YILLIK İZİN VE KAYINVALİDE

Çocuk damat falan mı aldınız?
Ömrümde duymadım bu kadar saçma bir şeyi. Keşke daha göbek bağı kesilmemiş, birey bile olamamis ana kuzusunu başınıza koca diye almasaydiniz
Eğer kavga çıkarmak istemiyorsanız 'tamam,sen annenlerde kal,ben evimi bırakamam. Günübirlik gideceğimiz gün buluşuruz, belki ikimize de iyi gelir biraz ayrı kalmak' dersiniz
Bende ayrı kalmak istiyorum zaten bi süre. Belli ki beraber de geçirsek zehir edecek

yıllık izin anneye babayla yapılmaz demiş bir çoğu bu adam haftada bir defa ana babasına gidiyormuş ve ordayken günlük gezeriz demiş, hepimiz anne babayız kim istemez evladıyla birlikte olmak.yapmayın bayanlar sabah çık akşam gir eve aksi davranır surat yaparlarsa zaten eşinde rahat edemez
Tamam da benim evim varken rahat etmek varken ne gerek var böyle bişeye. İstiyosa ertesi hafta sonu gideriz zaten

Yarım saat mesafede. Ben diyorumki bugün git yarın orda geçir gel öbür haftada iznimizi kendimize ayıralım.

mesafe yarım saat ise gerçekten ilginç

daha önce neden kaldınız her gittiğinizde

yani arada değil de hep kalmaya gitmişsiniz anladığım

eşiniz orada kahveye mi gidiyor, meydanda mı toplanılıyor, arkadaşları ile nasıl görüşülüyor

eşim kv nin evine gittiğinde hiç arkadaşları ile görüşmez de bilmediğim için sordum sonuçta yarım saat mesafede arkadaşını özleyen gider onunla başka zaman buluşur ana baba ziyaretinde de ana baba yanında oturulur akşama da dönülür

gitmeyin yapılabilecek tek şey bu şu anda

hatta biraz pişkin olun, izin senin iznin, sen git madem, ben izin alamadım say ev işlerinden diye geyiğe vurun

Kavga çıkınca insanlıktanda çıkıyo
Kavga işe yaramıyor di mi, bazı insanlarla kavga da edilmiyor bi işe yaramadığı gibi her şey daha kötü oluyor canı sıkılan yine biz oluyoruz, kavganın bile adabı var ama onu da beceremez bi çok kişi

Okurken heralde ayrı şehir yazacaktı aynı yazmış diye düşündüm ki ne göreyim aynı şehirmiș :skandal:

Manyak mı bunlar ya. Hadi gidildiğinde falan bugünde burda kalalım sabah hep birlikte kahvaltı yaparız falan denilir anlarım ayda yılda kalınır belki. Ama 2 haftada bir onlarda kalmak sıkıntı. Yıllık izinde onlara gitmek ayrı bir sıkıntı. Baktınız tatile gitmiyor eşiniz oraya gitcem diyor çıkın gidin sizde ailenizin yanına.

mesafe yarım saat ise gerçekten ilginç

daha önce neden kaldınız her gittiğinizde

yani arada değil de hep kalmaya gitmişsiniz anladığım

eşiniz orada kahveye mi gidiyor, meydanda mı toplanılıyor, arkadaşları ile nasıl görüşülüyor

eşim kv nin evine gittiğinde hiç arkadaşları ile görüşmez de bilmediğim için sordum sonuçta yarım saat mesafede arkadaşını özleyen gider onunla başka zaman buluşur ana baba ziyaretinde de ana baba yanında oturulur akşama da dönülür

gitmeyin yapılabilecek tek şey bu şu anda

hatta biraz pişkin olun, izin senin iznin, sen git madem, ben izin alamadım say ev işlerinden diye geyiğe vurun
Oraya gidince dışarı çıkmasada oluyo. Yani inanın boş boş oturuyo sadece. Evse burası da ev. Neymiş o ilçe onun vazgeçilmeziymiş falan. Hadi gezmeye gitse anlıcam. Ama o evde boş boş oturunca eline ne geçiyo gerçekten bilmiyorum

Kavga işe yaramıyor di mi, bazı insanlarla kavga da edilmiyor bi işe yaramadığı gibi her şey daha kötü oluyor canı sıkılan yine biz oluyoruz, kavganın bile adabı var ama onu da beceremez bi çok kişi
Bi kere inadım inat dedim kavga ettim annesini aradı ve anlattı sinirle beni gömerek üstelik. Ayrıca çok üstüne gidersem şiddet uygulama potansiyeli var

Oraya gidince dışarı çıkmasada oluyo. Yani inanın boş boş oturuyo sadece. Evse burası da ev. Neymiş o ilçe onun vazgeçilmeziymiş falan. Hadi gezmeye gitse anlıcam. Ama o evde boş boş oturunca eline ne geçiyo gerçekten bilmiyorum

uç bir soru sorayım neden oraya taşınmıyorsunuz yada ilk başta orada oturmadı

yani anamı özlediğim, eski arkadaşları özledim yine makul de ilçe vazgeçilmez nasıl olur

gitmeyin bir süre sonra anlar belki hem çocuğunuz da varmış küçükse onun ne işi var şu virüslü ortamda orada burada

uç bir soru sorayım neden oraya taşınmıyorsunuz yada ilk başta orada oturmadı

yani anamı özlediğim, eski arkadaşları özledim yine makul de ilçe vazgeçilmez nasıl olur

gitmeyin bir süre sonra anlar belki hem çocuğunuz da varmış küçükse onun ne işi var şu virüslü ortamda orada burada
Zaten eninde sonunda oraya taşınıcam diyo. Bende beni unut o zaman diyorum. Eğer taşınmaya karar verirse asıl olay o zaman başlar

Yok artik ayni sehirde yillik izinde annesinde kalmak istiyor uzgunum ama daha buyuyememis evlilige alisamamis hala orda kalmaniz cok sacma oncelikle orda kalmaya son vermeniz gerekiyor kesin bir sekilde artik orda kalmak istemedignizi soyleyin oturup aksam evinize donun haftada birden fazlada gitmeyin bune yaa. Tatile gitmek konusunda israrci olun gerekirse ailesine soylemezsiniz

Kayınvalide normalde nasıl bi kadın bilmiyorum ama bu mevzuda eşiniz tam bi facia. Ömrümde okuduğum en saçma konulardan biri, bildiğiniz başınızı yakmışlar, iki haftada bir orda kalmak izni orda geçirmek benim için ciddi söylüyorum kriz sebepleri. Bu kadar düşkünmüş evlenmeseymiş madem yazık günah size

Kv maddi durumu iyi değilse eşin 1 taş ile 2 kuş vurma derdinde mutfak masraflarını karşılayıp onlara yardımda bulunup birde tatilde para tasarufu yapmak , erkeğin parası çok kıymetli

Kv maddi durumu iyi değilse eşin 1 taş ile 2 kuş vurma derdinde mutfak masraflarını karşılayıp onlara yardımda bulunup birde tatilde para tasarufu yapmak , erkeğin parası çok kıymetli
Hesap ortak zaten onlar için çokda bi önemi yok

Kayınvalide normalde nasıl bi kadın bilmiyorum ama bu mevzuda eşiniz tam bi facia. Ömrümde okuduğum en saçma konulardan biri, bildiğiniz başınızı yakmışlar, iki haftada bir orda kalmak izni orda geçirmek benim için ciddi söylüyorum kriz sebepleri. Bu kadar düşkünmüş evlenmeseymiş madem yazık günah size
Bilseydim zaten evliliğin e sini düşünmezdim

Bilseydim zaten evliliğin e sini düşünmezdim

Ailesine düşkün olan yeni aile kurmasın bence, siz de kararlı olun gerekirse basıp ailenize gidin. Madem yıllık izin değil de herkesin anasına babasına doyma izni, ben de kendiminkilerle vakit geçiririm deyin. Çok korkutup sindirmiş sizi

Back
X