- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi gecenin_resmi
12 yıl geçmiş ama adam daha yeni evlenmiş12 yıl geçmiş kız ne ilerisi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 yıl geçmiş ama adam daha yeni evlenmiş12 yıl geçmiş kız ne ilerisi![]()
ben bir hadis paylaşıyorum, siz safsata diyorsunuz.. ben ayrıca bunun zıddı olan bir hadisle de karşılaşmadm.. benim araştırma ve bulgularım evlenilecek kişinin kader olduğu yönünde. buna da inanıyorsam bu benim görüşüm, nancımdır..inançlara saygılı olmak gerektiğini hatırlatıyorum ve konu sahibesine bu işin dua ile olmayacağını belirten bir hadis paylaştım.. kötü dayakçı koca konusunda dinimizin başka tür izinleri de var şayet.. bir insanın başına kötü kocadan başka her şey gelebilir. ama Allaha suç atmak inançlı insanların en son yapacağı şey bile değildir. görüşünüz beni ilgilendirmez lakin, benim inancıma safsata deme hakkına da sahip değilseniz.. hiçbir şey benim hadislere ayetlere olan inancımı da değiştiremez.. mutlu günler dilerim size..arkadaşım saçmalama lütfen,yok öle bişey,ayetle sabıtle,bilip bilemden yorum yapanların,safsataların kurbanı güzel dınım,şimdi sen ıyı birisin,sana kötü dayakçı bır koca,ne yanı Allah mı yazdı dıcen,Allaha suç atma,iftıara olur bu,senın tercıhın,Allah karışmaz,Allahın kuluna ne kastı olabilirde sana hayırsız bır eş yazr?yıllarca sneın gıbıleri dinledım,bu işte bır terslık var dedim,Allaha annemı sevmıyordamı,çok kötü bir adam nasip etti dedim,kızkardeşlerı mukemmel adamlarla evli iken anama berbat bır adamla evli,büyüdüm öğrendım,annem onu tercıh etmiş,kaçarım dedmış,illa alacam demiş,
tabikide,ama siz kalkıp doğru bu imiş gibi bir başka kardeşime empoze edersenız bende ıtıraz etmem hakkına sahıbım,ayetlerle desteklemnız lazım,yoksa Allah muhafaza,bılıyorsun,hadis derken,sahıh olması gerekıyor,bunuda kendıne kanıtlaman lazım,kendi düşüncen saygım sonsuz,lakın bende şahit olduğum bır durumda dilimle duzeltme sorumluluğuna razıyım,yanı kişi yanlış tercıhde bulunup o kişi ile evlenırse ve bunada Allahdan kaderım benım ıradem dışı derse,tabikide Allaha iftira atmak gıbı birşeydır,sen bır örnek verdin,ama gerçekliği tartışılır,ama ben bızzat annemı örnek verdim,ve canlı kanlı olay,sizede çok mutlu günler,bu arada benım ınancım yada senın ınanacım bu olamaz,Allah ne dıyorsa odur,bana göre,sana göresı yoktur islamın,Allahın ne dediği vardır,bız kımızde bana göre sana göre olcak,ben bir hadis paylaşıyorum, siz safsata diyorsunuz.. ben ayrıca bunun zıddı olan bir hadisle de karşılaşmadm.. benim araştırma ve bulgularım evlenilecek kişinin kader olduğu yönünde. buna da inanıyorsam bu benim görüşüm, nancımdır..inançlara saygılı olmak gerektiğini hatırlatıyorum ve konu sahibesine bu işin dua ile olmayacağını belirten bir hadis paylaştım.. kötü dayakçı koca konusunda dinimizin başka tür izinleri de var şayet.. bir insanın başına kötü kocadan başka her şey gelebilir. ama Allaha suç atmak inançlı insanların en son yapacağı şey bile değildir. görüşünüz beni ilgilendirmez lakin, benim inancıma safsata deme hakkına da sahip değilseniz.. hiçbir şey benim hadislere ayetlere olan inancımı da değiştiremez.. mutlu günler dilerim size..
teşekkürler çok iyi ifade etmişsiniz hislerimiYazını okuyunca o kadar üzüldüm ki...
Ne desem bilemiyorum. Kader kismet diyecegim ama bu konuda konusacak kadar bilgim yok. Kader kismet olayi icine girince cikilmayacak bir konu. Tek bildigim, gecmisteki gunahlarimiz disinda hicbir sey icin keske demememiz gerektigi.
Aşkını gizleyenlerin, gizleyerek ölenlerin şehit makaminda olduguna dair bir hadis vardi sanki, emin degilim.
Din konusuna girmeyeyim bence. :)
Canim, erkekler konusunda ogrendigim birseylerden biri şu: Bir erkek istiyorsa adim atar. İsteyen erkek sinyal yollar. Karsidaki kizin kendisinden hoslanmasi sart degil, bir erkek istiyorsa bunu belli eder. Belki daglari delmez, belki çöllere dusmez , malum son model erkekler rahatina duskun. Yine de bir sey yapar yani. Yapmaz dedigin erkek bile yapar.
Yok icten ice istedigi halde yapmiyorsa bir sey ve gidip evlenebiliyorsa! o kadar da istemiyor demektir.
Keske acilsaydim dersen kendinde bir takinti yaratmis olursun. Bunu demek icin artik gec.
Onceden ona acilmami engelleyen bazi sebepler vardi, simdi ise TEK bir sebep var o da yeter diyeceksin. Sen onu tamamen kaybetmemek icin acilmadin, simdi de bir abi olarak kaybetmedin onu. Neyse ki sen zaten onunla ilgili artik bir sey dusunmuyorsun.
Senden buyuk sayilmazmis da bana gore, sana o gozle baksa belli ederdi bence.
Belki acilsan da ret cevabi alacaktin. Ya da deneyecektiniz olmayacakti uzulecektin. Ve belki bunlarin acisini atlatman da 12 yil surecekti.
Lutfen artik bir baskasi ile kuracagin mutlu yuvanin hayalini kur. Allah yardimcin olsun.
önce sevgi emekti demek istiyorum :) ikincisi çoğul bahsederken gil eki kullanılır.muhabbet sadece dayısıyla geçmiyor yengesi dört çocuğuda var.hepsinin ismini tek tek mi yazayım.Ya gidip senden hoslaniyorum demek bu kadar mi zor?
Derdin mesela oda hayir derdi. 12senende bosuna gecmezdi. Simdi iyi mi oldu? Adamin haberi bile yok, emegim gitti diyorsun. Hangi emek bacim?
Ha birde annesigil kaynanamgil simdide dayisigil. Insanlar gercekten boyle mi konusuyor? Benim cevremde hic yok. Kk da goruyorum hep. Dayisi annesi demek daha mi zor?
Cogul bahsederken -ler -lar kullanilirönce sevgi emekti demek istiyorum :) ikincisi çoğul bahsederken gil eki kullanılır.muhabbet sadece dayısıyla geçmiyor yengesi dört çocuğuda var.hepsinin ismini tek tek mi yazayım.
dayıalrı yengeleri demek hiç oluyomu.Dayılarından cümlesi düşük oluyor.Cogul bahsederken -ler -lar kullanilir