Yıllardır sevdiğim adamı terkediyorum

Madde bağımlılığı konusunda verilen tepkileri anlıyorum,ama hemen aklınıza değişik bir tip gelmesin yani hiç tanımayan birinin bunu kullandığını düşünmesi çook zor.
Beraber çook yaşanmışlarımız var,ben en güzel anlarımı onunla yaşadım,benim herşeyimi bilen biri aynı şekilde bende onun.Eskiden söylerdi beni sevdiğini hem de her fırsatta.Ayrıldık yeniden barıştık demiştim ya o zamandan beri söylemiyor.Bu ilişkimiz farklı,yapı olarak zaten biraz soğuk biri,üstüne de bu hareketler eklenince deliriyorum.
Arkadaşlar ben çok vakit geçirdim onunla onu çok iyi tanıyorum,beni hiç sevmeyen biri olsa ben bu kötülüğü yapmam kendime.Burda kötü şeyler yazdım hep onun bana karşı olan tavırları için,inanın kendimi soğutmak ve uzak tutmak için.Madde kullandığı için bütün bu sorunlar.Yapabileceğim hiçbişey yok çünkü bırakma programında geçen yazdan beri ve hala kullanıyor,aurılmadan önce bırakmıştı herşeyi yine başlamış.Ya ben yakıştıramıyorum,kıyamıyorum o nasıl böyle bişey yapıyo kendine allah kahretsin bazen deliriyorum düşünmekten.Arkadaşıyla konuşmuştum geçen,benimde arkadaşım bu arada.Böyle giderse en fazla 2 yıl yaşar dedi.Ya deliriyorum yemin ederim bunları hakeden biri değil,değilim.Ben arkadaşlarımın ''kendine yazık ediyo ya yol yakınken ayrıl,bağlanma vs'' cümlelerini neden duyuyorum,neden güzel bir ilişkimiz olabilirken olmadı.Hepsinin suçlusu o kafamda,Bitiriyorum numarasını vs sildim.İnanıyorum kendime,elimden bişey gelse kalıp savaşırdım ama defalarca denedim çok yoruldum çook

Sizi çok iyi anlıyorum. Çocuklugumdan beri tanidigim, ilk askim ilk elimi tutan ilk open erkekle agustos gibi ayrildik. Seviyor gibiydi bilmiyorum ve su saatten sonra umrumda da degil zaten. Deli gibi asiktim hep aklimdaydi madde kullaniyordu. Birakmak istemedim cunku cok asiktim hep birakmasi icin cabaladim dizlerimde saclarini oksar aglardim. Oyle bi psikolojiye girdim ki her gece gogsunde uyuyup uyanip uyanip kalbini dinleyip hickirarak agliyordum. Zamanla biraktim dedi birakmadi. Saclarimi operek uyutan adam gitti yerine surekli hakaret eden dayakla siddetle tehtid eden bir canavar geldi. Uzarsa siz yipranacaksiniz benim aylarim gitti. Sevemiyorum kimseyi ondan sonra en ufak hoslansam bile o kisinin vana duygulari degisince kaciyorum erkeklerden bakislarindan buluyorum yalani icten gelmiyor kimse. Aşkı yitirmek ve duygusuzlaşmak çok zor...

O kadar iyi anliyorum ki kalbim sıkışarak okudum Aynı şeyleri yasamisiz benim sonum aldatmayla aski icimden tamamen atmakla bitti. Ne ben eski benim ne o eski o. Cok duygusuz umursamaz bir insan oldum. Keske aylar oncesine donebilsem ayni hatalari yapmazdim diyecegim ama guzeldi. Belki yine yapardim kisa da olsa aski tatmistim

Teşekkür ederim bende aynı şeyleri yaşadım,göğsünde uyurdum hep.Bir kere nefesi kesildi gibi oldu zorlandı öksürerek uyandı ben o gece kafayı yedim ağladım tutamadım kendimi,yine bişey olur diye tüm gece uyumadım.Zor şeyler yaşamışsınız ama geçicek inanıyorum bir kere geliyoruz hayata yeniden başlamak zor olmamalı o gücü buluyorum kendimde.Onunlayken aklımdaki düşüncelerden mutsuzluktan öleceğime kendi acımı yaşayıp yeniden doğacağım.

Bende oyle dusundum. Onunlayken surekli kafami kurcalayan seyler vardi ve gercekten onunla olmadigim icin cok mutluyum. Onu attim aklimdan mesela eski gunlere ne safmisim.diye kahkahalarla guluyorum. Ama erkekleri cok iyi taniyorum ve kimseye guvenemiyorum sevemiyorum bile. Belki boylesi cok daha iyi sonuc olarak gordum aski pek matah bisey degil. Iyiliginiz icin sonlandirin bu iliskiyi gercekten yasayan bilir siz de yipranip duygularinizi yitirmeyin

bu gücü toplaman için yardımcı olmamızı istemişsin.
şöyle diyeyim, ben de yakın zamanda erkek arkadaşımdan ayrıldım. ama ayrılmadan önce de bi süre boyunca kafamda ayrılık fikri vardı. hatta bir arkadaşıma "bu yaptığının üzerine ayrılmam gerek ama ben neden ayrılamıyorum? ayrılma noktasına ne zaman geleceğim?" demiştim

bi süre gerçekten böyle bekledim. ileride bir gün ayrılacağımızın düşüncesi vardı kafamda ama oturduğum yerden bana cesaret gelmesini bekliyodum. vahiy gibi

sonra bi şey oldu işte. bi şey yaptı, sabrım taştı. bitirdim o zaman. ilk bitirdiğimde ben de inanmadım kendime. az peşimde koşsun barışırız yeaa düşüncesi vardı kafamda. zamanla o da geçti. 1 hafta-10 gün oldu herhalde ben bitireli. artık tamamen bitirdim kafamda. rest değil blöf değil, barışalım pişmanım dese bile affetmem

uzun lafı kısası ayrılmak için güç toplamayı bekleme. önce bi ayrıl, gücünü ayrıldıktan sonra topluyosun zaten

Iyi de olanlarin hicbiri madde kullanmasiyla alakali degil. Kotu davraniyor bagiriyor cagiriyor sonra ayilinca pisman oluyor deseydiniz o zaman seviyor ama madde yuzunden boyle derdim.
Adam sizi sevmiyor. Siz bu gercekle simdilik yuzlesmeyeceksiniz belli. Her seyi maddeye baglayacaksiniz ama olayin asli burdan ayan beyan gozukuyor.

Madde kullanıyorsan sonrasını okumadım
Sana 2 secenek le yorum yapabilirim!

1 cisi eğer çok seviyorsan hiç zama kaybetmeden tedavi olması icin hastaneye yatır.

2 cisi celiskideysen arkana bakmadan yoluna devam et

Madde kullanan biriyle evlilik gelecek dusunulurmu ask sevgi olurmu. Mantiginizla hareket etseniz biraz. Bu insan gelecekte ne verecek mutsuzluktan baska...

adam uyusturucu bagimlisi muptela muptezel daha ne diyeyim. ve sen de hala lendine bahaneler uydur uydur dur.
ya Sevgi oyle herseyi kabul ederimlerle olmuyor. seninki Sevgi degil caresizlik belki belki ozlem.
hayatini altust etmek istiyorsan devam.et.

Ayrıldıktan sonra malesef tekrar başladı madde kullanmaya bunu yazmıştım,önceden böyle değildi dememden kasıt madde kullanmadan önceydi.Yani öncesinde bir sorun yoktu.İlgisizleşti uyuyakalmışım,çok kötüydüm kendime gelemedim vs. Ve ben ona bağımlı olduğunu söylediğimde ''sürekli kullanmıyorum ara sıra kullanıyorum'' diyordu.Kullandığı şeyler ara sıra kullanılacak şeyler değil ve bağımlı olduğunun farkında değil,belkide oda bahane etti her hatasında bunu.

Kendime bahaneler uydurmuyorum çok açık şekilde durumun farkındayım,kabul etmiyorum,ilişkimi bitiriyorum.

Madde kullanıyorsan sonrasını okumadım
Sana 2 secenek le yorum yapabilirim!

1 cisi eğer çok seviyorsan hiç zama kaybetmeden tedavi olması icin hastaneye yatır.

2 cisi celiskideysen arkana bakmadan yoluna devam et

Çok seviyorum.Tedavi olması için yapabileceğim hiçbişey yok geçen yazdan beri bırakma programında,herkes hatta bu bırakma-arındırma için gittiği yerdekiler bile bilmiyor.Ara sıra kullanıyorum diyerek kendini kandırıyor,ve bir kez üstünde bulundurmaktan yakalandı hapis cezası paraya çevirildi.bir kez daha yakalanırsa hapis cezası yiyecek ama umrunda değil.Çok denedim

Anladim canim yerinde olsam bi kere daha üstünde bulundurduğu da isimsiz ihbar yapardim ne yazikki baska yolu yok, belki ceza evinde olursa bulamaz ve tedaviye daha iyi yanıt verir...
Yatılı hastanede kalamaz mı?

Ne cesaret yahu madde bağımlısı biri ile beraber olmak.
Ben ilk duyduğum anda tüm irtibatımı keserdim.
Madde bağımlılığı kolay vazgeçilen ve tedavi edilebilen bir şey değil.

Madde bağımlılığının tedavisi zordur. Kendilerini tamamen eski ortamlarından soyutlamaları gerekir ki eski arkadaşları ona maddeyi hatırlatmasın, sürüklemesin. Onu geçtim tamamen temizlense bile en ufak bir streste maddeye başlamaları mümkündür. Çünkü madde geçici zevk verir, anlık dertlerinden onu uzaklaştırır. Kolayı seçerler yani. İleride eskaza evlenseniz hayatınız mahvolur, stajımı yaptığım yerde madde bağımlısı insanlarla çalıştım. Eşleriyle konuştuğumda çoğu "Böyle olacağını bilsem evlenmezdim, düzeleceğini söyledi, inandım düzelmedi." derlerdi. Hepsi de ergenlikte başlamıştı ve şu an evli çoluklu çocukluydular. Yaniiii, biraz hayatınızı düşünüyorsanız uzak durun.

Aklını kullan, kararlı ol, kararına odaklan. Gerisi hikaye. Yaşamak istediğini yaşar insan. Nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun?

Uzak durmanın tavsiye ederim sonuçta kendine bile hayri yokmuş bu arkadaşın. Üzülme çok daha seveceğin insanlar çıkacak karşına

Lütfen madde kullanan biriyle evlenip çocuk yapmayın. Hatta görüşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…