yıllarım heba oldu...

Arkadaşlar merhaba. Bakın dinledikten sonra neler söyleyeceksiniz bilmiyorum. Ben 24 yaşımda bir adamla tanıştım. O kadar karizmatik ve eğitimli biriydi benimle tanıştığında 39 yaşındaymış fakat bana 34 demişti. Bekarım demişti. Bende saf gibi inandım. 2 yıl sonra evlenmiş 1 çocuğu olduğunu sonra boşunaymış olduğunu öğrendim. Tabi ben sok oldum. O zamana kadar aşık olmuştum. Gel zaman git zaman unv okudum. İstanbula geldim. Oda orada yaşıyordu. Tabi bu süre içinde int bir sürü kadınla tanışıp hepsiyle özel şeyler yaşamış ve bu ilişkilerini devam ettirdiği öğrendim. Onu bırakıp çalışmaya başka şehire gittim. Peşimden oraya geldi. Ben onu unutmaya çalışırken o kendisini bana hiç unutturmadi. İlk erkek arkadaşım olduğu için hiç dayanamadım. Çok sevdim çok aşık oldum. Sonra bir şekilde nisanlandik tabi benim yaşım 30 onun 45 oldu. 2 yıldır nisanliydik duruyorum. İnsanlar ne zaman evleneceksiniz diyor. Ve ben cevap veremiyorum. Bu bayram canıma tak etti. Ve memlekete gitti gel emanetlerini vericem dedim. Sonra konuşuruz şimdi müsait değilim deyip tel kapatti. Dahada aramadi. Çok zor süreçler geçirdim. Yazacak o kadar çok şeyim varki. Gözüm görmedi hata üstüne hata yaptım. Kara sevda dediler. Ailem bile hasta olurum diye birşey demedi. Ama şimdi sürekli uyuyorum. Çok güzel bir isim var pzt baslicam. Atlatmak istiyorum anlatamıyorum. Boğuluyorum. Allahım yardım et demekten başka soylucek birseyi yok. Kangren oldum. Parçalandı. Ruhum deşildi...
Başlık yanlış olmuş canım.
"Yıllarım heba oldu" değil
"Yıllarımı göz göre göre heba ettim" olmalıydı.
Siz bu adamın gerçek yüzünü gördüğünüz anda arkanıza bile dönüp bakmadan bırakıp gitmeliydiniz.
Sakın yanlış anlamayın amacım sizin yaşadıklarınızı sorgulamak falan değil.
Ama anladığım kadarıyla sizin ki kara sevdadan çok bu kişiye sunduklarınız sizi kalmaya zorlamış.
Netice de evli olup düzenli bir cinsel hayatı olan üstüne üstlük dalavereci yalancı bir erkek sizinle el ele tutuşup pastanede keşkül yiyecek değildi.
Ve siz o zaman bu adamın palavralarına inanıp kendinizi bu adama teslim ettiyseniz şayet bunca zaman onun karşılığını almak için kendinizi yıpratmışsınız.Buna halk arasında "bile bile lades" deniyor.
Şayet siz kendinizden çok ağır ödünler vermeseydiniz eminim bu adamı çoktan terk ederdiniz.
Lakin şunu hiç anlamıyorum bir kız kendini bile isteye teslim ettiği adamın gerçek yüzünü gördüğü zaman neden onu terk etmez ki?
Çevre baskısı bakış açısı ortada kalma korkusu dışlanmışlık kullanılma hissi vs bunlar yüzünden mi bunca acı bunca keder?
Bu psikoloji yüzünden peki onca yılın heba olup gitmesi ne kadar doğru?
Ben sizinkine Kara sevda değil ancak kara cehalet derim başkada birşey demem.

Kadınların en büyük hatası hislerine yenik düşmeleri bir kez sadecs bir kez mantığı seçmek yeterli mutlu olmak için.
Yalnız kalmaktan başkasını bulamamaktan korkup böyle adamlara katlanmak çok yanlış illa bir erkek olmak zorunda değilki bir kadının hayatında. Çalışıyorsun işin gücün var çıkıp bir tatil köyüne gitseydin bayramda. Mutluluk bekleyerek gelmez ki insana. Hele kötüye eziyete katlanarak hiç gelmez. Adam nasılsa bana katlanıyor diye değişmeyi aklından bile geçirmez.
Güçlü dimdik duran resti çekebilen adam olmazsan beni kaybedersin diyen kadınların peşinde koşulur
Böyle sizin gibi ölüyorum bir kelimeyle inandırsın yeter diyenler acı çekmeye mahkumlar

Arkadaşlar merhaba. Bakın dinledikten sonra neler söyleyeceksiniz bilmiyorum. Ben 24 yaşımda bir adamla tanıştım. O kadar karizmatik ve eğitimli biriydi benimle tanıştığında 39 yaşındaymış fakat bana 34 demişti. Bekarım demişti. Bende saf gibi inandım. 2 yıl sonra evlenmiş 1 çocuğu olduğunu sonra boşunaymış olduğunu öğrendim. Tabi ben sok oldum. O zamana kadar aşık olmuştum. Gel zaman git zaman unv okudum. İstanbula geldim. Oda orada yaşıyordu. Tabi bu süre içinde int bir sürü kadınla tanışıp hepsiyle özel şeyler yaşamış ve bu ilişkilerini devam ettirdiği öğrendim. Onu bırakıp çalışmaya başka şehire gittim. Peşimden oraya geldi. Ben onu unutmaya çalışırken o kendisini bana hiç unutturmadi. İlk erkek arkadaşım olduğu için hiç dayanamadım. Çok sevdim çok aşık oldum. Sonra bir şekilde nisanlandik tabi benim yaşım 30 onun 45 oldu. 2 yıldır nisanliydik duruyorum. İnsanlar ne zaman evleneceksiniz diyor. Ve ben cevap veremiyorum. Bu bayram canıma tak etti. Ve memlekete gitti gel emanetlerini vericem dedim. Sonra konuşuruz şimdi müsait değilim deyip tel kapatti. Dahada aramadi. Çok zor süreçler geçirdim. Yazacak o kadar çok şeyim varki. Gözüm görmedi hata üstüne hata yaptım. Kara sevda dediler. Ailem bile hasta olurum diye birşey demedi. Ama şimdi sürekli uyuyorum. Çok güzel bir isim var pzt baslicam. Atlatmak istiyorum anlatamıyorum. Boğuluyorum. Allahım yardım et demekten başka soylucek birseyi yok. Kangren oldum. Parçalandı. Ruhum deşildi...

hata üstüne hata yaptığının yanlış insan olduğunu bile bile gittiğinin sende farkındasın ama artık işi gücü olan koskoca kadınsın, acının üstünden gelmek için belki bi doktora gitmelisin, depresyondan kurtulmak için seni daha umursamaz yapacak bişeyler kullanabilirsin yani... onun dışında asla onunla ve ailesiyle görüşmeyip heryerden engelleyip, merak etmeyip, kendine meşgaleler bulup zamana bırakmaktan başka yapacağın birşey yok gibi...

Sen istemezsen sana bu şekilde yapısip kalamaz. Adamı terk etmişsin zaten bir daha aramadi diyorsun. Sanki istiyorsun ki arasin. Artık bekleme ve kendini özgür bırak bence. Karar ve ve uygula. Çok geçmiş olsun bu arkadaş çok eşli ve yalancı.

Sen neden kendinden 15 yaş büyük birine aşık oldun. Kim ne derse desin bunun sebebi baba sevgisinin eksikliği. Git bir terapiye bu sıkıntılarını da çöz. Çok geçmiş olsun

öyle üzülüyorum ki böyle konulara...
gül gibi kızları böyle Öküzler nasıl beceriyor kendilerine aşık etmeyi anlamıyorum.
İncelediği yerden kopar bu işi. İnan gerçek seven adamlar çok farklı ne güzel insansın yazık etme hayatına kii daha bunlar başlangıç evlensen inan bin beter olacak

Ne geldiyse başımıza bu çok "o benim ilkimdiğğ başkasını sevamaam" romantizminden geldi hanımlar. Adam mı yok la? Ciddi ciddi ya adam mı yok?

İnanın bende kendimi hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim ona karşı. Namaz kılıyorum. Dua ettim. Allahım beni onun elinde oyuncak etme dedim. Gözlerinin açtım. Tel aradım. İstanbula geldiğinde bize uğrar misin dedim. Ne oldu dedi. Emanetlerini vericem dedim. Ne oldu dedi yine. Böyle devam edemeyecegim. İstenmeyen insan olmak.istemiyorum. daha fazla dayanamayacağım sürekli güzel şeyler olsun diye bekliyorum dedim. Tamam tamam.simdi konusamam müsait değilim dedi. Kapattık. ...

bir hata yapmissin belli geri donememissin falan filan ama halen daha ezik davrandiginin farkindamisin arkadasim.
ne demek istenmeyen insan olmak istemiyorum, omu seni istemiyo yani, sorun bumu? istese olcakmi?
ben snein gibi sahtekar, beni kirk kere aldatan insan vasfi olmayan adam istemiyorum diyceksin. cik git hayatimdan sen bana layik degilsin diyceksin.
eger kendini guclu goruyorsan soyleyecegin bunlar. ve bunlar gercekler. o seni degil sen onu istememelisin. kucuk gorme kendini bu kadar.

Kendini bile bile ucuruma atmak dedikleri..
Hemen uzaklas ondan, kotu sevdanin en kotusu bu. Nefsine ve duygularina hakim ol.
Sana bir sinav ve tecrube olsun.
Yeni isine ve hayatina odaklan.
Zaten yas farkiniz inanilmaz fazla.

onunla evlenip daha mutsuz, daha derbeder bir insan mı olmak istiyorsunuz? şu üç günlük hayatta hakettiğiniz hayat bu mu? eğer bunu hakettiğinizi düşünüyorsanız, yaşamaya devam edin böyle.

Ne aski ne sevdasi ya. Adam herkesle gezmis tozmus. Hem yas farkinizda var baya. Zaten bastan beri belli anlasamayacaginiz. Ayrica evlenicegin insan evine baksin sana sadik olsun yeter. Napican karizmayi sanki tavaya koyupta kizartmami yapican?? Sana deger vericek insani secmen lazim. Guzellik yakisiklilik karizma vs. Hic bi halta yaramaz...
="zepkin, post: 48064914, member: 782345"]Arkadaşlar merhaba. Bakın dinledikten sonra neler söyleyeceksiniz bilmiyorum. Ben 24 yaşımda bir adamla tanıştım. O kadar karizmatik ve eğitimli biriydi benimle tanıştığında 39 yaşındaymış fakat bana 34 demişti. Bekarım demişti. Bende saf gibi inandım. 2 yıl sonra evlenmiş 1 çocuğu olduğunu sonra boşunaymış olduğunu öğrendim. Tabi ben sok oldum. O zamana kadar aşık olmuştum. Gel zaman git zaman unv okudum. İstanbula geldim. Oda orada yaşıyordu. Tabi bu süre içinde int bir sürü kadınla tanışıp hepsiyle özel şeyler yaşamış ve bu ilişkilerini devam ettirdiği öğrendim. Onu bırakıp çalışmaya başka şehire gittim. Peşimden oraya geldi. Ben onu unutmaya çalışırken o kendisini bana hiç unutturmadi. İlk erkek arkadaşım olduğu için hiç dayanamadım. Çok sevdim çok aşık oldum. Sonra bir şekilde nisanlandik tabi benim yaşım 30 onun 45 oldu. 2 yıldır nisanliydik duruyorum. İnsanlar ne zaman evleneceksiniz diyor. Ve ben cevap veremiyorum. Bu bayram canıma tak etti. Ve memlekete gitti gel emanetlerini vericem dedim. Sonra konuşuruz şimdi müsait değilim deyip tel kapatti. Dahada aramadi. Çok zor süreçler geçirdim. Yazacak o kadar çok şeyim varki. Gözüm görmedi hata üstüne hata yaptım. Kara sevda dediler. Ailem bile hasta olurum diye birşey demedi. Ama şimdi sürekli uyuyorum. Çok güzel bir isim var pzt baslicam. Atlatmak istiyorum anlatamıyorum. Boğuluyorum. Allahım yardım et demekten başka soylucek birseyi yok. Kangren oldum. Parçalandı. Ruhum deşildi...

Az sıksa torunu olacak yaşta,şu saatten sonra evlenip napcan koca adamla, 5 sene sonrası prostat zaten,yapmayın şu eziyeti kendinize kadınlar valla yolasım geliyo hee

Ben orayi anlamadım. Adam bosanmis mi? Nisanlanmissiniz.
Adamin seni kandirmasi bile senin onda sogumana yetmesi gerek.
Ask acisinda kimse olmemis, bosver hayatindaki curuk elmalari hayatinda cikar daha mutlu olacaksin. :)

Adamın ne olduğunu biliyorsun.Senin ömrün bu kadar mı değersiz.Bi silkelen kendine gel.

Kişiliksiz ve hovarda adamın tekiymiş.Üzülmeyin desek de işe yaramayacak belli ki,psikolojik destek almanız lazım.

Zepkin bu adam hala evli yanılmıyorsam, bunca senedir sizi oyalamasının başka sebebi olamaz ki..

yeni işyerinizde hiçbir şey olmamış gibi davranın
ve asla bu mevzuları gündeme getirmeyin
göreceksiniz böyle geçmişinizi bilmeyen bir ortamda nasıl rahat edeceksiniz

Back
X