yıllarım heba oldu...

nilpez

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
18
6
1
Arkadaşlar merhaba. Bakın dinledikten sonra neler söyleyeceksiniz bilmiyorum. Ben 24 yaşımda bir adamla tanıştım. O kadar karizmatik ve eğitimli biriydi benimle tanıştığında 39 yaşındaymış fakat bana 34 demişti. Bekarım demişti. Bende saf gibi inandım. 2 yıl sonra evlenmiş 1 çocuğu olduğunu sonra boşunaymış olduğunu öğrendim. Tabi ben sok oldum. O zamana kadar aşık olmuştum. Gel zaman git zaman unv okudum. İstanbula geldim. Oda orada yaşıyordu. Tabi bu süre içinde int bir sürü kadınla tanışıp hepsiyle özel şeyler yaşamış ve bu ilişkilerini devam ettirdiği öğrendim. Onu bırakıp çalışmaya başka şehire gittim. Peşimden oraya geldi. Ben onu unutmaya çalışırken o kendisini bana hiç unutturmadi. İlk erkek arkadaşım olduğu için hiç dayanamadım. Çok sevdim çok aşık oldum. Sonra bir şekilde nisanlandik tabi benim yaşım 30 onun 45 oldu. 2 yıldır nisanliydik duruyorum. İnsanlar ne zaman evleneceksiniz diyor. Ve ben cevap veremiyorum. Bu bayram canıma tak etti. Ve memlekete gitti gel emanetlerini vericem dedim. Sonra konuşuruz şimdi müsait değilim deyip tel kapatti. Dahada aramadi. Çok zor süreçler geçirdim. Yazacak o kadar çok şeyim varki. Gözüm görmedi hata üstüne hata yaptım. Kara sevda dediler. Ailem bile hasta olurum diye birşey demedi. Ama şimdi sürekli uyuyorum. Çok güzel bir isim var pzt baslicam. Atlatmak istiyorum anlatamıyorum. Boğuluyorum. Allahım yardım et demekten başka soylucek birseyi yok. Kangren oldum. Parçalandı. Ruhum deşildi...

Daha fazla heba olmadan bu Ada'mdan uzaklaş,hem bak ne de güzel işin varmış,ona odaklan.ayrıca yaş farkınız çok fazla ve dürüst olmamış sana karşı en başından beri.ileride saçını başını yolacağına,üzüleceğine şimdi üzül.eminim ki bundan sonra hayatına girecek kişi hiç bi şekilde bu Ada'mı aratmaz

Adam yalanci
Sahtekar pisligin teki ve sen hala kara sevda diyosun

Sindide baska insanöarla görüsüyordur ondan seni oyaliyordur

Neden bes kurus etmeyen erkekler icin hayatinizi mahf ediyorsunuz hayata bir kez geliyoruz yazik valla.

Sonra bir şekilde nisanlandik
Bakın şurayı anlamıyorum. Bir şekilde nasıl nişanlanılabilir?
Siz herşeye göz yummuşsunuz, sizden tüm hayatını saklamış üstelik sizi aldatmış bir insan bu.
Evet boşuna yıllarınızı ona harcamışsınız ama hiçbir şey için geç değil.
Verin eşyalarını bakın hayatınıza.
Yeni iş, yeni bir hayat belki yeni bir aşk bekliyor sizi.
Ona muhtacım moduna girmeyin sakın.

Ah canım neden kendine eziyet ediyorsun ki? Adamin cocugu var, sen evlensen belki sonrasinda cocuk istemiyorum diyecek
Bu adam pek tekin gelmedi anlattiklarina bakarak
Bir de karisini her ne kadar bosanma arifesinde de olsa aldatmis biri, simdi senle nisanli diye aldatmayacak mi sanıyorsun? Zaten başka kadinlarla da görüşmüş yani

Ne olduysa olmuş sizin tertemiz bir sayfaya ihtiyacınız var. Bıçak gibi kesip atın ne pahasına olursa olsun bir daha bir araya gelmeyin peşinizden gelirse polise verin.

Bayramda ailesini kutlamak.icin aradım kimse acmadi. Sanki bu kadar şeyi yaşatan benim. Ama benim içinde bitti. Bundan sonra neler yaşayacağım. Bundan sonra bir erkekle olmak asla yapacağım birşey değil. Zaten bu yaşadıklarımdan sonra bu kadar psikolojisi mahvolmuş bir bayanla kimse uğraşmak istemez.

bence biz burda ne desek boş gibi geliyor.. sana bunları yaşatan, yalanlar söyleyen aldatan insanla nişanlanmışsın, şimdi yine özür dilese affedersin diye düşünüyorum, öyle iradesizsin bence.. o yüzden bizden değil bir psikologdan yardım alsan daha iyi olur..

Kendinizi bile bile ateşe atıyorsunuz.

Yaş farkı fazla, o boşanmış siz bekar, aldatmış sizi ve 2 yıldır nişanlısınız evlenmek için oyalıyor belli ki.

Geçmişi ardınızda bırakıp yeni bir hayata başlamalısınız.

Evet bu cümleyi yazarken. Yaşadıklarım çok silik geldi. Şuan acı anılar çok baskin.tatli anılar yok.... Ama bir şekilde oldu işte.

en bereketsiz şey, ömrümüz. zatren kısa olan şu ömrü başkasının eline verip kendinize keşkelerle dolu birkaç yıl bırakmayın.

İnanın bende kendimi hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim ona karşı. Namaz kılıyorum. Dua ettim. Allahım beni onun elinde oyuncak etme dedim. Gözlerinin açtım. Tel aradım. İstanbula geldiğinde bize uğrar misin dedim. Ne oldu dedi. Emanetlerini vericem dedim. Ne oldu dedi yine. Böyle devam edemeyecegim. İstenmeyen insan olmak.istemiyorum. daha fazla dayanamayacağım sürekli güzel şeyler olsun diye bekliyorum dedim. Tamam tamam.simdi konusamam müsait değilim dedi. Kapattık. ...

İşe başlayınca kafan dağılır. Birazda sosyalleşirsin bir şeyin kalmaz. Aşk acısı Tabiki çekilir ama hak edene çekilir . Bu Ada'm yalancı ve seni aldatmış. Hiç üzülmene değmez .

Yillarinizi bosuna degil bilerek harcamissiniz. Size yalan soyledigini,sizi ve karisini defalarca aldattigini bildigin biriyle iliski yasamissin adina da kara sevda diyorsun. Evli oldugunu ogrendiginizde yolunuza bakacaktiniz. Bir sekilde nisanlanmayacaktiniz. Belli ki sizinle evlenmeye de niyeti yok. Bari bu saatten sonra yolunuza bakin.

Biz kadinlar kendimize eziyet etmekten ne cok zevk aliyoruz...sen bu kadar mi degersizsin kendin icin....

Kurtul bu adamdan,kendine yeni bir sayfa ac...arkana bakma

Zaten insan bu şekilde mantıklı düşünebilme bu olaylara izin vermiyor. Mantık devreden çıkıyor. Farklı bir şey düşünüyorsun duygu yoğunluğu daha fazla oluyor. Büyümemiş gibi. İnandıracak birşey söylemesi yeter. O an inanmak istiyorsun zaten. Elinde olan birşey değil ki...

Allah hayırlısını versin. Allah iyi insanlarla.karsilastirsin hepimizi. Amin. Teşekkür ederim. İyi bayramlar.

Anam bu konuya ben yazmayim vallaha çok acı çekiyorum zaten. Kaç kurtul

Siz kendinize olan güveni ve inancı yitirmişsiniz ve kendinizi tamamen ona teslim etmişsiniz.ipli kuklalar misali ne tarafa çekiştiriliyorsa o tarafa yönelen.ayrılmanız gerekiyor besbelli ama siz karar almakta bile çekimser davranıyorsunuz,sorumluluğu alamıyorsunuz.biz ne söylersek söyleyelim siz yine de en kolay yolu seçeceksiniz;nişanlınıza inanmayı ama yine de sizin gibi durumda olanlar varsa psikoloğa gitmeyi tavsiye ederim

Kaç canımın içi arkana bakmadan kaç.Bak insanlar kaç yaşından sonra,çoluğu çocuğuyla,borcuyla,işsizlikle,sağlık sorunlarıyla,onca yaşanmışlığı valize koyup boşanıyor yeni hayat kuruyor.Geç olmadan uzaklaş ondan.Evet yılların heba olmuş ama tecrüben yanına kâr öyle düşün,bir günün bir saatin bile heba olmasın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…