUSUN??

Cümlede anlam kayması olmuş biliyorum madde kullandığını.Sanırım cümlesinden sonra virgül koymam gerekiyordu.

Yaşanmaması gereken bir ilişki. Hoş ilişkide yok. Adamın ara sıra aklına geliyorsunuz çünkü aklı başında olmuyor çoğu zaman. Bence kendinize biraz kıymet verin. Bu aşk değil yaşanmayan şeylerin özlemi. Başkasında huzuru pekala bulabilirsiniz. Böyle bir adam kendiyle birlikte sizi de koparır hayattan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…