Kaçamklar olacak yoksa başka türlü bianda daha fazla saldırırız. En güzeli ara ara ölçülü olarak kaçırmak. Bayramda kaçırırsın sonra 1 hafta sıkı şekilde telafi edersin.
Ekim'de 6lara merhaba diyeceğiz inşallahhh
ayy hadi inşallah canım ya ekim de görelim 6 nın sonlarını inşallah yareppimm :)))) kızz kurban bayramında bildiğin fıstık manken oluruz yaa süpper ayy heyecan yaptım şimdiden :)))

düşünsene hergün 200 gr versek 5 günde 1 kilo
 düşünsene hergün 200 gr versek 5 günde 1 kilo 

bende bütün motivasyonumu kaybetmiş durumdayım haftasonu yüzünden çok sinirliyim okadar tuttum kendimi 1 hafta daha tutamadım diye
 bende bütün motivasyonumu kaybetmiş durumdayım haftasonu yüzünden çok sinirliyim okadar tuttum kendimi 1 hafta daha tutamadım diye  

bi ara tatile gittim geldim
 bi ara tatile gittim geldim uzunca bi süre yedim yedim ve yine yedim yani
 uzunca bi süre yedim yedim ve yine yedim yani 76.5 la başladığım tatili 80.5 la bitirdim maalesef
 76.5 la başladığım tatili 80.5 la bitirdim maalesef  ama bu böyle devam etmedi çok şükür
 ama bu böyle devam etmedi çok şükür  (biara çok korkmuştum kendimi durduramayacağım diye
(biara çok korkmuştum kendimi durduramayacağım diye ve ben tam 20 kiloyu arkamda bıraktım
 ve ben tam 20 kiloyu arkamda bıraktım bidaha asla vücuduma girmeyecek olan 20 kilo bu.
 bidaha asla vücuduma girmeyecek olan 20 kilo bu.  sen neler yaptın nasıl gitti
 sen neler yaptın nasıl gitti
 bende seni tebrik ediyorum
 bende seni tebrik ediyorum haftasonları artık bende sıkmıyorum eşim ve oğlumla bi pazar keyfim var ama o kadarcıkta olsun yaaa
haftasonları artık bende sıkmıyorum eşim ve oğlumla bi pazar keyfim var ama o kadarcıkta olsun yaaa
 yazayım nerelerde bu kız diyodum
 yazayım nerelerde bu kız diyodum olsun canım ya gram olsun yağ olsun yeterki gitsin
 olsun canım ya gram olsun yağ olsun yeterki gitsin